ez lenne a normális állapot. ami külföldön siker, magyar feliratot rárakni, és zutty, behozni. ha aztán lemegy valamelyik csatornán, hát, így jártak.
igaz, a Prison Breaket, a Supernaturalt már elég sokan látták, én még sajnos nem.
0
2006. augusztus 2., szerda 9:03
16970
A Drót sem ment le egyik csatornán sem mégis megjelent itthon...
0
2006. augusztus 2., szerda 8:55
16458
mellesleg én magyar felirattal már rég behoztam volna akár a Prison Break-et, akár a Supernaturalt (ez is indul), nem vártam volna arra, hogy valamelyik csatorna megvegye. de erre biztos van valami szabály, hogy miért nem így történt... :(
0
2006. augusztus 2., szerda 8:52
16458
lesz Prison Break DVD-n - ez szinte biztos - utolsó rész + fél év. 2008 tavasza... :D
0
2006. augusztus 2., szerda 8:51
16458
hatalmasat tévedsz, mert augusztus 22-én jelenik meg US-bn, szeptember 4-én pedig UK-ben. Magyarországon CSAK 2007-ben lesz, ha lesz, nem tudom miért...
0
2006. augusztus 2., szerda 8:37
16970
Ezt bevállalom a TV-ben. Sokmindent hallottam már róla jót és rosszat egyaránt de most majd saját szemeimmel is látni fogom, előre várom.
0
2006. augusztus 2., szerda 8:21
5042
Jaj... A 90210 nagy kedvencem! :-)))
0
2006. augusztus 2., szerda 1:17
82
Gondolom ha majd lement a sorozat az Rtlklubon akkor lesz (augusztus 23.-án indul)
0
2006. augusztus 2., szerda 1:13
94
prison break lesz mo-n dvdn?
0
2006. augusztus 2., szerda 0:33
19960
És hol van????? Hol kapható????? Irj linket légyszives!!!!!
0
2006. augusztus 1., kedd 23:02
142
A relytéjek városa első évadja megjelent dvd-n magyar felirattal!!!!!
0
2006. augusztus 1., kedd 19:07
245
A "release date" sztem megjelenési dátum ... :)
0
2006. augusztus 1., kedd 18:31
2405
A Beverly Hills 90210 Season 1 meg november 7-én jelenik meg az USA-ban!
Szintén Paramount
0
2006. augusztus 1., kedd 18:09
16458
hááát... Amit lehet tudni az az, hogy
Melrose Place (1992)
DVD Rights owned/licensed by: Paramount Home Video
0
2006. augusztus 1., kedd 18:04
245
Melrose Place rajongók figyelem! Season 1 jelenik meg 2006. november 7-én a tengerentúlon. Kérdés, Magyarországon mikor ??
0
2006. június 1., csütörtök 17:04
16458
de engem Dr. House karaktere nagyon emlékeztet Mr. Chapelre (Igazságosztó - Michael Madsen). az irónia, az arcjáték, a humor... minden.
0
2006. június 1., csütörtök 17:03
16458
House-nak nagyon jó magyar hangot találtak, ezért dicséretet érdemelnek.
0
2006. június 1., csütörtök 17:01
206
nem tudom, de a magyar house-ban ilyen is volt - amin meglepődtem.
eredeti: And if you don t get your shot in the next, say, three hours, I m gonna have to make another affirmative action hire.
magyar: És ha nem oltatja be magát három órán belül akkor kénytelen leszek másik feketét alkalmazni.
0
2006. május 28., vasárnap 14:15
17
O neil és Mitchell finom kis humora néha kimarad (pl. S9 nyitó az szinte vígjátékrész, pláne az elszórt Blues Brothers utalásokkal...), de éppen ez a lényeg, hogy azt - egy Buffyhoz képest pl. - könnyebb fordítani. House télleg közel tökéletes, csak nem mernek annyira mocskos szemét állatok lenni, mint az eredetiben, így picit finomabbak néha a politically incorrect beszólások - pedig azok a legjobbak...
0
2006. május 28., vasárnap 10:11
16458
én prüszkölök a magyar szinkrontól, de a House közel tökéletes. a született feleségekhez és a rejtélyek városához képest magasan a legjobb... nekem a Csillagkapu szinkronjával sincs bajom.
