Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2005. október 19., szerda 21:10
Dehogynem! "Python-hű fordítás" a pontos jelző! Szerintem Dömdödöm valamit rosszul hallott.
most posts by TM
0
2005. október 19., szerda 20:32
Egyébként látta már valaki azt 1999-ben készült Special epizódot, ami már a jelen korban játszódik? Én csak most szereztem róla tudomást... A tévében sohasem ment.

A Galla nem járult hozzá? Biztos? Miért tette volna? A Gyalog Galoppon is az ő feliratai vannak nem?
0
2005. október 19., szerda 12:09
szomorú... :(
0
2005. október 19., szerda 11:41
Mert a majom Galla nem járult hozzá,hogy a DVDn az magyar szövege legyen.
0
2005. október 19., szerda 11:06
De feliratiosan is megvenném, ha nem valami kontár készíti a feliratokat mint a Waczak szálló esetében!

többek között emiatt nem vettem meg az egyik kedvenc sorozatomat: a Waczak szállót (nem tudom, hogy miért nem volt jó nekik az mtv-n ment (majd a Duna Tv-n majd a ... :) ) felirat).
0
2005. október 19., szerda 10:56
arnold: ezzel te sem, de beírhattad volna, hogy más is megtudja.
0
2005. október 19., szerda 2:19

A Fekete Viperáért melyik kiadót kell nyaggatni? Úgy tudom elég jól fogytak a Monty Python filmek, és az angol humor többi gyöngyszemei is: pl.: Waczak szálló stb... A Fekete Vipera pedig egy egészen egyedi színfoltja a műfajnak: Rowan Atkinson 4 sorozatot megélt karakter nagyszerűen ötvözi az abszurd humort, és a fekete komédiát! Egyszerűen imádom! Mivel a lényeg a szövegen van, csakis magyar szinkronnal lenne érdemes kiadni! De feliratiosan is megvenném, ha nem valami kontár készíti a feliratokat mint a Waczak szálló esetében!

Ízelítőül az egyik kedvenc poénom:

Dadus: Olyannyira sziporkázol ma, hogy még a végén leesik a lábad!
Elizabeth: Miért? Ha valakinek briliáns ötletei vannak leesik a lába?
Dadus: Ahogy mondod! A bátyámnak az a briliáns ötlete támadt, hogy sarlóval vágja le a lábujjai körmét, és leesett a lába!
:-))))))
0
2005. október 15., szombat 21:08
ezzel nem sok újat mondtál, de azért kösz... :]
0
2005. október 15., szombat 19:21
ennyore lehalt a téma, pláne, hogy röppennek fel a hírek az új sorozat release-ekről?

úgy tűnik még ebben az évben jön a punkd 1. évada és a 24 3. évada + nemsokára joey 1. évad +  már kijött a flintstones + a régiek szép lassan jelennek meg további évadokkal (elnök emberei, vészhelyzet, drót, raymond, félig üres, kés/alatt)

+ még mindig lehet számítani arra, hogy a maradék pár, itthon még meg nem jelent warner-sorozat is végre kijön (naransvidék, szívek szállodája, nyomtalanul, esetleg dallas, és most, hogy van itthon is a tuti gimi) - ez utóbbiak közül az amazonról kemény 20 dollárért is lehet teljes évadokat rendelni
0
2005. szeptember 5., hétfő 16:44
ejj... az AXN ismét műsorára tűzi a Lost-ot (forrás: RTL Klub LOST fórum):

Az AXN akció- és kalandcsatorna megismétli az először idén januártól sugárzott "LOST - Eltűntek" (korábban Pokoli éden) című amerikai sorozat első évadjának 25 epizódját. A műsor szeptember 12-től minden hétköznap 20:30-tól látható.

A máris népes rajongótáborral rendelkező sorozat második évadját szintén az AXN csatorna vetíti elsőként az országban, mégpedig 2006 januárjától. Egy repülő-szerencsétlenség 48 túlélőjének egy trópusi szigeten töltött 40 napját elmesélő sorozat eredetileg az amerikai ABC televíziós hálózaton volt látható.

Azóta nézettségi rekordokat döntve, szélvészként söpört végig minden kontinensen.
A sorozat óriási sikere összefügghet a készítés rejtélyes körülményeivel: a színészek a forgatás alatt ugyanis maguk sem tudták, hogy mi a történet vége, megmenekülnek-e egyáltalán, vagy hogy milyen titokzatos hangokat hallanak a dzsungel mélyéről...

Az AXN csatorna nézőinek egyetlen napot kell majd kibírniuk az új részek megtekintéséhez, hiszen minden hétköznap este közelebb viszi őket a megoldáshoz. Sony Pictures Television International (SPTI) kábel- és műholdas csatornája, az AXN, hat közép-európai országban: Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Bulgáriában sugároz, adása több mint 3,8 millió háztartásban fogható.

Hazánkban az AXN kábelen egyelőre csupán a Fibernet és kisebb kábeltársaságok kínálatában található meg.
A csatorna mégis országosan elérhető, hiszen szerepel a műholdas UPC Direct Családi Plusz csomagjában, illetve az interneten a T-Online Multimedia ADSL előfizetői nézhetik adását.

