Youtube star wars oldalra feltöltött változatnál vki írta cím kapcsán, hogy mennyivel jobb lett volna: The Last Hope
Szép keretet adott volna sztori lezárásához, de ez a cím így..
Amikor mindenki Lucas-t szidta előzmény trilógia miatt.... most meg visszasírják :-D
0
2019. április 12., péntek 21:51
1847
Vegyes érzéseim vannak a teaserrel kapcsolatban. A “jump the tie” az új “nuke the fridge”, és baromira nincs ilyenre szükség, a többi jelenet viszont tetszett. Csak nem tudom ki beszél és ki nevet a végén...
Na, nekem pont ez a bajom a Men in black-kel. Hogy vígjáték lesz-e, azt még nem tudni, az előzetesből nem derült ki :))
0
2018. december 24., hétfő 17:57
2693
Nekem a Hellboy előzetes olyan.. személytelen, fura, üres, idegen. Valami vagy valaki hiányzik belőle... jah, csak Ron Perlman. Ennek ellenére tényleg túl vicces, van egy-két szétrobbanó tag, de ezenfelül totál azt érzem nem ért meg a rebootot. A MIB már jobban bejön. Egy agyament vígjáték lesz remélhetőleg a Thor: Ragnaröknél nem rosszabb minőségben, mert ugye a két főhőse adott Chris és Tessa. Na meg ott egy Liam Neeson is - valahol olvastam viccből írták hogy két lehetőség van vele kapcsolatban a, ő a gonosz b, nem éli meg stáblistát. :)
A Godzilla meg nekem 5 éves korom óta kedvenc. Naná hogy bejön. Ez a feldogozás sokkal hűebb ugyanakkor elég modern.
0
2018. december 23., vasárnap 23:25
2966
A Godzilla viszont nagyon látványosnak ígérkezik, az első rész tetszett, ezt is várom :)
0
2018. december 23., vasárnap 23:24
2966
Szarabb mint amit láttunk az előzetesben? Basszus te aztán nem vártál sokat tőle :D :D
0
2018. december 23., vasárnap 23:19
2966
A Hellboy-nál az a legérdekesebb hogy arról volt szó hogy most majd kapunk egy 18 éven felülieknek szóló dark fantasy filmet. Erre most itt az előzetes és több a vígjáték elem benne mint a Del Toro filmekben együtt... De egyébként is olyan semmilyen, ahogy írtad "meh"
A Men in black meg szerintem szörnyen gyengének tűnik. Egyetlen vicces dolgot nem láttam/hallottam, sőt még csak földönkívülieket se. Ez is olyan meh, hiányzik belőle a charm. Persze még akármi lehet a filmből, de ha az rendben lesz akkor az előzetes készítőjének nem kellene több munkát adni...
0
2018. december 23., vasárnap 22:07
308
Én igen, nekem nagyon tetszett (csak mint az MiB) szóval várom :) Azt amit kell hoznia hozza és az előzetes meggyőzött, bőven
0
2018. december 23., vasárnap 21:46
6056
Mindkettő egy kalap szar lesz 😃 a MIB mondjuk azt hittem szarabb lesz, nem tudom ez jót jelenthet-e 😃😃
0
2018. december 23., vasárnap 21:43
17
Most, hogy "felfedezték" Chris Hemsworth "komikus" vénáját, kíváncsi leszek, milyen lesz a MIB-ben.
A Hellboy meg meh... nem várok semmit. Hagyom, hogy meglepjen, ha tud.
És Godzilla előzetest nézett valaki? :D
0
2018. december 23., vasárnap 21:11
2966
Megnézte már valaki az új Hellboy és Men in black előzeteseket? Vélemények?
A vicc az, hogy színésznő csinálta, és utána lett leanimálva. :)
0
2018. november 20., kedd 11:10
2966
Megnéztem az előzetest pár hete és már akkor se értettem hogy miért kellett egy CGI karaktert létrehozni és főszereplőként használni. Semmi olyat nem láttam amit színésznő/kaszkadőr ne tudott volna megcsinálni.
0
2018. november 16., péntek 16:51
2693
Bár nem ismerem a forrásul szolgáló Mangát, de nekem az előzetes után állati bejön az Alita - Battle Angel. Igazi Cyberpunk!