Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2005. augusztus 5., péntek 20:31
Ha már került rá felirat, miért ne árulják? Nincs sok kockázat és legalább bővül a kínálat.
0
2005. augusztus 5., péntek 20:28
Viszont az már nem értem, hogy olyan sorozatokat, amik egyetlen csatornán sem mentek le idehaza, kiadják!!! pl. Drót vagy a Félig üres. Ennek mi értelme?
0
2005. augusztus 5., péntek 20:23
val az X-Akták feliratos változattal 100%,hogy nem próbálkozna az Intercom,ahogy Warner sem merte bevállalni a feliratos Vészhelyzetet anno.

Logikus üzletpolitika. Nálam így elérték, hogy megveszem a Vészhelyzetet, egyébként faarccal hagytam volna a nyakukon.
0
2005. augusztus 5., péntek 20:08
Az egy dolog,hogy sok filmről,sorozatról lemaradtunk,de ahogy láthatjuk a sok megjelenést,viszonylag gyakori az,hogy valamit külön Kelet-Európának azaz nekünk legyártanak.Együttesen a Cseh-Lengyel-Magyar piacra és más kisebb országokra már érdemes külön dolgozni.Ezen országokban sem kapható sok FOX sorozat példának okáért az X-Akták.
És még rengeteg minden.Szóval az X-Akták feliratos változattal 100%,hogy nem próbálkozna az Intercom,ahogy Warner sem merte bevállalni a feliratos Vészhelyzetet anno.Amúgy céloztak rá,hogy nem kizárt a megjelenés,Csillagkapu viszont tényleg piros lámpát kapott.
0
2005. augusztus 5., péntek 9:51
hát, ha az X-akták csak felirattal jönne, akkor nem venném meg. Rékasi-Náray olyan párost alkot, hogy bűn lehagyni az esetleges magyar kiadásról.

vannak sorozatok, amik szinkron nélkül élvezhetetlenek / kevésbé élvezhetők: pl. Rém rendes család, X-akták, Igazságosztó (szigorúan Gesztesi Károllyal!!!).

ha a csillagkapu / full house / vészhelyzet feliratosan menne a tv-ben vagy dvd-n, engem bizony nem nagyon zavarna... (de nyilván egy vészhelyzet-fannak a magyar szinkron kötelező, és ez érthető is... :))) ).
0
2005. augusztus 5., péntek 0:43
Angelus, így van, kihagytak minket az első, második körből. Nem tudom lesz-e harmadik, talán akkor, ha valamelyik nagy FOX kántri (pl németország) igényel hozzá szinkront, akkor a magyarok pitizhetnek, hogy had tehessünk rá feliratot.

Columbo: Hát nem tudom, szerintem azt se várjuk egy jó ideig itthon. Spanyolok, németek, angolok megkapták, de mi nem. Hát talán majd egyszer.
0
2005. augusztus 4., csütörtök 23:58
Colombo-hoz csak Szabó Gyula jó. Ebben teljes mértékben egyetértek.
0
2005. augusztus 4., csütörtök 23:33
Columbo tényleg nagyon jó lenne, de szigorúan Szabó Gyula hangjával! Ha újraaszinkronizálják, az sem baj, de Columbo nekem csak Szabó Gyula hangjával az igazi!
0
2005. augusztus 4., csütörtök 23:32
Nem vagyok ebben biztos, mivel ehhez újra kéne gyártani az összes évadot magyar felirattal minimum, mivel egész Európában megjelent már! És ez totál nem érné meg a Fox-nak vagy az Intercomnak. Szóval szerintem ebben az életben nem fog magyarul megjelenni ez a páratlanul remek sorozat. Teszem hozzá: sajnos.... :(
0
2005. augusztus 4., csütörtök 23:23
Az X akták a Fox hülye hozzáállása miatt nem jelent meg még idáig, mert ők folymatosan csak régiókban gondolkoznak, nem érdekli őket, hogy elég nagy rajongótábora van a sorozatnak. Tuti hogy egyszer megjelenik, de nem most.
0
2005. augusztus 4., csütörtök 23:15
Hát ez marha jó! Nem vagyok hasonszőrű, de ennyi erővel akkor már az X-aktákat is kiadhatná az Intercom.... lehet még nagyobb kereslet lenne rá, mint a Magnumra.
0
2005. augusztus 4., csütörtök 21:52
Az jó hír...már nagyon régóta várom. Kiváncsi leszek vajon hány lemezen jelenik majd meg.
Colomboról nincs semmi hír?
0
2005. augusztus 4., csütörtök 21:15
Most jött a válaszlevél a Universaltól amiben azt írták,hogy 2006-ban nálunk is meg fog jelenni a Magnum sorozat.
0
2005. augusztus 4., csütörtök 12:21
Semmit soha nem lehet kizárni, de egyelőre azt nem tervezik, mivel (ez is) rövid televíziós karriert futott be hazánkban.
0
2005. augusztus 4., csütörtök 10:27
Esetleg Ally Mcbeal megjelenésről tudtok valamit?
0
2005. augusztus 4., csütörtök 10:20
Esetleg Ally Mcbeal megjelenésről tudtok valamit?
0
2005. augusztus 3., szerda 17:42
Arnold, az semmit nem jelent, hogy a TheWb! adja, mert ők csak sugározzák, a filmet a paramount gyártja, és nincsen hazai tulajdonosa a paramount sorozatoknak.

