Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2004. november 7., vasárnap 9:09
Belepillantottam, felvisitottam, elkapcsoltam.
Bar jo-szinkronbol-csinaljunk-ertekelhetetlent mozgalomban az RTL legmaradandobb alkotasa az Edesharmas (Threesome) re-szinkronja volt.
0
2004. november 7., vasárnap 9:07
Jogos, nem 3 teljesen kulonbozo szinkron volt, ha igy nezzuk akkor valoban ketfele van csak. De, mint ahogy azt Te is irtad. a Viasaton utana kevertek a mellekszereplok hangjaival is ezert gondoltam, hogy masik szinkron keszult.
Tehat helyesbitve tobbfele szinkron keszult hozza :)))

(A minosegrol meg nem tudok elfogulatlanul beszelni a klasszikus: 'kuldjuk be a laborba DNA vizsgalatra' szosszenet ota)
0
2004. november 7., vasárnap 1:20
Az alábbi klasszikus sorozatok megjelenéséről nincs valakinek infója? Lesz-e valamelyik a közeljövőben nálunk? Esetleg Ti nem tudtok róla Kedves X-press?

Hazzárd megye Lordjai, Angyal, Magnum, Mission Impossible, A-team, Starsky & Hutch, Petrocelli, Knight Rider, Columbo, Batman sorozat (60-as évekből)

A valamikori SKY Channel műsorán volt látható a Hulk, Bionic Women. Az RTL által vetített a Hardcastle & McCormick (nagyon hasonló volt a Starsky & Hutch-hoz)
Valamint még érdekes lehetne a 60-as években készült The Munsters című amerikai sorozat. Az Addams Family korai változata volt (haláli benne Drakula, amint egy V8-as motorral szerelt koporsóban szálguldozik).
Ezeket szívesen látnám a polcomon, - azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül, - de ne valami gagyi kivitelben (lásd a Minden lében két kanál, némelyik borítója olyan, mintha nem tudták volna rendesen színrebontani). A jóbarátokhoz hasonló csomagolást  - szerintem - bármelyik megérdemelne, és talán felesleges is a bevezető részen + néhány jobb epizódon kívül többet kiadni.

0
2004. november 6., szombat 23:35
Ez mind szép és jó, csak még felírat sincs rajta:(
0
2004. november 6., szombat 23:15
Pont most akartam belinkelni: Starsky & Hutch első évad 14 fontért (!) az amazontól, de nem sikerült.
Hátha most. Starsky & Hutch
0
2004. november 6., szombat 23:04
Starsky & Hutch hazai megjelenéséről tudna valaki valami infot mondani?
0
2004. november 6., szombat 22:56
linkelni akartam, de nem sikerült :(
0
2004. november 6., szombat 22:55
bombaáron!
0
2004. november 6., szombat 22:43
Miért?Én sajnos nem láttam,új TV-s szinkront kapott?(nem meglepő)de szerintem ez másik topicba tartozik.:)
0
2004. november 6., szombat 22:39
Apropó... szinkronok:
Nézte vki tegnap a Desperadót? Háát dőljön össze az egész magyar szinkronizálógárda! Ilyen ocsmány szart már régen láttam...
0
2004. november 6., szombat 22:35
"A Viasaton egeszen pontosan 3 fele szinkronnal megy (egyik rosszabb mint a masik) ezekbol melyik a klasszikus?"
Ez rossz megközelítés.1-4.évad még MTV-s szinkron,nagyon jó(Rékasi-Náray).
5.évadtól Viasat nyomja,sok év kihagyás után indult!Viasat szinkron Györgyi Anna került Náray Erika helyére az 5-6.évadban.
Viszont a 7.évadtól ismét Náray Erika adta hangját Scullynak a rajongók akarata győzött.
Innentől kezdve a főrszereplők hangja nem változik.Sok mellékszereplőé viszont cserélődött,egyiknek jobb lett,másoknak rosszabb.Tény,hogy a 7.évadtól adott epizódokban újra és újra visszatér 1-1 szinkronhang,pl Csernák János.
Nem beszélhetünk 3 féle szinkronról,mivel nem készült 3 változat az X-aktához.Az már megint más tészta,hogy bizonyos összevont részek megjelentek tékában a megszokott szinkronhangokkal.Ezek viszont nem teljes évadok voltak.
Tehát 1-4.évad MTV szinkron
5-9.évad Viasat szinkron
0
2004. november 6., szombat 22:32
A Fekete Viperát látnám szívesen magyar szinkronnal
0
2004. november 6., szombat 21:54
Külföldről biztos nem rendelnék semmiképpen,akkor inkább maradok a VHSnél,már ami megvan.
Amúgy meg akkora mákom lenne,ha kintről rendelném meg,rögtön megjelenne itthon.Egyenlőre maradok a hazai kiadványoknál.
Helyszínelőket továbbra is várom.Viszont még 1 hír(hivatalos),dolgoznak,de nem ígérnek semmit egy bizonyos sorozaton.
Ha összejönne minden,újból kiadják a MAFFIÓZÓK sorozatot dvdn,OLCSÓBBAN,SZINKRONNAL!!!

