Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2005. november 10., csütörtök 11:12
Szia!

Mindkettő nagy kedvencem volt, Neked mennyi rész van meg a 2 sorozatból? Van vmi esély arra h bármlyen formában hozzájussak?
Ha megtennéd h írsz egy mélt Nekem, akkor megbeszélhetnénk.
jimbo@index.hu

Köszi!
0
2005. november 10., csütörtök 9:13
ezügyben már kerestem a Warnert is... sok válasz nem jött... de azért reménykedem... bár, szerintem hiába.
0
2005. november 10., csütörtök 9:08
Kár, pedig nagyon jó sorozat volt. A kintiek gyomra nem nagyon érdekelne he megjelenne.Imádtam benne Madsent. Mindenkinek azt adta amit megérdemelt.
0
2005. november 10., csütörtök 8:32
odakint nem nagyon vette be a gyomruk az Igazságosztót, így 16 rész után abbahagyták. meg merem kockáztatni, hogy Michael Madsen LEGJOBB / LEGNAGYOBB alakítása volt.
0
2005. november 10., csütörtök 8:29
Igazságosztó? Igen, megjelenhetne... anno csináltam is neki egy honlapot, de jelenleg átépítés alatt van, lehet, hogy sosem indítom újra. :(

Ez a sorozat szinkronnal lenne az igazi, de odakint sem jelentette meg a Warner, és szerintem nem is fogja. Pedig csak 16 részt kellene kiadni. De nem fogják (bááár... a Full House is jön magyar szinkronnal... :)) ).

X-akták, Csillagkapu: csodálkoznék, ha lenne. a kedvünkért nem fogják újranyomni az egészet magyar szinkronnal. ez szerintem csaknem 100%...
0
2005. november 10., csütörtök 1:39
Hát igen még egy példa arra hogy egy fullos és sikeres sorozatot lefújnak pedig Qrva nagy.
De erre van jobb példa is....JOHN DOE!!!!!!!!!!!!!!!
A világ egyik legjobb sorozata szerintem! ha folytatták volna továbbra is vert volna mindent!
HOZZUK VISSZA JOHN DOE-T! :DDDDDD
Aki ismeri az biztos imádja. Én speciel az utolsó epizódtól 1 hétig fetrengtem. Mintha engem árultak volna el olyan durva érzés volt :)
mér van az hogy csak a jó sorozatokat nem folytatják.... :)
0
2005. november 9., szerda 21:55
Szintén a rámolás eredményeképp az IGAZSÁGOSZTÓ c.sorozat részeire bukkantam rá.Michael Madsen órisi benne , nagyon "szemét" módon bánik el a másokkal "szemétkedőkkel".Kár, hogy olyan kevés rész volt belőle, bár lehet csak ennyit forgattak , de ez is megjelenhetne.
0
2005. november 9., szerda 21:50
Egy kicsit rendezkedtem a régi kazetták között és ráakadtam egy pár részre a Kaméleon (THE PRETENDER)c.sorozatból. Anno a TV2-őn futott délutánonkén emlékszem rohantam haza , hogy megnézhesem. Egy kicsit furcsán lett vége mert a németországi RTL-en -ha jól emlékszem ott ment egyidőben a nálunk futó részekkel szinkronban- tovább folytatódott a történet mind nálunk.
Az alagsori robbanással nem ért véget.
Valaki emlékszik erre a sorozatra?Az t már nem is merem kérdezni , hogy esetleg megjelenik-e ?????
0
2005. november 8., kedd 21:52
Ugyan ott.
0
2005. november 8., kedd 21:08
X-aktákkal kapcsolatban legutóbb az Intercom-tól halottam, hogy tervezik a kiadást. Ez nyáron lehetett... MGM sorozatokkal/filmekkel kapcsolatban melyik forgalmazónál lehet érdeklődni?
0
2005. november 8., kedd 19:35
"és nem is fog... sajnos"

Miért olyan biztos ez? Senki sem láthat a jövőbe! Reménykedni lehet!
0
2005. november 8., kedd 12:15
a Csillagkapuból 8. megy, az X-aktákból lement mind, és sajna DVD-n egyik sem jelent meg idehaza. és nem is fog... sajnos
0
2005. november 8., kedd 11:38
Biztos hogy nem mert Paramount és nem ad ki nálunk sorozatokat.  :(
0
2005. november 8., kedd 11:16
Engem az Érdekelne, hogy megjelenik e valaha Magyarországon a Bűbájos Boszorkák Dvd-n, tehát az évadokra gondolok most (lement a tv-ben már legalább 7 évead)
0
2005. november 8., kedd 9:08
köszi... akkor a rejtély rejtély marad...
0
2005. november 8., kedd 3:19
vape: azt nem lehet tudni.
0
2005. november 7., hétfő 12:38
;-))
0
2005. november 7., hétfő 11:34
engem egy SPOILER érdekelne a Lost-ból... sajnos elég rossz időpontban adják, így nem tudom követni a sorozatot.

a kérdésem az lenne, hogy mik azok a valamik, amik a szigeten vannak (az első részben akik a frászt hozták a lomb-mozgással a túlélőkre, vagy ami / aki kikapta a pilótát a lezuhant gép fülkéjéből...).

köszi!
0
2005. október 31., hétfő 16:43
Már szó volt róla ezeken a hasábokon, hogy jön jövő tavasszal! Bővebbet, Meldruméktól! :-)
most posts by TM
0
2005. október 31., hétfő 13:11
biztos jó nézettséggel megy, azért jön DVD-n. szerintem a tv2 új sorozata (született feleségek (?)) is tutira kijön...

és jön a Full House is... hurrá! :) már csak az Igazságosztó (Vengeance Unlimited) és az X-akták / Csillagkapu kéne... :)
0
2005. október 31., hétfő 13:09
A Vox egy olvasói levélre válaszolva azt írja, hogy az InterCom jövő nyáron kiadja a Lost-ot DVD-n. Ez mennyire valószínű annak tükrében, hogy totál valószínűtlen volt eleddig (lévén hogy Disney sorozatok ide nem jönnek)?
0
2005. október 31., hétfő 11:38
sziasztok! Nagyon régóta szeretném a csengetett mylord! részeit megvenni. Meg fog valaha jelenni dvd-n??? vagy valaki tud helyet ahol lehet kapni?
0
2005. október 20., csütörtök 2:14
Gamma!

A Fekete Vipera special epizódjára gondoltam! Nem tudtam hogy a Waczak szállónak is van!
0
2005. október 19., szerda 23:55
Én csak annyit tudtam erről, hogy a külföldi Waczak DVD-n rajta van valami 13. epizód bónusz is. Na, ezt ha törik, ha szakad, de beszerzem valahonnan :D
0
2005. október 19., szerda 22:28
Mi a helyzet a Szex és New Yorkkal? Ebben az évszázadban kiadják még a zseniális magyar szinkronnal?
0