Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2005. április 16., szombat 0:48
Ja és nagyon szeretném az Ifjú Indiana Jones kalandjait is dvd verzióban begyüjteni! RTL itt is hozta magát, képtelen voltam követni a sugárzási időpontokat. Vhs-en a sorozat fele jelent csak meg egy kibogozhatatlan szisztéma szerint. Lucasék maratoni történelemórája, nem egy közönségkedvenc, de kiállításában és paramétereiben mindenképp egyedülálló! Mellesleg Rick McCallum nevét is e sorozat révén ismerte meg a közönség.
most posts by TM
0
2005. április 16., szombat 0:33
Most hogy jön  az Apolló 13, eszembe jutott az őt követő remek sorozat "From the Earth to the Moon". Az Imagine és az HBO hozta össze. Az RTL jól elbánt a sorozattal - és velünk - egyszer késő este egyszer meg kora du. vetítette a 12 db 60 perces részt, ráadásul hétköznap (ha jól emlékszem). Usában 1998, Európában 2002 a dvd megjelenés dátuma.  Szerintetek van esély hazai kiadásra?
most posts by TM
0
2005. április 15., péntek 16:35
TELJESEN IGAZ! NÉZZÉTEK! NEM FOGTOK UNATKOZNI, EZ TUTI!!! :))))
0
2005. április 14., csütörtök 19:21
Nem mondom hogy DVD-n megvenném, de nagyon jó sorozat a régi Dragnet sorozat remake-je. a jó öreg Al Bundy egész jól játszik zsarut :) hál  Isten Csuja Imrét megtartották hozzá. aki még nem látta, az figyelje ma este a tv2-t. :)
0
2005. április 14., csütörtök 13:15
aki nem tudja, hogy mi az a lost, az nézze meg az első részt - és utána garantáltam megnézi a többi 19-et is:)
0
2005. április 1., péntek 19:38
A Lost egy jó tv-sorozat! :]
0
2005. április 1., péntek 19:28
Bazze, teljesen elizzadtam a hír hallatán... de jó, hogy nem igaz!!

By the way: mi az a Lost? :-)
0
2005. április 1., péntek 19:14
hú, de "megijedtünk" :)
0
2005. április 1., péntek 17:47
ÁPRILISI TRÉFA! :)))
0
2005. április 1., péntek 16:21
Olvassátok és sírjatok:

A LOST hivatalos oldalán közzétett közlemény szerint az ABC tévétársaság nem kívánja tovább folytatni a LOST-ot!!!!!!

A hivatalos hír:

Some sad news, today, Lostkateers. I hear through the grapevine that ABC has NOT renewed the series for a second season. Apparently the reason for the two-hour season finale is to wrap up the show s loose ends, and then set it free.

The network apparently was pleased with the show s ratings and audience response, but unfortunately, they felt that "dragging out" the series  theme for another season would be counter-productive, and that it was best left as just a single-season limited series. I hear all of the cast members are disappointed, but are looking forward to new projects. Matthew is apparently looking into a TV news gig in Hawaii, for one, and Dom s decided to take up competitive surfing.

As I find out more, I ll keep everyone posted. It was great while it lasted! (www.lostmultimedia.com)
0
2005. március 20., vasárnap 21:13
az hbo belehúz.

a carnivale után, kimondottan érthetetlen okokból itthon is meg fog jelenni a nálunk sosem vetített, így nyilván semmilyen sikerre nem számító THE WIRE és a seinfeld szülőatya larry david sorozata a CURB YOUT ENTHOUSIASM. (valszeg több évad is - az amerikai tévében a wire-nek ősszel jön a 4. évada, a CYE-nek tavasszal az 5.)
0
2005. március 20., vasárnap 10:26
A Lost honlapján találtam ezt:

DESPERATE HOUSEWIVES/LOST (ABC) - The Alphabet s two major success stories this season are set to be the focus of their own one-hour "introductory guides." Both specials are designed to help new viewers catch up on each series  sometimes dense mythology as well as act as a refresher course for regular fans. The "Lost" special, set to air on Wednesday, April 27 at 8:00/7:00c (the show s regular time period), will focus on the characters of Jack (Matthew Fox), Kate (Evangeline Lilly), Locke (Terry O Quinn), Sawyer (Josh Holloway) and Charlie (Dominic Monaghan) and retell their respective backstories in a linear fashion. It s unclear however how the clips will be introduced and if the hour will include any "behind-the-scenes"-type footage.

Érdekes lesz! :)
Forrás: www.lostmultimedia.com
0
2005. március 16., szerda 13:55
Szép!
0
2005. március 16., szerda 13:44
Hali!

Ha valakit érdekel a Lost első sorozata szeptemberben jelenik meg R1-ben, de az Amazonon már vesznek fel előrendeléseket rá! 42 dolcsiért, vagyis 7500 forintértba kerül!

Specifikációk:

At least 5 hours worth of extras are supposed to be packed onto these discs, along with a couple dozen hour-long episodes, of course! Rumored to be among the supplements - Buena Vista hasn t made a final list available yet - are the following:

* The original pilot
* Behind-the-scenes footage of the making of the show
* Audio commentaries
* Blooper reel
* Roundtable discussions with cast and crew
* A Matthew Fox photography featurette
* Deleted scenes
* Casting tapes
* New, original "mini-movie" that reveals why the plane crashed

Be kell vallanom állató jól néz ki! :)
0
2005. március 9., szerda 14:18

Remélem Michael Mann tudja mit csinál...
0
2005. március 9., szerda 13:36
Colin Farrel-t én alapból nem csípem, lényegtelen, kit játszik.
0
2005. március 9., szerda 13:24
a drogozások miatt valszeg.
0
2005. március 9., szerda 13:23
Zenék rajta lesznek hálistennek. Szerintem nálunk nem jön ki a sorozat, és felirat sem lesz rajta. De legalább 5.1.
Apropó láttátok már Colin Farrelt, mint Sonny? Brrr...
0
2005. március 9., szerda 12:59
Ennek nagyon örülnék. Mondja valaki, hogy idehaza is kijön!! (nekem mindegy ha csak felirat van az is elég)
0
2005. március 9., szerda 12:24
18-as korhatár? Nálunk 12-essel ment a délután.
0
2005. március 9., szerda 11:46
elő=első
0
2005. március 9., szerda 11:45
Nem tudom, hogy szereti-e valaki itt a Desperate Housewives-t... Nekem nagyon tetszik! Az elő szezon szept. 20.-án jelenik meg az R1-es régióban. Állítólag nálunk is le fogják adni (az m1 vagy az m2). Így talán nagyobb az esély rá, hogy nálunk is kijöjjön dvd-n.
0
2005. március 9., szerda 11:31
Miami Vice: lesz rajta magyar felirat vagy kiadják esetleg nálunk is szinkronnal? A zenék jogait sikerült megvenni vagy mást raktak helyettük? Calzone tudsz valami közelebbit mondani?
0
2005. március 9., szerda 11:23
Akit esetleg érdekel:

R2: április 25.
0
2005. március 9., szerda 11:22
Akit esetleg érdekel:

R2: április 25.
0