Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2004. augusztus 4., szerda 11:27
Ez mind szép és jó... csak cselekednének végre a kiadók.Annyi sorozat kapható jelenleg itthon,amilyen kicsi ország vagyunk.Felirattal meg egyik sem kéne,én szinkronpárti vagyok,marad a TV.Így szoktam meg.Viszont abban bízom,hogy jövőre tényleg jelentősen bővül a sorozatok kínálata,ahogy a híreket olvasom szinkront is kapnak majd.Jóbarátok mellé talán felkerül majd az Egy rém rendes család, Vészhelyzet, Szex és New York és talán lesz Az elnök emberei is:)
Szívesen venném,ha a régóta nme kapható MAFFIÓZÓK-at is kiadná újra a Warner szinkronnal,bár erre majdhogynem 0 az esély:)
Jó lenne még X-akták és Csillagkapu,de ezekre még éveket várni kell és valami azt súgja,hogy SZINKRONT SEM KAPUNK hozzájuk.
Több várva várt sorozat:Helyszínelők,Simson család,Buffy,Angel,Sötét Angyal
és persze COLUMBO hadnagy!!!:)
0
2004. augusztus 4., szerda 10:51
Semmi gond, ezt megszoktam. Tudom, hogy még nem jött ki sehol, hülye azért nem vagyok, de érdeklődni azt szabad, ugye??? Bár lehet, hogy mégis hülye vagyok, hogy megkérdeztem. Nem baj, mindig tanul az ember....
0
2004. augusztus 4., szerda 5:20
talán a Smallville 2 úgy jelent meg ilyen gyorsan-ha 3 hónap csúszás gyors-,hogy az 1 is kijött itthon és a 2 lement a tv2-n is,így szerződés már nem kényszerítette késleltetésre...ami sajnos a 3 évadról nem lesz elmondható...
Stargateról hallottam egyszer egy felröppent hírt,hogy januártól elindul itthon,legalábbis annyi,amit a tv2 már kegyeskedett leadni...talán Sliders is..bár a Universal a legtohonyább kiadó itthon az összes között:DD
0
2004. augusztus 4., szerda 0:54
sajnos úgy tűnik, hogy maradni kell a jó szokásnál, hogy sorozatokat külföldről rendelünk továbbra is:(
0
2004. augusztus 4., szerda 0:53
mindesetre, szegény arnold mindenki által való földbetiprása után -

ugye a charmed még egyáltalán ki sem jött dvd-n, asszem egy széria sem, legalább is rohadtul nem emlékszem (szerintem hanyagolni is lehetne az első párat, én az 5-6.-at láttam, és amolyan guilty pleasure, nagyon ütődött, de el lehet szórakozni rajta, bár az idősíkokat mrá nagyon összekavarták:)

ami mellette szólna, amúgy, hogy wb-sorozat, és ki tudja miért a smallville-nek már a 2. évadja jön ki (lehet, hogy valamelyik környező országban ennyire jól megy?) - innen el lehetne indulni, hogy a sliders nézettebb mint a smallville, és a csillagkapu még nézettebb, ha az esélyeket vizsgáljuk, kérdés, hogy ki rendelkezik a jogokkal, és még egyszer, hogy a fenében tudott ilyen hamar megjelenni a smallville 2???
0
2004. augusztus 4., szerda 0:48
""bűbájos boszik: komolyan vicces lenne, ha egy sorozat, amit a tévé délutánonként ad, a legkevésbé nézett sávban, megjelenne itthon dvd-n:))"

Nem feltétlenül a te véleményedre voltam kíváncs! Viszont, nem ártana gondolkodni is gépelés előtt. A 24 című sorozat első évadját is lehet kapni dvd-n, és a tv-ben is megy. Hát, kedves winnie, ez most nem jött össze... :]]

arnold, te valamit félreértettél, mi nem jött össze?:))

a lényeg, hogy gondolkodj a gépelés előtt!

