Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2004. szeptember 22., szerda 21:02
Xpress!

Mikor jelenik meg a SMALLVILLE?
Azért írok minden ilyen topikba mert valamelyiket csak olvasátok.
Mit mond a kiadó?
Köszi a választ.
0
2004. szeptember 21., kedd 19:35
Optimus:

Itt egy harmadik website, ahol írnak feliratot a Star Trek TOS első évadjához:

www.dvd.no - ez egy norvég oldal (ungerska = magyar)

Én is reménykedem, hogy behozzák, mert ez a sorozat sajnos eddig kimaradt az életemből, és lehetetlen felhajtani a klubosok között is (akinek meg megvan, annak a minőségéből meg nem kérek, rettenetesen igénytelenül vették fel, pár részhez volt szerencsém).

Mikey-Soft
0
2004. szeptember 21., kedd 3:10
ezek után kérdem én. mér nem tudtak 5.1-et keverni arra a szájbalökött Knight Riderre :D egy 66-os sorozatra sikerül de egy 82-essel gáz van? naneeeeee..... adják Lucasnak, az rendbe rakná :DDD
0
2004. szeptember 20., hétfő 11:24
Ez azért elég biztató (tesztoldal):
http://www.michaeldvd.com.au/Discs/Disc.asp?ID=10316
0
2004. szeptember 20., hétfő 0:26
Igen, mi is figyelemmel kísérjük az eseményeket. EGyelQre ellentmondásosak az információk, van olyan oldal, ahol írnak magyar feliratot is, van ahol nem. Amikor azt írtuk, hogy nem lesz magyar felirat a kiadványon, azt a hazai képviselettol kapott információ alapján írtuk. Elképzelheto, hogy azóta kaptak új táblázatot, vagy tesztlemezt. Rákérdezünk és megírjuk. Egyelore nem szerepel az idei tervek kozt, az biztos.
0
2004. szeptember 20., hétfő 0:20
Xpress!

Ha jól emlékszem azt írtátok a dvdextra.hu-n, hogy nem kapunk magyar feliratot a megjelenő klaszikus '66-os Star Trek sorozatra most mégis 2 internetes honlapon is látom feltüntetve a feliratok között a magyart: a  Sendit.com -on és az  amazon.de -n.
Ezt most elírás vagy talán mégis kapunk feliratot?
0
2004. szeptember 5., vasárnap 19:51
Es mar itt is a masodik evad :) (szept. 27)
0
2004. szeptember 3., péntek 15:43
"Sorozatok megjelennek-e MO-n ?"...
...Az Igazság Odaát van!!!!!
0
2004. szeptember 2., csütörtök 17:10
Üdv!

Csupán érdeklödöm, hogy a Dawson és a haverok (Dawson's Creek) megjelenése várható-e VHS vagy DVD formátumban a hazai piacon az elkövetkező 1-2 évben?

Köszi a tájékoztatást!

0
2004. szeptember 2., csütörtök 13:26
Angliában KNIGHT RIDER SEASON 1 DVD SET mindössze 37,49 fontért, megjelenés Szeptember 13. magyarul postaköltséggel itt van 15 rugóból :D Asszem rendelek egyet. Szerintem nem kell rá számítani hogy megjelenik M.o-n, szóval aki szintén szeretne Knight Rider DVD-t az csekkolja az angol vagy ausztrál oldalakat (bár az ausztrálokat jó magam még nem csekkoltam) :) tudom hogy az amcsi kiadás már kint van egy hónapja, de azt kicsit bajos lett volna lejátszani itthon :D
VÉGRE! :D
0
2004. augusztus 9., hétfő 16:29
hát nem ártana ha a repülô cirkusz megjelenne...
0
2004. augusztus 5., csütörtök 22:25
"Igen kiadtak a nagy piacokon. Es a Foxbol nem nezem ki, hogy ujra megcsinalna a kozep-kelet europai orszagok kedveert ujra. "

tudom,hogy kiadták,de csodálkozásom fejeztem csak ki,tavaly szemeztem 50EUR/évad volt kint Németországban egy MM-ben akció keretében,de lemondtam róla,nekem szinkronnal kellene,de ahogy mondod, nem lesz kiadás,2006-ig biztosan:((
Szinkronban már kevésbe bízom,nem is álmodozom tovább,maradnak az elérhető filmek...
Universal hazai képviselete elég jól végzi a munkát,én bízom egy Columbo sorozatban is:))Szinkronnal!
0
2004. augusztus 5., csütörtök 15:54
Hali!

Hat nem tudom, en az altalad felsoroltakbol csak az elso kettot vennem meg... Korbegondolva ismerosok kozott az SG tuti befuto lenne, rengetegen kedvelik. Valszeg az xfiles-nak is nagy rajngorabora van. Kerdes, mennyien vennek meg es mennyien inkabb kopiznak. :-/ Nekem meg a listaba kerulne a Csengetett mylord, hallo hallo, fekete vipera, rem rendes csalad... Ennyi jut most eszembe, de biztosan van meg par, ami erdekelne es a polcomra szeretnem.

