Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2005. november 23., szerda 12:01
Csengetett Mylord és Szivek szállodája tavasszal jönnek.

Ally McBeal nem lesz.
0
2005. november 23., szerda 11:39
Csengetett Mylord, Ally McBeal, Szivek Szállodája, mikor lesz DVDn?
0
2005. november 23., szerda 9:41
A sorozatra sajna nincs esély a közeljövöben,de állitólag a mozifilmen "dolgoznak".
0
2005. november 23., szerda 3:31
DVD-re le kellett cserélni a betétdalokat? Ezt nem is tudtam... Ezek a jogdíjak... :-(

Én mégsem éreztem szappanoperásnak! Pedig tényleg medvan benne minden amit írsz! Már mindenki volt mindenkivel... A karaktereket mégis olyan érdekesnek, és izgalmasnak találtam hogy nem tudtam lemondani a sorozatról. É speciel a 2. évadban érzékeltem egy kissé az ellaposodást, azután viszont egyre jobb lett. Az 5.-6. évadra pedig sokat tudott újítani! Fősuli, Dawson otthagyja a filmes sulit, aztán rendező aszisztens lesz, stb... Na az pl.: megint igazi filmes szitukról szól... A nagyszerű befejezésről nem is szólva! :-)

A sorozat cselekményét tekintve tényleg szappanoperásnak tűnhet, de az egyes epizódok, és a forgatókönyvek nagszerűen voltak kidolgozva! Ebben rejlik a sikere szerintem! És lett volna még benne egy-két évad! Nem tudom miért kellett befejezni... Talán többen ki akartak belőle szállni?
0
2005. november 23., szerda 1:08
"Dawson s Creek-ről. (...) Nagyszerű sorozat volt, amit sikerült a 6. évad után, a csúcson, méltósággal befejezni. (...) hogy nem szappanoperásodott el, a kitűnő "

anno én is szerettem, valóban jó volt az 1. és úgy ahogy a 2. évad nálam, de sajnos utána a filmezés és a filmes utalások a háttérbe szorultak és _szerintem_ átment tipikus tinisoap-ba + elérte a tinidrámák tipikus betegsége a "ha már volt mindenki-mindenkivel, akkor jönnek a pár részes mellékszereplős románcok" + a seveled-senélküled dolgok. ez műfaji sajátság, el kell fogadni. (hasonlóképpen a kínos erőlködés, ahogy a szülőket próbálták bevonnI)

a 3. évad számomra már túl lapos volt, így le is mondtam a sorozatról.

a zenéről meg annyi, hogy valóban nagyon jó válogatások voltak - kár, hogy a dvd-s megjelenésre nagy részüket le kellett cserélni.

ja, a sorozat, mivel nem warner gyártotta sorozat volt, ezért egyelőre nme valószínű, hogy megjelenne itthon - szerintem még jugtulajdonosa sincs.
0
2005. november 17., csütörtök 11:49

Hello.

Tud vki vmit arról, hogy a T.I.R. c. olasz-magyar kamionos sorozat megjelenik-e nálunk a közel jövőben?

0
2005. november 17., csütörtök 11:40
Ja, abara@freemail.hu.
0
2005. november 17., csütörtök 11:39
Jimbo!

Nekem (remélhetőleg) a teljes Kaméleon sorozat meg van VHS-en (már amit adott a TV2). Eléggé nyúzottak már, de szívesen odaadom, ha vigyázol rájuk.

Szia: andrás
0
2005. november 17., csütörtök 11:33
Esetleg a South Park sorozatról nem tudunk valamit?? Az nem Warneres egyébként?
0
2005. november 17., csütörtök 10:18
lassan 1 hét telt el, az RTL közönségszolgálata nem válaszol... gratulálok nekik!
0
2005. november 17., csütörtök 10:17
Hegylakó Sorozat (Adrian Paul) mikor jelenik már meg végre az eredeti szinkronnal együtt. Maga a sorozat már réges régen létezik DVD-n mind a 6 évad
0
2005. november 17., csütörtök 5:18
Rém rendessel, Hallo halloval mi van???
0
2005. november 14., hétfő 0:15
Na! Ez jó hír! Legalább nem teljesen esélytelen! :-)))
0
2005. november 14., hétfő 0:12
A Dawson s Creeket Amerikában és Európában egyaránt a Columbia TriStar forgalmazza, úgyhogy nálunk valószínüleg a Warner gondozná.
0
2005. november 14., hétfő 0:07
Dawson s Creek (1998-2003)

Úgy látom ezen a fórumon még nem esett szó egyik titkos kedvenc sorozatomról, a Dawson s Creek-ről. Ez komoly hiba! Lelkes nézője voltam az elsőtől az útolsó részig. Nagyszerű sorozat volt, amit sikerült a 6. évad után, a csúcson, méltósággal befejezni. Főként az különböztette meg a többi tini-sorozattól, hogy nem szappanoperásodott el, a kitűnő karakterek, és a ritka értelmes forgatókönyveknek köszönhetően végig, a maximumot hozta ki a műfajból!

