Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2004. december 31., péntek 15:51
R1: February 8, 2005

most hogy jön a film időszerű lett, és úgy látszik a jogok is rendeződtek..
0
2004. december 31., péntek 15:50
• Color, Closed-captioned, Box set, Dolby 5.1
• Includes all 22 episodes from the 1984-85 season, plus the two-hour pilot
• Series introduction by creator Michael Mann
• "The Vibe of Vice"
• "Back Story: Miami Vice
• "The Fashion"
• "The Music"
• Number of discs: 3
0
2004. december 31., péntek 15:49
Mit nem adnék ha kijönne ez nálunk, 1-2 hónapon belül:)
0
2004. december 31., péntek 15:47
0
2004. december 31., péntek 14:46
Kösz, de ezt én is tudtam! Az érdekelne, hogy van-e rá esély, hogy megjelenjen?
0
2004. december 31., péntek 12:20
a Jessica Alba főszereplésével játszott Sötét angyal (Dark Angel) első vagy neadjisten második szériája nem jelenim meg itthon dvd-n ?
0
2004. december 31., péntek 11:36
Profiler meg csak R1ben jelent meg, CSI es CSI:Miami van az angoloknal (CSIbol az elso harom, mig CSI:Miamibol az elso ket evad)
0
2004. december 30., csütörtök 23:50
A helyszínelők-ről vagy a Profiler-ről nem tud senki semmi?
0
2004. december 30., csütörtök 23:41
A Knight Rider nekem is nagyon kéne. Legalább a Knight Rider 2000-ret kiadhatnák!
0
2004. december 30., csütörtök 23:37
A vészhelyzet nálam is.
Szinkronnal vagy nélkül, de kell.
must have.  :)
0
2004. december 30., csütörtök 23:36
24. 2. évad és a Vészhelyzet 1. évad tuti befutó nálam...
0
2004. december 30., csütörtök 22:56
erősen kétlem, hogy a sliders kijönne itthon. sokkal népszerűbb sorozatok sem jelentek meg.. én már betettem a virtuális angliai kosaramba :)
0
2004. december 30., csütörtök 22:51
A Sliders és a Night Rider sorozatról tud valaki valamit hogy itthon megfog -e jelenni? Mert külföldön már kapható. Ha valaki tud infót ossze meg, pls
0
2004. december 30., csütörtök 22:46
ehemm. nem attól klasszikus egy sorozat, hogy sok ideje megy (meg nyilván nem úgy klasszikus, mint a 30-as évek filmjei - mondjam, hogy kult?:). hiába megy a jag 10. éve, sosem lesz klasszikus. hiába megy a malcom in the middle 6. éve, nem lesz klasszikus.

ellenben. csak 10 rész ment le a desperate housewives-ból - már klasszikus. a lost-ból is csak 11 rész ment le, de ugyancsak klasszikus lett. (najó. kult.)
0
2004. december 30., csütörtök 19:20
Képzelem mekkora klasszikus lehet ha már 3 éve megy:)
(félre ne érts, nem ismerem a sorozatott, de egy 3 éves sorozatra még nem igen használnám ezt a jelzőt)
0
2004. december 30., csütörtök 18:51
a rémrendes család-nak mi a forrása?
0
2004. december 30., csütörtök 18:50
a wire nagy klasszikus, hbo-s sorozatok közé tartozik (ld. még oz) - most lett vége kint a 3. évadnak.

infó: http://epguides.com/Wire/
0
2004. december 30., csütörtök 18:31
"MEGJELENTEK:
- sírhant művek 1-2. évad
- smallville 1-2. évad
- maffiózók 1-3. évad
- 24 1. évad
- jóbarátok 1-10. évad
- twin peaks 1. évad"

+ Polip
+ Minden lében két kanál
0
2004. december 30., csütörtök 17:39
Egy rémrendes család

És ez mi?
the wire
0
2004. december 30., csütörtök 17:38
visszatérve a sorozatos dvd-khez. egy kis összesítés. mi jelent meg, mi fog megjelenni (biztosan). (az elit alakulat féle minisorozatokat nem említem)