Az ország összes többi kábelszolgáltatójával folynak a tárgyalások, hiszen az AXN azt szeretné, hogy az ország minden kábeltévé előfizetőjéhez eljussanak műsorai. Az AXN az akció- és kaland műfajból állítja össze kínálatát, műsorán sikeres amerikai és európai gyártású filmek és sorozatok szerepelnek.
0
2005. augusztus 17., szerda 13:19
A Dallasról van valakinek valamilyen infója? Mintha azt is emlegették volna , hogy kiadják nálunk.....
0
2005. augusztus 15., hétfő 12:12
Komplex oldal, sok mindent megtudhatsz belőle :)
0
2005. augusztus 15., hétfő 9:32
ez aztán a honlap... :]]]
0
2005. augusztus 15., hétfő 9:16
Cyclops!

Nincs mit, szívesen máskor is :)
Azok a dobozok szerintem is irtó jól néznek ki :) Hm... na ilyen bizos hogy nálunk NEM lesz.
0
2005. augusztus 15., hétfő 9:15
Erről van szó.
http://www.forumhungary.hu/
0
2005. augusztus 15., hétfő 9:14
Ezt a helyzetet én is így látom, ahogy Xpress. És ez nem is fog nagyon megváltozn i szerintem, legalábbis a közeljövőben biztos nem.
0
2005. augusztus 15., hétfő 9:13
Ez tényleg így van. Létrejött egy új kiado/forgalmazó itthon. Van honlapja is.
0
2005. augusztus 15., hétfő 9:03
Egyébként a 24-ért tényleg nem sok a 12 ezer forint, amikor egy remekjó sorozat, és szép a doboza is, rendes, normális kiadás."

Szerintem sem sok a 12 ezer, de a vásárlók többségének az a véleménye, hogy ha a Warner 8 ezerért adja a sorozatokat, akkor a Fox miért nem tudja olcsóbban adni.
0
2005. augusztus 15., hétfő 2:14
"Az InterCom 1992 óta foglalkozik videofilm-forgalmazással. Kizárólagosan képviseli Magyarországon a 20th Century Fox Home Videót, és a Walt Disney-produkciókat is forgalmazó Buena Vista Home Video Internationalt, a Paramountot továbbá számos kisebb, önálló stúdiót."

Nem tudom mostmár én se. Lehet, hogy neked van igazad.

Egyébként a 24-ért tényleg nem sok a 12 ezer forint, amikor egy remekjó sorozat, és szép a doboza is, rendes, normális kiadás.
0
2005. augusztus 15., hétfő 1:44
Kössz a helyre igazításotokat.Akkor valamivel összekeverhettem.
Tényleg isten ments attól,hogy az rtl adja ki a sorozatot.
Az Angel és Buffy dobozok nagyon jól néznek ki.
0
2005. augusztus 15., hétfő 1:39
"Honnan veszed hogy elkerült a Buena Vista filmek az InterComtól????"

Tudom.

valamikor júniusban volt sajtótájékoztató is. a forum a mr és mrs. smith-szel lépett a piacra, és, ha megnézed a bemutatókat, akkor ők hozzák ki szeptembreben a dark water-t, novemberben a chicken little-t és decemberben a narnia-t is + persze nyomatják a revolutionary vagy mi pictures filmejit, vagyis ők premierelik szeptember elején a cinderella man-t is russell crowe-val.
0
2005. augusztus 15., hétfő 0:04
Hungary bocsi!!! :))))
0
2005. augusztus 14., vasárnap 23:49
Winnie!

Honnan veszed hogy elkerült a Buena Vista filmek az InterComtól????

A BV-t már 1-2 éve is szóba hozták ezzel a Forum Hangary céggel,de akkor is csak pletyka volt.

Szerintem ez biztos hogy nem igaz.

Xpress!!! Te ehez mit szólsz???????? Légyszi irjál Te is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi
0
2005. augusztus 14., vasárnap 23:37
ráadásul az elnök emberei echte magyar kiadás, ami fura.

xpress. létezik, hogy itthon (nálatok) vett valaki drót dvd-t? (a sorozat egyébiránt szenzációs) csak, ha már így az elnök embereivel lett említve.

a másik, ami vicces, hogy itthon már az is hőbörgés, ha 10e fölött van egy sorozat, pedig a 22*22 perces friends 8000-ért jó volt - akkor a 24*42 perces 24 miért baj, ha 10e fölött van?

leevee: a dvd-forgalmazásra azért kíváncsi leszek - a forum ugyanis ahogy utánanéztem foglalkozik külfödön dvd-kiadással is.
0
2005. augusztus 14., vasárnap 21:47
Sajnos a sorozatok DVD-kiadása idehaza a legkevésbé függ az adott sorozat népszerűségétől. Valóban arról van szó, hogy vannak kiadók, akik hajlandók a minimális eladás mellett is megjelentetni sorozatokat, más kiadók pedig nem foglalkoznak a mi kis piacunkkal. Nem a magyar képviseleteken múlik, hogy nem jelenik meg az X-akták, vagy a Columbo. A külföldi központok látják az eladási adatokat, tudják, mibe kerül kiadni egy sorozat 6-8 lemezes évadjait, és azt is tudják, hogy nálunk nemhogy a 10-15 ezer forintos sorozatok nem fogynak (ennyibe kerülnek az átlagos sorozat-dobozok mondjuk Angliában, vagy Németországban), de a 4-5000 forintos kiadványok is egyre kevésbé. Tény, hogy kb. 1000-1200 eladható kópia miatt nem éri meg kiadni magyarul mondjuk az X-aktákat. Gyanítom, hogy Az elnök embereit, meg a Drót-ot sem éri meg nálunk kiadni, de szerencsére ezt még a Warner központjában talán nem vették észre :)
0