Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2005. január 7., péntek 15:42
Hopp! Az Angel-nek is vége van ha jól emlékszem... Ebben nem vagyok teljesen biztos.
0
2005. január 7., péntek 15:39
Mondjuk itt szerintem az is kerdes, hogy milyen nezettseggel megy egy sorozat.
Tehat pl a Friendset kb minden ado adta legabb egyszer. Az Alias is nagy nezettsegu adon megy, mig pl az Angel (vagy a Millenniumm, CSI, CSI:Miami, stb...) egy relative kisebb nezettsegu adon. Vagy amiert szerintem sajnos soha nem lesz itthon kiadva a Profiler az tobbek kozott amiatt is lehet, hogy bar nezett adon (tv2) ment, de legkorabban hajnal fel kettokor adtak...
0
2005. január 7., péntek 15:35
Az Angel és az Alias még jelenleg is futó sorozatok, ezekre talán ezért is nagyobb az esély. Az X-akták pedig, mint tudjuk befejeződött. Nem lesz több évad!
0
2005. január 7., péntek 14:57
Csak logikus érveket kell felsorakoztatni.Már átbeszéltétek,hogy a 2-es régióban kapható az X-Akták,de jó szokás szerint a kelet-európai régió(beleesünk ugyan,de mégse vagyunk rajta pár országgal egyetemben) simán lemaradt róla.Intercom maga alatt vágta volna a fát,ha egy feliratos szösszenettel jelentek  volna meg idehaza.Ők is tudják,hogy megvan idehaza az igény az X-Akták sorozatra.Teljesen nem reménytelen a helyzet.Az is nagy kockázat lenne,ha csak hazai kiadást vállanának be,így valószínűsíthető,hogy egy Cseh-Lengyel-Magyar kiadást megérne bevállalni.Több kiadó is ezt csinálja.Egyáltalán nem egyenlő 0-val a megjelenés esélye.Úgyis rengeteg sorozat jön még idén,ezek fogadtatásán is sok múlik.

Angel megjelenésére szerintem egyenlőre!!! nem sok esély van,bár én is támogatnám.
ALIAS esetében ugyanaz áll fenn,mint az X-aktáknál.Ha más ország is érdeklődik,ahogy dvdextra.hu-n leírták,megjelenhet.3 országnak már megéri gyártani,aligha kockázatos a megjelenés,főleg ilyen népszerű sorozatok terén.
Márcsak a szinkronos MAFFIÓZÓK hiányzik,talán az is jön új kiadásban:)
0
2005. január 7., péntek 14:32
Na és ez? :]

0
2005. január 7., péntek 14:30
Akkor tessék indokolni! :]
0
2005. január 7., péntek 14:22
Guy!

Ezt honnan veszed? :-)
Amúgy csak azért raktam be ezt a képet, mert olyan jó ábrándozni róla... :-)))
0
2005. január 7., péntek 13:25
De van:)))
0
2005. január 7., péntek 12:35
Már vagy ezerszer kérdezték és már vagy ezerszer mondtuk, hogy az X-akták megjelenésére semmi esély.
0
2005. január 7., péntek 10:47
Ez mikor jelenik meg nálunk?

És ez?