0
2006. május 28., vasárnap 3:37
17
szép is lenne. ST és SG még elmegy, BSG fordításától már kivagyok, Firefly-tól meg előre rettegek. valaki ráadásul Buffy 1-6-ot akar, hát nem lenne rossz, de csak akkor, ha olyan igényes felirata lenne, mint amit Jóbarik/Rém rendes pedig RR-ben végig, Jóbarikban kb. Porad eljöveteléig igyekeztek áthozni a poénok nagyját, de nem mindíg sikerült. (de West Wingen is sokat dob a felirat) Buffy és Firefly pedig bár nem vígjáték tipikusan olyan sorozat, amiben a szöveg nagyon fontos és jó, de a szinkronban kb. 30%-a maradt meg a jó szövegeknek. (Jó példa a House, ott igyekeznek. nem tökéletes persze, de igyekeznek...)
ja, idehaza az ST a rétegsorozat sajna... így jártunk. RÉm rendes sem megy, mert inkább a 6. ismétlést nézik az emberek ingyér... de remélem azért kiadják végig.
0
2006. április 30., vasárnap 14:28
3428
Őszintén szólva, én az L WORD sorozat magyar DVD kiadásának örülnék legjobban... Ez az a sorozat, aminek az első szezonja ment a Cool TV-n L címmel.Nem csak azért, mert még Amerikában is unikunmak számít merész témája miatt-egy Los Angeles-i leszbikus kommuna életét meséli el-hanem mert meglepően jól meg vannak írva a karakterek, túlzásoktól és általánosításoktól mentes a történet és egyben hiteles képet nyújt a leszbikus miliőröl is. Köszönhető ez persze az alkotóknak, Ilene Chaiken producer-rendezőnek, Jennifer Beals-nek, Pam Grier-nek, Katherine Moennig-nek(aki talán a legnépszerűbb a sorozatban) A sorozat rendkívüli sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy világszerte nyílnak az L Word fan-clubok és hogy tévedés ne essék ezeknek tagjai között nem csak leszbikusokat, hanem heteró férfiakat és nőket is találni. Magam is nagy rajongója vagyok a sorozatnak, mióta először láttam 2005 májusában az első részt(2004. január 18-án indult a Showtime csatornán Amerikában és azóta 3 évad ment le, egyre nagyobb nézőszámmal). Egyszóval az a véleményem, hogy ha már a tv adók nem játsszák ezt a nagyszerű sorozatot,(kivétel a Cool-on vetített első évad)legalább DVD-n kiadhatnák végre... Mindenkinek csak ajánlani tudom, annak is, aki már hallott róla vagy netalán látta is, de főképp azoknak, akik még nem is hallottak róla... Tudom, hogy ez nem igazán ebbe a topicba való, de valahol csak meg kellett említenem ezt a sorozatot is... l
0
2006. április 30., vasárnap 12:48
52685
Inkább ott lehet a bibi, hogy az emberek már egyáltalán nem akarnak pénzt adni a filmekért, mindenki egyre sóherebb, és kezd az egész átfordulni egy egészségtelen formába, és itt most nem feltétlen a turkálós lemezekre gondolok. A fórumozók között is rengeteg fanyalgó van, "jódolgukban" már ott tartanak, hogy a kiadók zsebébe kotorásznak, tippeket adnak, hogy melyik hogyan vezesse az üzletet, kivel álljon össze, mit mennyiért adjon, stb. stb. Ahelyett, hogy inkább a "feladatukat" végeznék, és az üzletekben vásárolnának, ami valójában egy vevőtől elvárható lenne. Újabban a pénzükért többen szereptévesztésben vannak, és olyan dolgokkal kapcsolatban irogatnak marhaságokat, amihez fingjuk sincs. Tele vagyunk "szakértőkkel". Ez olyan, mint a foci: már mindenki ért hozzá... Ezt akár írhattam volna a "mi dühít"-topicba is, de buta lennék ezen idegeskedni, ennyit messze nem ér az egész, pusztán csak konstatáltam a helyzetet. Elnézést az OFF-ért!
most posts by TM
0
2006. április 30., vasárnap 12:38
16970
Igen, aztán rájöttem, hogy hülyeséget írtam a Rém rendessel... elnézést.
0
2006. április 30., vasárnap 12:35
52685
Szerintem meg az Egy rém rendes család a világ egyik legjobb tévésorozata! Nem sok széria futott 11 éven keresztül, és e 11 szezon magyarországi ismétlésszáma szintén egyedülálló, még a Jóbarátokat is lepipálja. Talán már mindenki látta elégszer, és ezért nem érdekel annyi embert, hogy még dvd-n is hazavigye, vagy pedig nem akar fizetni az átlag család azért, hogy este a tévé előtt megkapja a képébe az akár a saját életére is vonatkoztatható szatírikus igazságot... Mindezzel együtt az Egy rém rendes...-sel semmi gond nincs, úgy tökéletes, ahogy van!