Ez egy függőség, mint a BD vagy DVD vásárlás. Havonta kell megvenni azt a kártyát vagy előfizetést, ami ahhoz kell, hogy online játszhass másokkal. Nehéz megérteni az embereket, de ők se értenék meg, hogy mi, miért veszünk filmeket. Sajnos elég komoly függőségi problémákat tud okozni ez a játék, neten olvastam, illetve volt egy barátom is, akinek 6 hónap alatt 2 hónapnyi tiszta játékideje volt. Igen, jól olvastad, 2 hónap! Máshol válóok volt a játék, és még a South Park is csinált erről egy részt. Szóval megvan ennek is a maga vonzereje, de engem szerencsére hidegen hagyott.
Pont a South Parkban volt egy ilyen, hogy valamelyik embernek regisztrálnia kellett volna a játékba, hogy egy bizonyos játékost elérjen, de mindenki azt mondta: "Dehogy regisztrálok, nekem van életem!" :)
Na, ilyen a játék! :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 3., kedd 19:12
2288
Gondolom lőni kell :D Még filmeken elnézem amint egymást pusztítják a jónépek, de annyira vagyok pacifista, hogy még virtuális fegyvert se ragadjak :) Még ha tudom is nem közvetlen valóság. Igaz valahol ez álszentség ha jobban belegondolok, mert nézni meg megnézem a virtualitásban...
0
2015. november 3., kedd 19:08
3448
Köszönöm a pontosítást. :D
0
2015. november 3., kedd 19:05
3448
Igen az azonos című játékból (Warcraft) készül. Sokat nem játszottam vele, nagyjából a fajokat ismerem. Viszont a Vikingek sorozat főszereplője lesz ebben is a főszereplő szóval. :)
0
2015. november 3., kedd 19:03
16089
Igen, az. Egy kiváló stratégiai játék a mai napig. A legutolsó a World of Warcraft még mindig népszerű, online millióan játszanak vele.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 3., kedd 19:02
2288
De szeretem az ilyen jellegű filmeket. Én is várom. Ez valami játék feldolgozás? Már ha jók a minimális ismereteim játékügyben.