a 24-et, a smallville-t, a maffiózókat, a jóbarátokat, a sírhant műveket is lehet kapni a tévében futó sorozatok közül dvd-n, én csak azt írtam, és leírom még egyszer, hogy a 'bűbájos boszorkák" halott idősávban megy, magyarul 'senki' nem nézi (ez a senki 3-400ezer embert jelent persze) - erre írtam, hogy ebből a sávból nem fog dvd-re kerülni. kérdezz, ha valami nem világos:)
0
2004. július 31., szombat 15:02
Maffiózók jelent még meg,de felirattal jó,ha pár db fogyott...
Egyértelmű,hogy itthon a szinkronpártiak vannak többen,sorozatnál meg főleg előnyös a szinkron jelenléte...eredtiben nem tetszett annyira,megszokott szinkronhangok nagyon hiányoztak,Tony esetében Kőszegi Ákos még adott a feelinghez és sokkalta félelmetesebb lett Tony,amikor rájött az 5 perc,eredetiben kicsit még vicces is.Warner nem tom,hogy megpróbálkozna-e egy szinkronos újrakiadással.
Millenium itthon nem fog megjelenni ,pedig rácáfolhatnának:), éjjel fél 2kor ismétlik most Viasaton...
0
2004. július 31., szombat 9:53
Persze, hogy megy. Minden sorozat ment/megy tvben. Csak nem mindegy, hogy delutan 4kor amikor kb a kutya se nezi vagy fomusorsavban (20-22h kozott)

Mas.
Kozben megjott a Millennium Season 1. Nagyon igenyes kiszereles, kello mennyisegu extra (elsosorban audiokommentarok), jo kep es hangminoseg. Es mindez 10k alatt. Nem hinnem, hogy ennyiert itthon ne lennenek rajongok.
Erdekes lenne egy visszajelzes, hogy az idaig megjelent kulonbozo sorozatok hogy fogytak (Sirhant muvek, Friends, Smallville, 24. Mas jelent meg meg?)
0
2004. július 31., szombat 4:38
Sliderst hivatalosan aug.6.-án adják ki odakint,1.2 évadot egyben,mert úgy jön ki a 6 lemezre 22-24 rész,nem tudom mennyi hirtelen....Stargate szépen kifutott mind a 7 évad..remélem idehaza csak a komplett box-ok jönnek,ha jönnek,nincs szükség(em) a millió 2 részes volume xy-ra:))..addig meg...nos....én pl.kedveltem annyira a honi tévében futott dolgokat,hogy felvettem őket kazira..netről ugyanezt meg lehet csinálni dvd-ripekkel,stargate-hez felirat is van..hiába jön mindenki,hogy ez nem minőség így,vagy dvd vagy semmi...francokat nem minőség és több mint a semmi,mégis megvan,pont mint kazin anno,amíg nem jön be hozzánk is...:))
0
2004. július 31., szombat 3:17
Szerinted,  beírnék ide, ha tudnám azt, hogy mikor jelennek meg a sorozatok dvd-n?! Egyébként, miért ne lenne relatív? Pl. a Star Trek sorozatot nagyon sokan várják. Engem viszont hidegen hagy a dolog. Sokkal jobban érdekel a Shogun, Az évszázad vihara, Twin Peaks, vagy a Stargate sorozat, estleg Sliders.
0
2004. július 31., szombat 0:24
Látom te tájékozott vagy mind dvd mind sorozat témában,akkor nem kell magyaráznom,mert közel sem annyira relatív:)
most néztem amazon-on még kint sem adták ki a Boszikat,amely sorozatról meg beszéltem,azokat elkezdték már,2.évadon is túl vannak,de nem értem miért vártak Vészhelyzettel majd 1 évet...
szóval nekem mind1,csak legyen már itthon is sorozatdömping:)))mert egyhén szólva a feliratos Maffiózók,Sírhant Művek,24 (hozzáteszem,hogy mind1gyiket szeretem,de felirattal biztos nem fogom megvenni)háát nem vmi sok,Jóbarátokkal elindult valami,remélem jövőre 5x ennyi sorozat jön,nem mondom,hogy mindet meg kell venni(aki teheti egészségére),de a választék jelenleg gyér,ezt mindenki beláthatja...majdhogynem nincs, nincsből mit válasszon az ember???
itt jönnek a kiadók,hogy így meg úgy nem éri meg hazait kiadni,akkor csinálják sorozatoknál is úgy ahogy filmeknél,KELET-EURÓPAI PIAC,cseh-lengyel-magyar szink+felirat,igaz én könnyen beszélek,de azt sem hiszem el,hogy nincs itthon létjogosultsága a sorozatoknak.Nemcsak JÓBARÁTOK rajongók élnek itthon:)
hamár itt tartunk X-akták és Helyszínelők is kedvencek,ezekről sincs semmi hír,kiadók csak ennyit mondanak,közeljövőúben nem fog megjelenni
nah,ennyit erről,reménykedjünk!!!
0
2004. július 31., szombat 0:12
"nagy" sorozatok