Rendeljetek csak küldölről,igazatok van,de felirat és szinkron hiányában inkább várok,mert előbb utóbb csak jönnek.
Irigylem a kinti árakat.A legtöbb sorozat 30-70 USD között mozog.
0
2004. november 6., szombat 21:47
"A Viasaton egeszen pontosan 3 fele szinkronnal megy (egyik rosszabb mint a masik) ezekbol melyik a klasszikus?"

3 fajta szinkron? Mi a 3.?
1. a régi mtv szinkron (Rékasi, Nárai)
2. a viasatos (Rékasi, Györgyi)
A 3. a kilencedik szezon lenne? Ott ismét Náray Erika a hangja!
0
2004. november 6., szombat 21:43
"Amiket szivesebben vennek meg itthon mint kulfoldrol: CSI/CSI:Miami/CSI:NY, Profiler"

Csatlakozom!
0
2004. november 6., szombat 21:39
"Várunk,várunk ,várunk,aztán egyszer csak megjelenik minden fontosabb sorozat."

Vagy nem varunk (en legalabb is biztosan nem) es megrendeljuk kulfoldrol.
0
2004. november 6., szombat 21:38
A Viasaton egeszen pontosan 3 fele szinkronnal megy (egyik rosszabb mint a masik) ezekbol melyik a klasszikus?
Egyebkent ez mennyire vagy es mennyire hivatalos info, hogy megjelenik?

Amiket szivesebben vennek meg itthon mint kulfoldrol: CSI/CSI:Miami/CSI:NY, Profiler
0
2004. november 6., szombat 21:26
Rém rendes és társai.
Ezeket szándékosan nem írtam,mert tuti,hogy jönnek.Egy rém rendes család jövő év elején,Vészhelyzet jövő tavasszal,Az elnök emberei jövő nyáron.(hivatalos infoból)
Az Intercom is előrukkol a Szex és NY-al.Nagy bánatom,hogy az eddig megjelent nagyszerű HBO sorozatok nem akptak szikront(Maffiózók,Sírhant Művek).Sőt a 24 sem:(,igaz ez Fox ,csodát nem várhatunk.
X-akták valószínűleg jön majd,Intercom most nem adta ki felirattal,inkább szinkronnal szeretén megjelentetni,ez lehet a háttérben,CSAK nehogy elkéssenek vele,nem 2 ÉV MÚLVA KELL KIADNI,nem kell húzni a végtelenségig.Viasat szépen sugározzza az elejétől,tehát a klasszikus szinkron is fellelhető hozzá.

KNIGHT RIDER-t én is támogatom,de csakis szinkronnal,mintahogy mindegyik sorozatnak szinkronnal kell kijönnie,hogy érdemi kiadásról lehessen beszélni.Csak felirattal nem teljes.

Rengeteg sorozat van,amit szeretnének megvenni az emberek,az ízlésünk nem egyezik,így elég sok cím közül lehetne választani.Mindenki mást akar.
Várunk,várunk ,várunk,aztán egyszer csak megjelenik minden fontosabb sorozat.

0
2004. november 6., szombat 21:21
Az évszazad vihara, ez vajon mikor jelenik meg?
0
2004. november 6., szombat 21:09
Az Alf-ot én is néztem mindig!
0
2004. november 6., szombat 21:06
Én az "Egy rém rendes család"-ot várom, amit állítólag jövőre ad ki a Warner szinkronnal. A másik kedvenc sorozatom az ALF, amit először a HBO, majd a már megszünt TV3 sugárzott. Nyáron megjelent az 1. szezon 4 lemezen a Lionsgate/Fox kiadásában. Jó lenne, ha az Intercom az eredeti szinkronnal adná ki nálunk. (Minél hamarabb :)
0
2004. november 6., szombat 21:00
Ezeknek örülnék:
-Knight Rider
-Knight Rider Team
-Sliders
-Timecop (Időzsaru)
-Tremors
-The X-files (X-akták)
-PSI Factor (Y-akták)
-Highlander (Hegylakó)
-Stargate (Csillagkapu)

Egyszerre ennyi jut eszembe!
0
2004. november 6., szombat 19:45
Universal hazai képvieselete remélem gondolkodik pár jó sorozat megjelentetésén.Konkrétan a hozzájuk tartozó SLIDERS,COLUMBO,MIÉRT ÉPPEN ALASZKA? érdekelne.Szinkronnal jó lenne.
A HELYSZÍNELŐK sorozattal egyik nagy kiadó sem törődik,legalábbis nem tervezik és nem hozzájuk tartozik,ezt írták emailben.Sajnos.
USA-ban jövőre sok rajongó örömére megjelenik a MACGYVER és a BŰBÁJOS BOSZORKÁK 1.évadja.Utobbit negyedéves bontásban adják majd ki.
0
2004. szeptember 30., csütörtök 22:18
EZt nem hiszem eeeeeeeeeel!!!..Tök véletlenül most ment az MTV1 és mit látok??..Csupasz pisztoly tv-sorozat az ősidőkbőőőől!!!..és már az első 4.részt elszúrtam,mert nem nézek tv-t:DDDDD...Mekkora császárságok kerülnek elő néha a tv-ben:DDD
0
2004. szeptember 26., vasárnap 23:54
Kedves optimus!

Én ugyan nem az xpress vagyok, de nézd meg ezt:

http://www.sendit.com/video/item/7000000092762

Ha ez jelenik meg itt is akkor feliratos!
0