Dawsonnak (James Van Der Beek) nagy gyerekkori álma hogy filmrendező lehessen, és hogy találkozzon példaképével Spielbergel! El is kezd amatőr horrorr filmeket forgatni, majd a gimi után a jó nevű filmes egyetem tanulja ki a szakmát, hogy aztán a saját életéből forgasson egy sikeres tévésorozatot. És az útolsó epizód végén még Spielberg-el is beszélhet! (Telefonon :-) Ugyan melyik filmrajongó ne élné bele magát Dawson karakterébe, aki körül már gyerekkora óta ott kering a bájos kis Joey Potter? (Katie Holmes)

Kevin Williamson, a sorozat alkotója, aki a tinihorrorr 90-es évekbeli reneszánszáért felelős (Scream 1.-2., I Know What You Did Last Summer, Teaching Mrs. Tingle), sohasem tagadta hogy Dawson karaktere, lényegében önéletrajzi. Így hát forgatott egy sorozatot a saját életéről, és fiatalkori álmairól, amiben azt láthatjuk ahogy Dawson filmrendező lesz, majd a sorozat végén forgat egy sorozator a saját életéről, amiben egy olyan srác szerepel aki filmrendező akar lenni...  :-))) Valahogy úgy kell ezt elképzelni mint a Sikoly 2.-ben...

Mindenképpen meg kell még emlékezni a zenéről. A sorozathoz kevés aláfestőzenét (score-t) használtak, inkább betétdalok mentek epizódonként 6-7 db amik főleg, nálunk ismeretlen fiatal amcsi zenészek soft-rock nótái... Ezek nagyon jók voltak! Nem csak én szerettem őket nagyon! A van egy igen komoly rajongói honlap, (http://dawsonscreekmusic.com/index.html) ahol a mind a 857 db (!) betétdal részletes adatai találhatók meg ennek köszönhetően állítottam össze nemrég a saját válogatásomat, és mostanában ezt hallgatom! Ajánlom mindenki figyelmébe pl.: Mary Beth Maziarz - Daydream Believer című gyönyörű The Monkeys feldolgozását! Ez a dal a második hivatalos Soundtrack albumon is megtalálható!

Azt már meg sem kérdezem hogy van e esély a DVD itthoni megjelenésére... Egyébként ha lenne melyik stúdióhoz tartozna?

0
2005. november 12., szombat 1:54
Columbo?
Végtelen határok?
Nagyon különleges ügyosztály?
0
2005. november 11., péntek 23:32
"CSENGETETT, MYLORD?" DVD-n, mikor???
0
2005. november 11., péntek 21:10
Szia! Azt én sem mondtam , hogy életem sorozata de szerettem, ment már SZÍV TV, TV3.
Sok sorozat van ilyen amit utólag átgondolva felvehettem volna. Pl: a Babylon 5 is jó volt , Csillagkapu is jó.Sajna mikor az első részek mentek a Csillagkapúból és a Babylon ment még csak VHS-ben gondolkodhattam volna. Nem volt ennyire elterjedt a DVD, SŐT , bár akkoriban nem voltam ennyire gyüjtő szenvedélyű a sorozatokat illetően.
A Csillagkapú sorozat lehet , hogy megjelent , ha tudsz valamit róla , megírhatnád.
0
2005. november 11., péntek 20:49
Lehet, hogy én is írok. Kiváncsi vagyok mit válaszolnak.
0
2005. november 11., péntek 14:31
:) én az RTL-t zaklatom állandóan, mindjárt írok is egy levelet a közönségszolgálatnak. meg akkor ha már ilyen irkálós kedvemben vagyok, akkor a Warnert is meg lehetne próbálni... úgy is rég kérdeztem őket... :)
0
2005. november 11., péntek 14:02
szia

amugy én most eldöntöttem hogy veszem fel az általam említett sorozatokat és majd digizek belőle egy kópiát....
amugy a kojak sem rosz....
bár nekem nem életem sorozata, de anyám viszont nagyon csípi...:D
fgk
0
2005. november 10., csütörtök 21:29
Szia Fogika! Ha már sorozat akkor Kojak is jöhetne (bár most megy V3-on) de ki van otthon 13 órakkor.Kojak alatt a görög kopasz hadnagyra gondolok, nem a fekete hadnagyra.( bár ezt is elkezdem nézni) Az első résznek egy kicsit furán lett vége TV2 és RTL szokása megy -megy a rész aztán közlik, hogy egy óra múlva a jön a Tények de most jön REX.
0
2005. november 10., csütörtök 21:22
Vape! A remény hal meg utoljára. Hátha ismétlik mégegyszer, akkor biztos lecsapok rájuk ( nem csak az Igazságosztóra) a Kaméleonra is. Mostanság egy csomó mindent ismételnek , vagy egy másik adó kezdi el.
Nem csak egy két részecske eléggé szemcsésen de az egész kéne.
0
2005. november 10., csütörtök 20:58
Szia Jimbo!
Sajnos csak egy-két rész van meg mindkettőből egy-egy agyon nyúzott kazettán .Ezért gondoltam feldobom a témát hátha valaki tud valamit esetleg DVD-ről.Kicsit későn gondoltam rá , hogy fel is lehetne venni az egészet.Pont így jártam a 24 első évadjával de ez szerencsére megjelent többedmagával.
Az Igazságosztó is jól elférne Bauer ügynök nehéz napjait elbeszélő DVD-k mellett egy díszdobozban, szerintem.
0
2005. november 10., csütörtök 11:53
Alf, x-akták, knight rider, columbo...
ezekl a sorozatokról, gondolom, nem is álmodjak egyenlőre?
ha tud valaki valamit, irja már meg nekem
elöre is köszi
fogika@index.hu
0