Joey természetesen lesz, magyar szinkronnal, novemberben.
0
2005. augusztus 3., szerda 17:34
Már az is valami... :)
0
2005. augusztus 3., szerda 17:26
A Joey lesz állítólag...
0
2005. augusztus 3., szerda 17:12
Sziasztok!

Én a következő filmeket várom nagyon (remélem, elérnek hozzánk):

Gilmore girls(!)
Dawson s creek
Narancsvidék
Bír-lak
Szex és NewYork(!)
Helyszínelők(!)
Columbo
Joey

Reménykedem.

A 24-et szeretném megvenni, de a szinkron nekem hiányzik.

0
2005. augusztus 3., szerda 17:11
Sziasztok!

Én a következő filmeket várom nagyon (remélem, elérnek hozzánk):

Gilmore girls(!)
Dawson s creek
Narancsvidék
Bír-lak
Szex és NewYork(!)
Helyszínelők(!)
Columbo
Joey

Reménykedem.

A 24-et szeretném megvenni, de a szinkron nekem hiányzik.

0
2005. augusztus 3., szerda 15:51
A Charmed az a Warnerhez tartozik szerintem, mert a WB-n szokott menni az USA-ban.
0
2005. augusztus 3., szerda 15:35
Tudomásom szerint az ICnél nem sok sorozatos jog van... Van egy kettő, pl 24, de a Charmed rohadtul nincs náluk, arra jó sokat kell várni, ha egyátalán meg fog valaha is az elkövetkezendő 10 évben jelenni.
0
2005. augusztus 3., szerda 15:31
"miféle sikerről van szó?"

Igaz, nem ismerem az adatokat, de ezekből a tényleg jó, és nagyon olcsó Warner sorozatokból biztos sok fogyott (Friends, West Wing, ER stb.) Ezek után már a magyar vevő is jogosan várhatja a többi sorozatot, 10.000 körüli áron, tehát az IC-nek lépnie kell. Egyébként tényleg túl kevés a 8.000 forint, teljesen elcsodálkoztam rajta mikor láttam hogy ennyibe fog kerülni az ER... Hát egy darab mozifilmet megvehetünk 5-6 ezer forintért... És itt a bizonyíték hogy az olcsó ár is tönkre tudja tenni a piacot!
0
2005. augusztus 3., szerda 13:29
"Nekem mégis az a véleményem hogy az Intercom is be fogja látni hogy haladni kell a korral, és látva a többi kiadó sikereit,"

miféle sikerről van szó?

"Gondolkodtam rajta hogy ha az IC itthon ezt meg akarná jelentetni, 10.000-nél drágábban nem adhatná, mert itt már mindenki hozzászokott a 8.000 ft-s sorozatokhoz, de így meg nem érné meg neki..."

ezek a nyomott sorozat árak ölik meg a sorozatdvdk piacát. fura, hogy a friends 440 perc 8ezerért jó vételnek tűnik sok embernek, vagy a kés/alatt 650 perce 8ezerért jó vétel, de egy 24 már drága a majdnem 1000 percével és a 13ezres árával. mivel a wb próbálja a 40 perces szinkronos sorozatait is nyomott áron adni, ezért pláne nem fog más belépni a picara. star trek? no chance.

"Csillagkapu(MGM),Bűbájos(Paramount),ezek mind Intercomhoz tartoznak,tehát kevés az esély.Sajnos MACGYVER is Paramount:("

a tévés és a mozis részleg teljesen különálló, szóval ez elvileg nem igaz.
0