Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2006. április 30., vasárnap 12:00
Nem jól példálóozl mivel a Rém rendes Sony az X-akták meg Fox. A Foxnak tényleg mással kellett volna kezdeni mint a 24,mivel nagyon kevesen ismerik ezt a sorozatot annak ellenére hogy nagyon jó és rádásul iszinyatosan drágán adták 18ropiért.Ezért bukot de hatalmasat NÁLUNK.És ügye a Fox ebből a rossz eladási adatokból következtetett és döntött úgy hogy STOP és nem adnak ki több sorozatott ki NÁLUNK.
0
2006. április 30., vasárnap 11:09
chatbe.
0
2006. április 30., vasárnap 11:08
Mert az öröklét is fárasztó :]
0
2006. április 30., vasárnap 11:07
Csak azt tudnám hogy az örök élet+1 nap miatt miért pont egy vámpír sopánkodik.
0
2006. április 30., vasárnap 10:54
Talán nem a Rém rendes családdal kellett volna elkezdeni a sorozatkiadást... egy X-Aktákból tuti, hogy rengeteget eladtak volna, úgyhogy ezt maguknak köszönhetik, amivel persze megint mi szívunk. Örök élet + 1 napig várhatunk arra, hogy kiadják azt a sorozatot, ami sokkal több embert érdekelne.
0
2006. április 30., vasárnap 9:44
Sajnos nem valószinü hogy jönni fognak,mivel a Sony nálunk sem igazán támogatja a sorozatokat mint ahogy az Intercomnál a Fox sem. Sajna nagyon rosszul fogy a Rém rendes és ezért nem valószinü,hogy belemernének vágni még egy sorozatba.
0
2006. április 29., szombat 22:33
De jó, egy sci-fi rajongó! :-)

Szevasz! :-))

Jöjjenek!
0
2006. április 29., szombat 22:21
Azért jó lenne egy kis BUFFY a vámpírok réme is ,mondjuk az 1-6.évadig :))
0
2006. április 29., szombat 21:10
őőőőőőőőőőőőő... valahol azt olvastam, hogy a Sony/MGM filmjeit a Warner gondozza... a Csillagkapu MGM, lehet, hogy jön???????
0
2006. április 29., szombat 15:44
Star Treket és Csillagkaput a népnek!!! De nekem jöhet BSG, és Firefly is.

Én is érthetelennek tartom, hogy egy ilyen, viszonylag jó nézői és rajongói táborral rendelkező sorozat nem kapható, miközben itthon kevéssé sikeres, szintén rétegsorozatok (nem sértés senkinek, inkább címeket nem írok) sorra jelennek meg többségében még szinkronnal is ellátva.
0
2006. április 29., szombat 10:00
Hi!
Ha valaki felvette a tegnapi, 39-es kés/alatt epizódott, és meg tudja oldani hogy kölcsön- vagy megkapjam egy másolat formájában, léci szóljon, nagyon fontos lenne! Előre is köszi.
T
torrente@doctor.com
06 209 321 207
0
2006. március 21., kedd 22:08
Vagy sok más scifi sorozatot.. Babylon 5, Sliders, Earth2, Outer Limits, Twilight Zone... Lenne rá vevő.
0
2006. március 21., kedd 22:06
Tudom megjelent csodás vcd formátumban, olyan minőséggel is. Azért pénzt sem adtam ki. De Angliában is pl kiadták a teljes sorozatot, filmeket egy nagy pakkban. Szóval R2 is van belőle, sajnos ára is megvolt. :( Igaz visszatartó erő volt hogy ennek a magyar szinkronja is jó volt, szóval az is kéne rá.  Mindegy várom talán egyszer lesz dvd is belőle. Tuti vevő lennék rá. :)
0
2006. március 21., kedd 1:30
Jelen! :-))
0
2006. március 21., kedd 0:19
Én nem értem a ahazai forgalmazókat, de ismerőseim között olyan sokan kedvelik a Star Trek sorozatokat, hogy érthetetlen számomra, miért nem adják ki őket idehaza.Egyébként az is szembetűnő, hogy pl: Star Trek Voyager-t többen kedvelik-nagyságrendekkel- mint a mozifilm változatokat.Nekem személy szerint mindegy lenne(DS9,Voyager vagy az Enterprise-t) adnák ki, csak adják már ki végre!
0
2006. március 20., hétfő 23:48
keres meg ha érdekel a sliders
0
2006. március 20., hétfő 23:40
Akit érdekel x akták,Millennium,24 sorozat az irjon.
0
2006. március 20., hétfő 21:53
Sherlock Holmes tavaly egész évben hetenként jelentmeg egy nagyo ász cimű napilap mellékletén.(sajna csak vcd formátumban ,elég gyenge minőségben).De valahol olvastam ,hogy a bufi idén kiszeretné adni dvd-n is.
0
2006. március 20., hétfő 21:41
Sherlock Holmes, Poirot, Miss Marple sorozatokról tud valaki valamit?
Nem csak a nagy filmekre gondolok, amik megjelengetnek, hanem a rendes részekre is.
0
2006. március 20., hétfő 19:33
Az ALF című sorozat mind a 4 évad DVD változatának elkészítéséhez keresek pár hiányzó részhez szinkront (csak a hang elég). A hiányzó részek (amik kellenének) pirossal jelölve ezen az oldalon a listában található:

