Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2007. március 26., hétfő 1:09
mint ahogy már kb 5 helyre volt irva ez év 2.-3. negyedévben megjelenik a Grace.
Alias egyenlőre nem
0
2007. március 26., hétfő 0:57
A Grace klinikának van esélye , hogy megjelenik  Magyarországon?  Esetleg az Aliasnak?
0
2007. március 5., hétfő 21:15
Történetesen kiadhatnák újra, szinkronnal. Nem ez lenne az első sorozat, ami előbb így, utóbb úgy is megjelent. Kérdés, hogy hány új vevője lenne a filmnek, és hányan vennék meg a feliratos lemezeket birtoklók közül? Gyanítom, hogy még a gagyi slimtokos kiszereléssel sem tudnának olyan olcsó árat belőni, amivel elfogyna az a darabszám, ami miatt érdemes lenne belevágni.
most posts by TM
0
2007. március 5., hétfő 18:44
Jó-jó! de ezek a dolgok igy akkor sincsenek rendbe... mindig a tömeg lesz a fontos... Ha vannak olyan filmek amelyeket "nem érdemes kiadni" azokat lehetne limitált darab számba nyomatni.. igy gondolva azokra is akiket nem lehet lenyomni pl: a mátrix ujra-megujra kiadot válozattal, értem itt a papirtokosbol normáltok szinkron nélkül aztán 2dvds változat és aztán a szinkron... ez a szemétség! Én pl várom a Ha eljön Joe Blacket.. de minek..letölteni nem akarom... mert ezzel is csak elb...om a lehetöséget hogy kiadják... mit kéne tennem? Aztán ott van még példának a hetedik mennyország... De kijött a Linda ami még a nagymamám is azt mondja hogy nevetséges film..hmm.. De a legrosszabb az egészben hogy szart sem ér hogy mit gondolok/gondolunk.... Mondja meg valaki mit kénne csinálnom... legyek kalózkodos vagy hülye aki vár a csodára?
0
2007. március 4., vasárnap 20:48
érdekel!!!!!!
irj mailt és egyeztetünk vagy ha megvan még a tel.számom akkor hivj légyszives

köszi
0
2007. március 4., vasárnap 20:28
Akorr lövöm itt, szóval csótájm slimben vatta 1500-ért,lökjem.
0
2007. március 4., vasárnap 20:25
nem
0
2007. március 4., vasárnap 20:25
Dömdödöm, megkaptad a mailemet Showtime ügyben?
0
2007. március 4., vasárnap 20:24
azért mert évekkel hamarabb jelent meg dvd-n mint hogy a tv-ben leadták volna.
most is csak a 2.évadig van szinkronizálva,de már dvd-n az 5.évadnál tartunk.
0
2007. március 4., vasárnap 19:21
már a sorozat címe is egy "játék a szavakkal". mondjuk az amerikai cím nem volt egy jó választás, mert sokaknak nem esett le ez a "játék"...
0
2007. március 4., vasárnap 19:19
bizony. nálam alapsorozat, én nagyon szerettem, illetve szeretem.
0
2007. március 4., vasárnap 19:18
Ha jól tudom akkor a 24 című sorozat megy valamelyik itthoni kábeltévén.
Miért nem tudták ezt a sorozatot úgy kiadni, hogy szinkron is legyen rajta?
0
2007. március 4., vasárnap 18:43
Az a baj hogy ez a sorozat olyan dolgokba "nyúlt bele" amik sokak "érdekeit" sértette és ezért lett leállitva. SAJNOS!
0
2007. március 4., vasárnap 17:12
A témája kiverte sokaknál a biztosítékot? Nem gondoltam volna, hogy emiatt nem lett népszerű az a remek sorozat. Vannak, voltak ettől sokkalta elborultabb sorozatok is szerintem.
0
2007. március 4., vasárnap 16:08
ebben igazad van, de vannak olyan sorozatok, mint pl. az én kedvencem - Vengeance Unlimited (Az Igazságosztó), ami bizony a témája miatt sokaknál kiverte a biztosítékot, és szinte 0 a megjelenési esélye. pedig jövőre lesz 10 éves a sorozat, egy gyönyörű extrás, digipackos kiadást megérdemelne.

ha megnyerem a lottót, megveszem a jogokat, és ilyen kiadásban ki is hozom. tehát szurkoljatok :D :D
0
2007. március 4., vasárnap 15:28
Lényegében igazad van.
Vannak olyan filmek amikre én is hiába várok, így más ezsközökhöz kell nyúlnom, hogy láthassam.

De azért egyre több minden jelenik meg és azok között is lehet találni elfeledett régi kedvencet.
0
2007. március 4., vasárnap 15:25
ha jól tudom akkor Sony és nem várható
0
2007. március 4., vasárnap 12:26
Dömi, a Shield(Kemény zsaruk)itthoni megjelenéséről tudsz valamit?
0
2007. március 4., vasárnap 11:47
100%,hogy nem jön
0
2007. március 4., vasárnap 11:35
Melrose még mindig biztos, hogy nem jön? Köszi
0
2007. március 3., szombat 13:57
Hát mit is mondjak..... eddig én voltam a kalozkodás egyik legnagyobb elelnsége.... de ahogy itt olvasom a megjelenési esélyeket..... xarok e egész törvény és etikába.. várjak a kedvenc sorozataimra, filmjeimre? meddig? Minden vackot kiadnak amit én és nem csak én, azok a béka feneke alatt vannak... hmm kérdés! Megéri nekem várni? Még csak két éve vagyok nagy film gyüjtö... de nem! Az ithoni kiadók ezért esnek el a nagy pénzektöl.... ez van...SAJNÁLOM HA VALAKIT BÁNTOT A VÉLEMÉNYEM!
0
2007. március 3., szombat 10:57
Jó kérdés, én az Intercom-hoz fordulok ilyenkor mindíg (intercom@intercom.hu   asszem az e-mail cím) Nekem is kéne az IRAK c. sorozat dvd-n, de még semmit nem tudnak róla.
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2007. március 3., szombat 10:51
Vki segitsen plz! melyik kiadot kezdjem el bombazni mailben a nancy ul a fuben es a tortetok c. sorozatok miatt? Mind2 hbo-n ment.
0
2007. március 2., péntek 23:28
Köszi. Hát igen eléggé szemetek.
0
2007. március 2., péntek 23:17
paramount  
elvileg lehetne,de az anyacégen múlik.
ha engem kérdezel (vélemény) szerintem nem lesz.
0