ez nagyon relatív....
0
2004. július 31., szombat 0:00
Most nem a hozzászólásokról beszélünk:)))))biztos nem érdemi volt,ezért sikottam el felette:))))))
de csak ismételni tuidom magam,amíg a "nagy" sorozatok nem jönnek...:)
0
2004. július 30., péntek 23:48
Kösz, de én is olvasom a dvdextra-t, egyébként ehhez a cikkhez elsőként szóltam hozzá, ha nem vetted volna észre. :]
0
2004. július 30., péntek 23:37
Össze sem hasonlítható a 2 sorozat:)))boszi,ha megis jelenik az utolsó sorozatok között lesz,és ezt nem csak hasból írom,előbb jönnek a tényleg népszerű sorozatok,amiket lentebb írtam,aztán,ha azok beváltják amit be kell:)))talán,itthon szerintem nem sok fogyna a boszikból,ellentétben jónéhány sorozattal,amit a nép kíván
olcasd el ezt:
http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T60585608c74400d1042c3b2535498ea;cmssessid=lc2o8ptdh43d7uiblqotf58040
ha már olvastad bocsi,olvasd el mégegyszer:)
0
2004. július 30., péntek 23:29
"bűbájos boszik: komolyan vicces lenne, ha egy sorozat, amit a tévé délutánonként ad, a legkevésbé nézett sávban, megjelenne itthon dvd-n:))"

Nem feltétlenül a te véleményedre voltam kíváncs! Viszont, nem ártana gondolkodni is gépelés előtt. A 24 című sorozat első évadját is lehet kapni dvd-n, és a tv-ben is megy. Hát, kedves winnie, ez most nem jött össze... :]]
0
2004. július 30., péntek 23:29
Remélem,hogy a Warner terveiben szerepel a Szívek szállodája is,már ami a sorozatok kiadását illeti.De előbb jöjjön az Egy rém rendes család, Vészhelyzet, Az elnök emberei:)))persze szinkronnal és úgy is fog,mivel dvdextra-n ezt lehet olvasni...persze ez nem jelent semmit
USA-ban nem tom mi lehet,mert Rém rendes és Vészhelyzetnek is csaks 2 .évadja jelent meg,elég nagy intervallummal az 1.évad után(vészhelyzetnél)
0
2004. július 30., péntek 22:47
ezzel nem értek egyet...szinkronnal szerettem meg a Sliderst,a Stargate-t,a Quantum Leap-et...és mégis simán át tudtam állni az eredetire,de azért nem hányok még a szinkronjától sem,csak úgy hébe-hóba nézem őket:))
0
2004. július 30., péntek 22:40
bűbájos boszik: komolyan vicces lenne, ha egy sorozat, amit a tévé délutánonként ad, a legkevésbé nézett sávban, megjelenne itthon dvd-n:))

gilmore girls: nagyon durva, hogy mekkora a különbség a szinkron és a nemszinkron között. klasszikus probléma - aki szinkronnal látja először, az szereti a szinkront, aki angolul látja, az, legyen bármilyen a szinkron, csak hányni jár:))
0
2004. július 30., péntek 21:39
Tökéletesen jól érted...így még a szinkron alapján tudok hozzá srt-t írni és filléreimbe kerül,nem 15-20 ezerbe...nekem nem mindegy:))
0
2004. július 30., péntek 18:52
xena nem jelenik meg? angol és magyar hang (a tv2-es szinkronnal), angol feirat.
megvenném!!!
0
2004. július 30., péntek 18:29
A Bűbájos boszikról lehet tudni valamit?
0
2004. július 29., csütörtök 12:59
Kedves Derek!
díjazom a hozzászólásod,tényleg jó lenne,ha jönnének.Az viszont tényleg aggasztó,hogy elég nagy intervallum van a Vészhelyzet kinti megjelenései között.Egy rém rendes családnak is csak 2 évadja jelent meg.Lehet,hogy nem fogynak odakint?na mind1,remélem idehaza is megjelentetik őket szinkronnal+felirattal:)
0
2004. július 29., csütörtök 11:38
Azzal már én is szemezek egy ideje... És mivel idén már nem jutok el Tokióba, ezért marad a sorozat. :)))
0
2004. július 29., csütörtök 11:09
Lehet en nem ertem, de az eredeti dvdnel zavar, hogy max angol felirat van, a masoltnal meg a felirat hianya se zavaro?
0