http://alf.atw.hu

A listából kitünik, hogy az első évad hiánytalan, így az már elkészült, ezért esetleges segítségért fel tudom ajánlani a komplett első évad (6 DVD) egy példányát.

Ide írj, ha tudsz segíteni: dhanny@freemail.hu
0
2006. március 3., péntek 15:15
Hát úgy jön a képkocka az egész fimhez, hogy ilyen minőségű ez a fránya videófolyam. :) Manapság nem kell nagy tudomány hozzá, hogy az ember jó minőségben kódoljon át anyagot.

Ha a forrás hibát tartalmaz, akkor az enkódolt anyagban is hiba lesz. Viszont akkor hiába nézed az eredeti formátumban, annál is ott lesz a hiba. "Hibátlan" forrás esetén pedig az enkódolt anyag is olyan minőségű, mint amit a képkockán láttál. Sorry, ez van.
Az mpeg2 elég pazarló formátum, sok-sok évvel ezelőtt még egész jónak mondható volt. Csak közben továbblépett a technika, ahogy azt a képkocka is mutatja. Nem is beszélve róla, hogy eleve az mpeg2 is egy elég kemény veszteséges tömörítés eredménye. És a Te szavaiddal élve: "egy DVD soha nem blokkosodik".

Magyarán a kockásodás nem azért van, mert enkódolt anyagot nézel (ismétlés a tudás annya: az mpeg2 is egy enkódolt anyag), hanem mert a forrás is olyan volt. Hacsak nem "A 92 éves Juliska néni első találkozása a számítógéppel" eredményeként létrejött avi-t töltöd le az illegális fájlcserélődel. Szegény nénike lehet, hogy még nem eléggé képzett ahhoz, hogy enkódoljon.
0
2006. március 3., péntek 15:07
én csak 84-es tv-n nézem...
0
2006. március 3., péntek 14:43
Most hogy jön egy képkocka egy egész filmhez? Nem azt mondtam, hogy az egész film mindenhol blokkosodik, de még olyan DivX-et nem láttam, amiben ne lett volna nem is kevés hiba.
0
2006. március 3., péntek 14:41
Nem, nem volt vicc. Az alacsonyabb felbontás melett a pixelhibák sokkal jobban kijönnek.

Én ha lehet nem nézek DivX, mert ócskák, a nagy felbontás, a tömörítési veszteségeket csak kiemeli. A legújabb filmek, a legújjabb codekkel is több helyen blokkosodnak, egy DVD soha nem blokkosodik.

Én a szememnek hiszek, nem a marketingnek, meg a technikai adatokkal való virításnak.

Amúgy pedig én csak azt nézem meg ami érdekel, nem azt ami a legújjabb, és azt jajjdejó már le is lehet tölteni a netről kalózDivX-ben. Akkor szerzek DivX-et, ha DVD-n nincs valami. és ami neten van, akárhonnan felvéve, mégha digitális csatornáról is van, az mind hulladék. Mozifilmnél ez, főleg az újaknál, ez nem fordul elő, úgyhogy nem is értem hogy jön ahhoz a DivX?
0
2006. március 3., péntek 13:51
Pl. egy képkocka a Lost 2x10-ből. A kb. 40 perces rész mérete 1,4 GB (azaz ebből egy SL dvd-re kb. két órányi anyag menne).

Felbontása 1280x720. Blokkosodik?

Lost 2x10
0