MEGJELENTEK:
- sírhant művek 1-2. évad
- smallville 1-2. évad
- maffiózók 1-3. évad
- 24 1. évad
- jóbarátok 1-10. évad
- twin peaks 1. évad

JÖN 2005-ben:
- carnivale - a vándorcirkusz 1. évad
- 24 2. évad
- az elnök emberei 1. évad
- vészhelyzet 1. évad
- the wire 1. évad

valaki egészítse ki, ha kihagytam valamit.
0
2004. december 27., hétfő 0:44
Hát ja, a SZRTV szerkesztőinek agya igen kaotikus, ugyanis, van úgy, hogy sorozat top10-et csinálnak, van úgy, hogy film top10-et, néha mindkettőt, vagy egyiket sem.
0
2004. december 27., hétfő 0:40
Gamma írta:" Én a magyar nézettségől bezéltem. Elég megnézned egy SZRTV újságot, a top20-ban nincs benne, az ER viszont annál inkább."

igen és nem (a színes rtv nem jó hivatkozási alap, mert pl. legutóbb csak filmeket rangsoroltak. az összesítést kell nézni). magyarországon tévésorozat főműsoridőben 3 kivétellel mind megbukott. a rex felügyelő és a vészehlyzet lett sikeres, valamint a vészhelyzet farvizén elindított harmadik műszak. (a harmadik műszak, amikor adják mindig a legnézettebb sorozat, a vészhelyzet nézettségének 85-90%-át hozza)

Calzone írta: "Igen, az. Az NBC egyik legnézettebb műsora és viszi a pénteket az USA-ban (nálunk szerintem sok néző közt az RTL-t vitte), 9.42 millió nézővel hetente."

pontosan a harmadik műszak az nbc 13. legnézettebb sorozata, valamint az amerikai sorozatok köztt a 40. helyen van (pénteken fej fej mellett harcol a jag-gel, amit persze főleg csak öregek néznek - hol az egyik, hol a másik nyer) - a vészhelyzet persze magasan a legnézettebb NBC-s sorozat és az összes sorozat között a 7. legnépszerűbb.
0
2004. december 27., hétfő 0:33
véletlenül láttam 1-2 butaságot, csak helyreigazítok.

"Gamma írta: Ha vki azt hinné, ezeket a vendégszerepléseket poénból csinálják, nagyon tévednek. Általában két sorozat közül az alacsonyabb nézettségű sorozat szereplői mennek vendégségbe"

természetesen ez nagyon nagy butaság. a kollega először is nagyon összekeverte a vendégszereplés fogalmat a crossover-rel. (a vendégszereplés (guest starring) nyilván az, amikor egy sorozatban 1-2 részben egy híresség is beugrik), míg a crossover az, amikor egy sorozatban egy másik sorozat fut bele.

természetesen ennek nem sok köze van a nézettség növeléshez (1 adásra megnőhet pár százalékkal, de tök ez mindegy - egyéb promóciós okok játszanak szereoet ilyenkor) - de az kimaradt, hogy _általában_ testvérsorozatokban szoktak crossoverek lenni (ugyanazon agyból kipattant sorozatok esetében) ld. pl. beverly hills 90210 - melrose place, vészhelyzet-harmadik műszak, angel-buffy, law and order széria, vagy mondjuk x-akták-millennium.

a helyszínelők dolog az bevezetés, amolyan -1-es számú pilot volt. hasonlóan vezette be a JAG az NCIS-t is.

"ismeretlen nővérnek a kórházban eltűnik valami unokatestvére New Yorkban"

erről persze volt szó, hogy az egyik főszereplő szála megy át a harmadik műszakba, de arról is legyen szó, hogy a crossover nem azt jelenti, hogy vészhelyzet van a harmadik műszak helyén, hanem, hogy a harmadik műszakban egy keveset foglalkoznak a vészhelyzetes szállal és viszont. (tehát a harmadi műszak, attól még 75%-ban harmadik műszak marad, hogy vészhelyzetes mellékszereplés történik benne)
0
2004. december 27., hétfő 0:23
magnum: semmi esély
0
2004. december 26., vasárnap 23:49
MAGNUM sorozat megjelenéséről tudtok valamit?
0