Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2005. augusztus 1., hétfő 20:01
Colombo-t én is nagyon várom!
0
2005. augusztus 1., hétfő 19:50
Jöhetne az Egyről a Kettőre (Step by Step) is.
0
2005. augusztus 1., hétfő 17:04
KIRÁLY HÍR!!!

LOST AZ RTL KLUBBON!!!!!

LOST szerdánként
0
2005. július 23., szombat 14:09
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Magyarországon hatalmas kereslet lenne egy csomó ~80.000 HUF-ba kerülő sorozatra... Pláne szinkron nélkül.
0
2005. július 23., szombat 13:36
Nekem mégis az a véleményem hogy az Intercom is be fogja látni hogy haladni kell a korral, és látva a többi kiadó sikereit, előbb-utóbb ki fog jönni sorozatokkal is. Így kell lennie, hisz ezt diktálja a piac (vagyis mi) Nem?

Mint nagy Star Trek rajongó a Star Trek - The Original Series a szívügyem. Már nagyon készülök külföldről megrendelni. 20.000 ft-ba kerülne. Ez drágának tűnik, de hozzá kell tenni, hogy 8 lemezes kiadásról van szó, 31 epizód, egy gyönyörű műanyag díszdobozban. Magyar felirat még az extrákon is van! Gondolkodtam rajta hogy ha az IC itthon ezt meg akarná jelentetni, 10.000-nél drágábban nem adhatná, mert itt már mindenki hozzászokott a 8.000 ft-s sorozatokhoz, de így meg nem érné meg neki... Ha meg drágábban adja, akkor félnek hogy nem fogják megvenni. (Csak nehogy úgy járjak hogy megrendelem 20.000-ért, aztán 1 év múlva meg kihozzák itthon is 8.000-ért... :))
0
2005. július 23., szombat 11:12
Az Xaktákat én is várom, de 0 az esély arra, hogy megjelenjen, mivel már mindenhol kiadták, és ha újra kellene gyártani az összes évadot, csak miattunk, nem fogják megtenni, mert abszolúte veszteséges lenne. Teszem hozzá: sajnos :((((

Mellesleg az IC nem nagyon ad ki sorozatokat, még a 24-en is csodálkozok.
0
2005. július 23., szombat 9:27
hát, majd meglátjuk...
0
2005. július 23., szombat 9:26
Hát, akkor talán van remény... A Full House (Bír-lak... eléggé gagyi magyar cím... :S) Amerikában már megjelent, az első évadja kapható év eleje óta 5-6e Ft körül (odakint miért olcsóbb minden, holott "többet keresnek"????? ezért gondolkodtam az amerikai beszerzésén, igaz még magyar felirat sincs rajta...). Ennél nem kellene nekem magyar szinkron, elég lenne egy ütős felirat is...

X-akták, természetesen magyar szinkronnal, de magyar felirat és angol felirat is legyen mellette... :D

A Warner Magyarországról annyit, hogy 2 levelet írtam nekik lassan már 1,5 hónapja, és válaszra sem méltatnak. Intercom ugyanaz. A közönségkapcsolatuk levizsgázott nálam, azt hiszem... (az amerikai Warner 1 nap alatt válaszolt, igaz, információkat nem tudtak mondani a Mo-i megjelenésekről, de legalább válaszoltak...)
0
2005. július 23., szombat 9:24
Ha az Intercomrol van szó, akkor biztos így van hogy a lehetetlenre nem képesek, ezt abbol következtetem hogy ami lehetőség még arra sem,lásd Star Wars kiadás.
Természetesen drukkolok hogy az xakták,a csillagkapu, a bűbájos itthon megjelenjen és talán ahogy a 24 esetében elérik hogy legalább egy felirattal elérhetővé tegyék a rajongók számára ezeket a régen várt sorozatokat.
Ja az is érthetetlen a számomra hogy a Star Trek régi sorozatot"nem jut eszembe a pontos címe" úgy jelent meg hogy van rajt magyar felirat,azt sem hozzák be ezt végképp nem értem,és van pár ilyen film.
Szóval hajrá Intercom,hajrá Universal!
0
2005. július 23., szombat 2:04
Szerintem nincs az az Isten hogy az X-aktákat ne adják ki! Ez a leginkább várt sorozat, így ha az Intercom jelentet meg sorozatot, az lesz az első! Szinkronnal, 8000-ért... Bizony én is vevő lennék rá! Az 1.-4. évadra! (Na jó, talán a 5.-6.-ra is...)
0
2005. július 23., szombat 0:58
Columbo jó lenne. Szeretem nagyon.
"asszonyom még egy utolsó kérdés" :)
0
2005. július 23., szombat 0:43
X-Akták DETTO,csak magyar szinkronnal!De mivel FOX sorozat,remélem azért ehhez nem készítenek új szinkronokat.
Full House azaz a BÍR-LAK a régi HBO előfizetőknek nem mond újat,remek sorozat,ráadásul WARNER-é.Nem kizárt,hogy jön,mivel a kiadó dolgozik a Kaliforniába jöttem és Szívek Szállodája sorozaton,tőlük jött az infó.

