Keresés

Előzetesek

2017. november 30., csütörtök 17:48
Justice League-nél aligha számított a kritikák milyensége, mivel egy az egyben le voltak tiltva. Csak a bemutató napjának második felében tehették közzé, ami azért elég példátlan.
Több európai országban (nálunk is) hivatalos sajtóvetítést csak a premiert követő napon tartottak.
Az első hétvége bevételét ennél a filmnél az írásos anyagok nem igazán befolyásolhatták (persze lehet sokan pont emiatt kezelték fenntartásokkal ezt a produkciót).
0
2017. november 30., csütörtök 17:38
Ez olyan mint a Coca cola-Pepsi, Nike-Adidas, Samsung-Apple. Ugyanabban a kategóriában gyártanak egymáshoz hasonló termékeket, és mindegyik esetében az egyik előbb gyártott le valamit. Az meg már a felhasználókon múlik nekik melyik stílus jön be. Képregényeknél ugyanolyan külső tulajdonságokkal rendelkező karaktereknek más-más eredettörténete van, az adott történetet különböző hangulatban adják elő. Valakinek a Dc féle tetszik valakinek a Marvel. Egyesek meg nem tudnak túllendülni, hogy jaaj ez mekkora koppintás. Engem amúgy ez a kopi meg koppintás szó alapból felidegesít, mert annyira magyartalan.
0
2017. november 30., csütörtök 17:22
Én meg azt mondom, hogy nagyrészt a kritikusok is tehetnek arról, hogy egy filmre hányan mennek el a moziba. Ékes példa a Coco, amiről egy unatkozó liba írt az Indexen, megemlítve, hogy a 6 és fél éves ikrei sírtak, mert megijedtek azon, hogy a csontváznak leesett a lába. Na de ez a Pixar, valóban, de kritikusi fikapéldának jó ez is. Azt mondod, hogy sok idő telt el a szereplők bemutatásával, utána meg hogy nem tudni róluk semmit. Nekem Villám nem volt ismeretlen, de mondjuk a nevéből tudni is, amit kell. Arról nem is beszélve, hogy évtizedekkel öregebb képregényfigura, mint a "marveli" koppintása, mégis olyanokat olvasni némely hozzáértőtől, hogy a DC ebben is utánozza a Marvelt. Cyborgról viszont valóban nem tudtam, hogy ő ki, mert nem vagyok túlságosan DC-kompatibilis, de elvoltam a film közben ezen info nélkül is. Nekem már az jólesett, hogy végre nem Snyder-hangulatú volt az egész, pedig azt se tudtam, hogy nem ő csinálta (teljesen). Az ilyen bajusz meg egyébb háttérinfók megintcsak a kritikusok, bloggerek sara, hogy jó előre felhívják a figyelmet, mivel is vond el magadat a filmben való elmerüléstől.
Nem tudom... folyamatosan a kettős mércét érzem, hogy ami az egyik szériánál erény, meg újítás, az itt bűn és gagyi. Összességében azt tudnám mondani, hogy véleményem szerint nem lóg ki annyira negatív irányban a DC, mint amennyire magasztalják felfelé a Marvelt. Azt a Marvelt, amelyik - nyilván megint csak szerintem - önmagához képest is gyengébben teljesít az újabb és újabb produkcióiban.
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 16:03
Thor az összes filmben, amiben benne volt a "vicces" karaktert hozta. Már az első részben is az "adj egy lovat" meg mikor földhöz vágja a poharat vagy mikor huszadjára ütik el az autóval. Az új részben Waiti szabad kezet kapva behozta a slapstick humort és egy általán nem tűnt karakteridegennek. Az meg hogy viccesen ábrázoltak egy világégést, hát annyit mondok rá, hogy ez nem egy vallási film, a skandináv mitológiához annyi köze van, hogy felhasználták belőle a helyszíneket meg a karaktereket. De ez már megint nem az Igazság ligája amiben az összeállás annyiból állt, hogy beálltak egymás mellé egy money shot erejéig olyan karakterek, akiknek a feléről nem tudni semmit. Flashnek van egy apja aki börtönben ül, mert csak. Aquaman kaját visz az éhező hegylakóknak, Cyborgot meg az apja "megmentette". Most nem azért, hogy a Marvelt nyaljam, de ők csinálták jól. Egy Igazság ligája filmnek a Ligáról kéne szólnia, nem arról, hogy a full ismeretlen karaktereket be kell vezetni és a fele játékidőt erre szánni. De ezt szerintem nem csak én gondolom így, mert akkor a bevételi adatok nem így néznének ki egy olyan élőszereplős filmnél, amiben elősző van együtt ez a csapat. Ugyanez volt a BvS-nél. Mindenki várta, hogy Batman meg Superman először lesznek egy filmben, a végén meg jószerivel senkit nem érdekelt.
0
2017. november 30., csütörtök 15:31
Hát először is összeáll Batman és Wonder Woman és Cyborg meg Villám, aztán még melléjük áll majd Superman is. S amikor már így jól összeálltak, és lett belőlük Igazság ligája, akkor így együtt nagyon odafigyeltek arra, hogy ne legyenek olyan gugyerákok és idétlenek, mint például Thor, aki szuperhős létére az új filmjét szétcseszi azzal, hogy úgy csetlik-botlik, mint Buster Keaton - aki egyébként nem rokona a szintén szuperhős-érdekeltségű Michael Keaton-nek. Aki meg egyébként mindkét képregény-istállóban megfordult, hol a jó, hol a rossz oldalon, de ez csak érdekességképpen írom, jelen esetben nem releváns. :)
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 14:43
A tű/üz(elés)rőlpattant lady kimondottan ebben a filmben mutatkozott be a filmtörténelemben elsőként, tekintettel arra, hogy Robert Rodriguez előtt senki nem gondolkodott el, egy dugóban üldögélve, az M4-es gépfegyver anti-amputációs célokra történő alkalmazásában rejlő lehetőségeken.

