Már kiadták???na és,kiadtak angol verziót,németet stb.Ki mondta,hogy a mi kedvünkért.HA FIGYELEMMEL kíséred a kiadásokat és olvasol idevágó magazinokat pl: dvdcenter,akkor tudod:)(nem kioktatás akar lenni),de erre pöccenek:)),látod,hogy előszeretettel készítenek kelet-európai kiadásokat!!!ez annyit takar,hogy több országnak gyártanak le,bevett szokás CSEH-LENGYEL-MAGYAR kiadvány,ahol ezek az országok kapnak szinkront+feliratot,és még 1-2 országban el lehet adni,ha raknak rá horvát,román stb feliratot.Tehát nem a mi kedvünkért nyomnak újra,ahogy fogalmaztál,hanem egy régiónak,ahol szintén nem kapható,viszont a TV már ott is leadta rég.Ezen lehet vitatkozni,hogy elég lenne a felirat is,mert bíz ha adnának infót látnád,hogy idehaza mennyi fogyott ezekből a művekből,összehasonlításképp mennyi a Jóbarátokból.Így is megéri a kiadóknak,mert mi is a nagy piac részei vagyunk.Én kíváncsi lennék,hogy mely sorozat lenne eladható csak felirattal:))))DE TÉNYLEG!!!Vészhelyzet??Columbo???Egy rém rendes család???
Star Trek és SG-1,én ezekre gondoltam,amiket még megvennének csak felirattal.Én biztos,hogy nem.Katasztrófális szinkron??Amelysorozatokat felsoroltam előző hozzászólásban azoknak kivétel nélkül frankó szinkje van.Szerintem.
Majd az idő eldönti:)))Addig is várunk...várunk...várunk...