bit,
Woockie
0
2004. augusztus 5., csütörtök 14:26
Elgepelesekert sorry, de nem latok ki a fejembol...
0
2004. augusztus 5., csütörtök 14:24
Igen kiadtak a nagy piacokon. Es a Foxbol nem nezem ki, hogy ujra megcsinalna a kozep-kelet europai orszagok kedveert ujra. Ha tevedek (es legyen igy), akkor majd jovok neked egy sorrel :)
Igen amit Te is emlitettel azok miatt lennek kivancsi egy ilyen osszehasonlitasra, hogy mivol mennyi fogyott.
Amik szerintem felirattal eladhatoak lennenek: Monthy Python FC, Faulty Towers, C.S.I., X-Files, Millennium, Profiler, Stargate, StarTrek (legalabb is en ezekre (mondjuk a SG es ST kivetelevel) vevo is lennek.
Katasztrofalis pl a 24, a Friends szinkronja (lehet azert tetszik a Friends sokaknak mert nem lattak eredeti nyelven, de szerintem ha valaki megnezte eredeti hangon akkor Phoebe vagy Joey magyar hangjatol falra maszik. Egyedul talan Galamb jo mint Ross). De az X-aktak szinkronja mar-mar rohelyes (a kedvenc 'kerjunk DNA vizsgalatot is' itt hangzik el), a Millenniume se tul fenyes. A C.S.I. hatareset. Monthy Pythont nem lehet es nem is szabad szinkronizalni, stb...
A veszhelyzetet passzolom bar Alfoldi mint Noah Wyle soha nem jott be.
A Rem rendese valoban jo. Meg gondolom a Columbo-e is, bar ott nem lattam soha az eredeteti.
0
2004. augusztus 5., csütörtök 11:50
in my humble opinion - szerény véleményem szerint
0
2004. augusztus 5., csütörtök 11:50
"egy kérdésem van ehhez csupán.....minek a rövidített szlengje az "imho"?:)))"

imho = In my humble opinion - Szerény véleményem szerint. Ugyanaz, mint az szvsz. :]

0
2004. augusztus 5., csütörtök 11:16
A sci-fi sorozatok jobban tetszennének eredeti nyelven már csak azért is, mert mindegyiken DD 5.1 angol hang van. Mondjuk az már más téma, hogy milyen minőségűek.

Ja és eszembe jutott még egy sci-fi sorozat:  

Time Trax
0
2004. augusztus 5., csütörtök 2:32
egy kérdésem van ehhez csupán.....minek a rövidített szlengje az "imho"?:)))...részemről viszont annak is örülnék,ha "csak" felirattal,de jönne már haza valami...el se hiszik sokan,mi marad le a szinkron alatt a háttérből egy mozgalmasabb sorozatnál...Sliderst most nézegetem angolul,ami elérhető...hát csak pislogtam a fülesben,hogy mennyi effekt maradt le a "profi" szinkronból:)))
0
2004. augusztus 5., csütörtök 2:17
ez itt a KAPCSOLTAM...:))))
:))))
0
2004. augusztus 5., csütörtök 1:40
"Én kíváncsi lennék,hogy mely sorozat lenne eladható csak felirattal"

ebben igazad van. sajnos az igénytelen magyar piacra szinkron kell...

0
2004. augusztus 5., csütörtök 0:57
Már kiadták???na és,kiadtak angol verziót,németet stb.Ki mondta,hogy a mi kedvünkért.HA FIGYELEMMEL kíséred a kiadásokat és olvasol idevágó magazinokat pl: dvdcenter,akkor tudod:)(nem kioktatás akar lenni),de erre pöccenek:)),látod,hogy előszeretettel készítenek kelet-európai kiadásokat!!!ez annyit takar,hogy több országnak gyártanak le,bevett szokás CSEH-LENGYEL-MAGYAR kiadvány,ahol ezek az országok kapnak szinkront+feliratot,és még 1-2 országban el lehet adni,ha raknak rá horvát,román stb feliratot.Tehát nem a mi kedvünkért nyomnak újra,ahogy fogalmaztál,hanem egy régiónak,ahol szintén nem kapható,viszont a TV már ott is leadta rég.Ezen lehet vitatkozni,hogy elég lenne a felirat is,mert bíz ha adnának infót látnád,hogy idehaza mennyi fogyott ezekből a művekből,összehasonlításképp mennyi a Jóbarátokból.Így is megéri a kiadóknak,mert mi is a nagy piac részei vagyunk.Én kíváncsi lennék,hogy mely sorozat lenne eladható csak felirattal:))))DE TÉNYLEG!!!Vészhelyzet??Columbo???Egy rém rendes család???
Star Trek és SG-1,én ezekre gondoltam,amiket még megvennének csak felirattal.Én biztos,hogy nem.Katasztrófális szinkron??Amelysorozatokat felsoroltam előző hozzászólásban azoknak kivétel nélkül frankó szinkje van.Szerintem.
Majd az idő eldönti:)))Addig is várunk...várunk...várunk...
0
2004. augusztus 5., csütörtök 0:13
Én ezeket a sorozatokat látnám szívesen nálunk - magyar felirattal, DD 5.1 hanggal meg némi extrával:

Star Trek
Star Trek The Next Generation
Star Trek Deep Space Nine
Star Trek Voyager
Babylon 5
Stargate SG-1
Sliders
Highlander
Culombo

Mondjuk a Culombora rátehetnék a klasszikus magyar szinkront.
0
2004. augusztus 4., szerda 20:52
xido! csak azért csodálkozom, természetesen, mert valljuk meg, hogy itthon nem szokás nagyon sorozatokat kiadni dvd-n - még mindig 2 kezünk elegendő a megszámoláshoz:)
0
2004. augusztus 4., szerda 13:04
X-aktakra meg feliratot se imho. Tekintve, hogy mar kiadtak felirat nelkul es nem hiszem hogy csak a mi kedvunkert ujranyomnak mind a 9 sorozatot.
Szerintem a sorozatrajongok nagy reszenek mar a felirat is eleg lenne (nem, nem kivanok ujabb felirat vs szinkron flamet, de az teny, hogy 1-2 sorozattol eltekintve katasztrofalis a magyar szinkron).
Nyilvan az idealis az lenne amit Te is irsz, de szerintem jopar sorozat eladhato lenne csak felirattal is.. De erre imho 0% az esely (ha tevdnek majd ugyis xpress kijavit :) ).
0