Ha pedig a film eddig nem került reflektorfénybe, egyszerűen állítsd szembe a Halálbiztos extra kiadásával, és közvetve meg is oldódott a probléma. ;)
0
2017. november 30., csütörtök 13:17
Mondj már objektív tényeket, hogy miben nyilvánul meg az összeállás.
0
2017. november 30., csütörtök 11:52
Megszámolnád majd úgy is, hogy én is ott vagyok? :)
0
2017. november 30., csütörtök 11:40
Lehet, hogy ám megnéztem, csak nem hagyott túl mély nyomot, merthogy itt a kartontokos izé, csak nem rémlik, hogy a géppuskalábú p...át ebben láttam, vagy volt ilyen már más filmben is. :)
Amúgy csak poénkodtam a PS-hőssel, merthogy a Liga nemhogy nem esett szét, épp most állt össze. De biztos nem figyelt a moziban. :D
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 11:14
Pedig...
Ha bepótlod, én megnézem az Igazság ligáját (semmi kötekedés, csak szimpla kinyilatkoztatás részemről a film iránt, az előzményeit figyelembe véve fogant érdeklődésemről). :D
0
2017. november 30., csütörtök 11:03
Ez nem változtat Purple Rain kritikai megjegyzésén. :)
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 10:57
Nagy I-vel, és nem esett szét.
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 10:56
Azt nem láttam, a tarantinós-fele épp elég volt. :)
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 10:45
Több a felnőtt képregényolvasó, mint a gyerek (és nem csak azért mert több felnőtt van, hanem arányaiban is)
0
2017. november 30., csütörtök 10:42
Mint az igazság ligája.
0
2017. november 30., csütörtök 10:41
Az nem a Terrorbolygó volt? ;)
0
2017. november 30., csütörtök 10:41
Egyet biztosan (geek gyík vagyok, naaa). :D
0
2017. november 30., csütörtök 10:40
A Thor 3 kevesebb szereplővel is szétesett.
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 10:39
Galaxis Őrzőihez ne nyúljanak, meg a Tél katonájához. Többiek mehetnek, amúgy is kell már a frissítés.
Kíváncsi leszek hogy nem fog szétesni a film ennyi karakterrel.
0
2017. november 30., csütörtök 10:33
Ezt így elolvasva azon gondolkodom, hogy a tízéveseknél idősebbeket vajon érdekelné-e.... :D
0
2017. november 30., csütörtök 10:29
A vicc az lesz, ha tényleg meglépik ezt (behozva az állítólagos lemaradásukat karakter-pusztítás terén), majd Dr. Strange az Időkő segedelmével szépen megmachinálná a múltat, és eltörölné az Infinity War (várható) eseményeinek egy (akár teljes?) részét. :D
0
2017. november 30., csütörtök 9:13
Úgy kéne, mint a Zsivány Egyesben, kinyírni mindenkit, aztán lapozzunk.
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 5:32
Corvinus, majd a negyedik részben, akárcsak Stark. De lehet, hogy még többen elesnek. A 3. részben Vízió szinte biztos.
0
2017. november 30., csütörtök 2:00
Te legalább felismerted. Én nem... :)
0
2017. november 29., szerda 23:54
Nekem nem tetszik, hogy kiszőrösödött, mint szar a pincében.
0