Ja és nagyon szeretném az Ifjú Indiana Jones kalandjait is dvd verzióban begyüjteni! RTL itt is hozta magát, képtelen voltam követni a sugárzási időpontokat. Vhs-en a sorozat fele jelent csak meg egy kibogozhatatlan szisztéma szerint. Lucasék maratoni történelemórája, nem egy közönségkedvenc, de kiállításában és paramétereiben mindenképp egyedülálló! Mellesleg Rick McCallum nevét is e sorozat révén ismerte meg a közönség.
most posts by TM
0
2005. április 16., szombat 0:33
52685
Most hogy jön az Apolló 13, eszembe jutott az őt követő remek sorozat "From the Earth to the Moon". Az Imagine és az HBO hozta össze. Az RTL jól elbánt a sorozattal - és velünk - egyszer késő este egyszer meg kora du. vetítette a 12 db 60 perces részt, ráadásul hétköznap (ha jól emlékszem). Usában 1998, Európában 2002 a dvd megjelenés dátuma. Szerintetek van esély hazai kiadásra?
most posts by TM
0
2005. április 15., péntek 16:35
16970
TELJESEN IGAZ! NÉZZÉTEK! NEM FOGTOK UNATKOZNI, EZ TUTI!!! :))))
0
2005. április 14., csütörtök 19:21
471
Nem mondom hogy DVD-n megvenném, de nagyon jó sorozat a régi Dragnet sorozat remake-je. a jó öreg Al Bundy egész jól játszik zsarut :) hál Isten Csuja Imrét megtartották hozzá. aki még nem látta, az figyelje ma este a tv2-t. :)
0
2005. április 14., csütörtök 13:15
206
aki nem tudja, hogy mi az a lost, az nézze meg az első részt - és utána garantáltam megnézi a többi 19-et is:)
0
2005. április 1., péntek 19:38
2178
A Lost egy jó tv-sorozat! :]
0
2005. április 1., péntek 19:28
345
Bazze, teljesen elizzadtam a hír hallatán... de jó, hogy nem igaz!!
By the way: mi az a Lost? :-)
0
2005. április 1., péntek 19:14
2774
hú, de "megijedtünk" :)
0
2005. április 1., péntek 17:47
16970
ÁPRILISI TRÉFA! :)))
0
2005. április 1., péntek 16:21
16970
Olvassátok és sírjatok:
A LOST hivatalos oldalán közzétett közlemény szerint az ABC tévétársaság nem kívánja tovább folytatni a LOST-ot!!!!!!
A hivatalos hír:
Some sad news, today, Lostkateers. I hear through the grapevine that ABC has NOT renewed the series for a second season. Apparently the reason for the two-hour season finale is to wrap up the show s loose ends, and then set it free.
The network apparently was pleased with the show s ratings and audience response, but unfortunately, they felt that "dragging out" the series theme for another season would be counter-productive, and that it was best left as just a single-season limited series. I hear all of the cast members are disappointed, but are looking forward to new projects. Matthew is apparently looking into a TV news gig in Hawaii, for one, and Dom s decided to take up competitive surfing.
As I find out more, I ll keep everyone posted. It was great while it lasted! (www.lostmultimedia.com)
0
2005. március 20., vasárnap 21:13
206
az hbo belehúz.
a carnivale után, kimondottan érthetetlen okokból itthon is meg fog jelenni a nálunk sosem vetített, így nyilván semmilyen sikerre nem számító THE WIRE és a seinfeld szülőatya larry david sorozata a CURB YOUT ENTHOUSIASM. (valszeg több évad is - az amerikai tévében a wire-nek ősszel jön a 4. évada, a CYE-nek tavasszal az 5.)
0
2005. március 20., vasárnap 10:26
16970
A Lost honlapján találtam ezt:
DESPERATE HOUSEWIVES/LOST (ABC) - The Alphabet s two major success stories this season are set to be the focus of their own one-hour "introductory guides." Both specials are designed to help new viewers catch up on each series sometimes dense mythology as well as act as a refresher course for regular fans. The "Lost" special, set to air on Wednesday, April 27 at 8:00/7:00c (the show s regular time period), will focus on the characters of Jack (Matthew Fox), Kate (Evangeline Lilly), Locke (Terry O Quinn), Sawyer (Josh Holloway) and Charlie (Dominic Monaghan) and retell their respective backstories in a linear fashion. It s unclear however how the clips will be introduced and if the hour will include any "behind-the-scenes"-type footage.
Érdekes lesz! :) Forrás: www.lostmultimedia.com
0
2005. március 16., szerda 13:55
2178
Szép!
0
2005. március 16., szerda 13:44
16970
Hali!
Ha valakit érdekel a Lost első sorozata szeptemberben jelenik meg R1-ben, de az Amazonon már vesznek fel előrendeléseket rá! 42 dolcsiért, vagyis 7500 forintértba kerül!
Specifikációk:
At least 5 hours worth of extras are supposed to be packed onto these discs, along with a couple dozen hour-long episodes, of course! Rumored to be among the supplements - Buena Vista hasn t made a final list available yet - are the following:
* The original pilot * Behind-the-scenes footage of the making of the show * Audio commentaries * Blooper reel * Roundtable discussions with cast and crew * A Matthew Fox photography featurette * Deleted scenes * Casting tapes * New, original "mini-movie" that reveals why the plane crashed
Be kell vallanom állató jól néz ki! :)
0
2005. március 9., szerda 14:18
1447
Remélem Michael Mann tudja mit csinál...
0
2005. március 9., szerda 13:36
2178
Colin Farrel-t én alapból nem csípem, lényegtelen, kit játszik.
0
2005. március 9., szerda 13:24
1447
a drogozások miatt valszeg.
0
2005. március 9., szerda 13:23
1447
Zenék rajta lesznek hálistennek. Szerintem nálunk nem jön ki a sorozat, és felirat sem lesz rajta. De legalább 5.1. Apropó láttátok már Colin Farrelt, mint Sonny? Brrr...
0
2005. március 9., szerda 12:59
1550
Ennek nagyon örülnék. Mondja valaki, hogy idehaza is kijön!! (nekem mindegy ha csak felirat van az is elég)
0
2005. március 9., szerda 12:24
2693
18-as korhatár? Nálunk 12-essel ment a délután.
0
2005. március 9., szerda 11:46
2178
elő=első
0
2005. március 9., szerda 11:45
2178
Nem tudom, hogy szereti-e valaki itt a Desperate Housewives-t... Nekem nagyon tetszik! Az elő szezon szept. 20.-án jelenik meg az R1-es régióban. Állítólag nálunk is le fogják adni (az m1 vagy az m2). Így talán nagyobb az esély rá, hogy nálunk is kijöjjön dvd-n.
0
2005. március 9., szerda 11:31
79
Miami Vice: lesz rajta magyar felirat vagy kiadják esetleg nálunk is szinkronnal? A zenék jogait sikerült megvenni vagy mást raktak helyettük? Calzone tudsz valami közelebbit mondani?