Csillagkapu(MGM),Bűbájos(Paramount),ezek mind Intercomhoz tartoznak,tehát kevés az esély.Sajnos MACGYVER is Paramount:(

Universal hazai képviselete idén nem,de jövőre biztos kijön pár sorozattal,Szintén a kiadótól van az infó,bár elég sokat vártam rá.
Sajnos konkrétumokkal,címekkel nem szolgáltak,így csak találgatni tudok a jobb sorozatok közül.
COLUMBO,MAGNUM,KNIGHT RIDER,SZUPERCSAPAT(A-TEAM),MIÉRT ÉPPEN ALASZKA?,SLIDERS,KOJAK,MIAMI VICE,MIAMI VICE,AIRWOLF

0
2005. július 23., szombat 0:23
Én az X-aktákat még szinkron nélkül, felirattal is megvenném, csak adják már ki.
0
2005. július 22., péntek 23:52
én - és gondolom sokan még - nagyon hiányolom az X-akták magyar kiadását, magyar szinkronnal. de vannak olyan sorozatok, amit magyar szinkron nélkül, csak felirattal is szívesen látnék, pl. a Full House-t, ami idehaza talán ismeretlen, vagy kevésbé ismert, a Csillagkaput, és számtalan olyan sorozatot, ami még odakint sem jelent meg (így a hazai megjelenése is kizárt).

a magyar árakat bevallom őszintén sok(k)allom. az amazonon R1-es Full House első évadja 5 ezer forint körül mozog, de 6 ezernél biztos nem több. idehaza 8 ezer körül kezdődnek az ütősebb sorozatok (pl. Rém rendes család, Jóbarátok). ez az ár jócskán meghaladja az általam lélektaninak gondolt határt.

a külföldi cégek magyar képviselői szerintem azon vannak, hogy ide is minél több sorozatot behozzanak, de azért a lehetetlenre ők sem képesek (sajnos). tehát X-akták, Csillagkapu, és szerintem Dawson és Bűbájos boszorkák sem lesznek magyar kiadásban. :( ha rosszul gondolom, szóljon valaki!
ez van, el kell sajnos fogadni.
0
2005. július 22., péntek 23:43
A Dawson és a haverok 35 euro volt,8800 ft ,itthon ugyanennyi egy sorozat amit mostanában kiadnak,de régebben 12-16 között volt általában,és megvettük akkor  miért nem lehet kiadni nálunk?,a bűbájos boszorkák 59 euro kb 150000 forint és biztos megvennék,ami húzósabb volt az a star trek sorozat de ha már megjelenik akkor egy magyar stb felirat növelné a piacot.
Szerintem a magyar cégek képviselői szarnak arra ami a dolguk lenne,ma beszéltem a Universallal azt mondták jövőre próba képpen talán megjelentetnek TV sorozatot, ez vicc,talán nem Lugosi Béla filmjeit kellett volna kiadniuk hanem valami ütőset.Szerintem.
0
2005. július 22., péntek 18:27
A Négyrészes Napóleon sorozat nagy kincs lenne a polcomon. Igaz itthon forgatták, egyedül itt nem kapható. Érdekes. Pedig még magyar színész is játszott benne a világsztárok mellett. Hiánypótló lenne.
0
2005. július 22., péntek 18:23
És vajon mikor jelenik meg a Dawson és a haverok DVD-n? 6 évad összesen, és sikeres..Angolul már kiadták.
0
2005. július 22., péntek 16:34
Jó lenne ha mem csak a Warner látna fantáziát az új tagországokban.
Most voltam Spanyol honban és döbbentem le azon a sorozatválasztékon amit ott láttam.
De a legfurcsább az az volt hogy Szabó István filmjei két díszdobozban állt a polcon itthon meg híre hamva sincs.
Nem tudom elfogadni hogy kis piac vagyunk egy K.rva felirattal meglehetne oldani a problémát, szerintem.
0
2005. július 6., szerda 15:43
Nyomtalanul megjelenik jövőre? csak azért merek álmodozni róla, mert Warneres, így még a szinkron kérdése is felmerül...
0
2005. július 6., szerda 13:32
Nos a sorozatnak már a 2. évadja is kijött DVD-n. én megvettem az amazonon az első évadot. Egész szépen összehozták. Nem lehet panasz a képre és a hangra (a korához képest) :)
amúgy a mozifilmröl annyit lehet tudni amennyit mondtál... de ha még beszélni akarsz róla akkor itt egy fórum amin néha néha felbukkan egy egy pletyka:
http://www.knightrider.hu/forum.htm
ott van főként a Knight Rider - The Movie rész amit még én nyitottam annó :D
0
2005. július 6., szerda 12:59
Ó a Knight Rider! David Hasselhoff semmit sem érne K.I.T.T. nélkül. :)
0
2005. július 6., szerda 9:35
felőlem kiadhatnák, de úgysem venném meg!
0
2005. július 6., szerda 3:05
Hát igen... :))) Valamelyik honlapon láttam egy jó kis logikai bakit: Amikor látjuk hogy K.I.T.T. begurul a kamionba, akkor éppen hogy befér, tehát még az ajtót is alig tudná kinyitni, olyan kevés hely van oldalt. De a következő képen mindig azt láthattuk hogy Michael kényelmesen kiszáll a kocsiból, és még rengeteg hely van a kamionban... :)))

A készülő mozifilmről nem tud valaki biztosabb infot, vagy pletykát mint ami az interneten van? Ott 2005-re írják, de még mindig csak annyit tudni higy David Hasselhoff szerepelni fog benne, és az a fickó rendezi, aki pl.: A Harc törvénye (Martial Law) című Viasatos sorozatban alakította az ázsiai zsarut...
0
2005. július 5., kedd 9:50
Wow! Gyerekként imádtam, minden részét láttam. Különösképpen az tetszett, amikor Kitt menet közben kigurult a kamionból, és mindig az ellenkező irányban volt dolga ;)
0
2005. július 5., kedd 3:53

Knight Rider!!!

Gondolom sokunk gyerekkori kedvenc sorozatáról van szó :-))
Nem valószínű hogy itthon is kijönne, de azért álmodozni még lehet nem?
0