0
2005. január 5., szerda 14:21
Ez ok, de szerintem csak a kelet europai piac miatt nem fogjak ujra legyartani. Tekintve, hogy minden regioban megjelent mar. ilyen ujragyartas sorozatoknal inkabb csak olyankor volt amikor mondjuk az adott regioban meg nem volt kiadva a sorozat es/vagy valamilyen alkalom volt az ujrakiadasra.
De legyen Neked igazad es jelenjen meg itthon ez a sorozat (is, meg meg sok mas ami hianyzik). Addig marad a kulfoldrol megvett dvd :)
0
2005. január 5., szerda 13:39
Természetesen.Méghozzá elég nagy esély van rá.Az,hogy 1 sorozat befejezett vagy sem az égvilágon semmi köze nincs a dvd kiadáshoz.Tehát a pontos ok,ami miatt nem újbóli,hanem teljesen új master anyag készülhet,az az,hogy a kelet-európai piacon egyáltalán nincs jelen X-Akták sorozat dvd-n.Ahogy természetesen sok más sorozat és film is hiánycikk nálunk.Remélem a kiadók belehúznak és pótolján a hiányt!
Az igény mindenesetre megvan a vásárlók részéről több fórumon,gondolom email-ben is érdeklődnek sokan.Azért a végtelenségig nem kellene húzni a kiadásokat,hiszen lassan itt vannak az új fórmátumok,amik  nem feltetlén jelentik a dvd kiadás végét.
Tehát sok más sorozattal egyetemben véleményem szerint  várható a megjelenés és személy szerint várok is,addig marad a TV és VHS.
Vészhelyzet a Warner,míg X-Akták IC fennhatósága alá tartozik,majd meglátjuk.
0
2005. január 5., szerda 9:32
Miert van esely ra Szerinted? Tekintve, hogy az X-aktak (a Veszhelyzettel szemben) befejezett sorozat. Tehat nincs ok arra, hogy legyartsak ujbol. (Persze kivanom, hogy neked legyen igazad :) )
0
2005. január 4., kedd 22:30
Én meg úgy vagyok vele,hogy előbb-utóbb elkészül a kelet-európai piacra szánt változat,amire valljuk be,van esély!Azon pedig nemcsak feliratsáv lesz...
Hasonló pletykák keringtek más fórumokon is,ami anno a Vészhelyzetnél is tényleg megtörtént.A kiadó nem akarta felirattal kiadni,inkább később jelenteti meg szinkron+felirat kíséretében.Az IC nem kommentálta,érthető okokból.
Sztem nem kizárt,hogy akár 1 éven belül legyen szinkronos, a keleti régiónak szánt X-akták sorozat dvd-n,a jól bevált papírforma szerinti Angol-Cseh-Lengyel-Magyar hangsávokkal.

Guy
0
2005. január 4., kedd 22:02
A kérdés az, hogy ezekből hány évadot adnak ki idén. A Vészhelyzet-ből most megy a 11. évad az USA-ban, a Rémrendes-nek 11. szezonja van, a Filnstones család-nak 6, a Dallas-nak pedig 14.
0
2005. január 4., kedd 18:06
Hello! Van jó hírem számotokra. A WHVM M.O.-i 2005-ös sorozat tervei. Filnstones család,Dallas,Vészhelyzet,Rémrendes család,Carnevale. Ezek majdnem biztos hogy idén elkezdik kiadni őket.
0
2005. január 2., vasárnap 11:26
Semmi. Es ujragyartani se fogjak tekintve, hogy eleg regota lehet kapni R2ben, max akkor lenne ra esely egy ujrakiadasra ha kijonne pl uj evad (nem fog) vagy valami unnepi kiadas (pl 10 eves evfordulo) jonne ki, akkor talan egy feliratsavval rakerulnenk...
De szerintem nem erdemes varni ra, egyszerubb megvenni kulfoldon.
0
2005. január 1., szombat 17:04
Állítólag semmi esély. (Ezt nem én találtam ki, hanem nálam okosabbak mondták már korábban itt.)
0
2005. január 1., szombat 16:06
Tisztelt fórumguruk! Az X-Akták hazai DVD premierjére mik az esélyek mostanában?
0
2004. december 31., péntek 23:45
Most láttam, hogy a Viasat január 16-án leadja a Magnum első 3 részét. KIRÁLY!!!
0
2004. december 31., péntek 17:04
A számból vetted kia szót.
0
Én már végre Columbo-t látnék szívesen meg Még több Poirot!
0
Én meg ezt várom:

A Warner már beigérte szinkronnal...
0
2004. december 31., péntek 17:02
Ha már sorozatok, ennek a kettőnek nagyon tudnék örülni, de majdhogynem 0-val egyenlő, hogy valaha is kihozák DVD-n (ha meg igen, náluk tutti ugyse jelenne meg)

1. T. J. Hooker
2. Dempsey & Makepeace (ezt ugyse ismeri manapság szinte senki)
0
2004. december 31., péntek 16:44
Én a Maffiózók 4. évadot várom már nagon.
Vajon ez lesz jövőre?
0