Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2004. július 29., csütörtök 0:31
Úgy tudom , hogy a Vészhelyzetből még csak az első 2 szezon jelent meg DVD-n. Szóval azzal még ráérnek a forgalmazók(Csak jelenjen meg itt is! Természetesen szinkronosan , feliratos extrákkal). Szerintem a 16000 ft-os ár reális lenne (bár drágálom) , de a Twin Peaks is annyiba került. Arról meg sajna így is lemaradtam. :-((
Viszont jó lenne , ha a Gilmore Girls-t is kiadnák. Bár az is szinkronnal lenne leginkább élvezhető. De ez csak szép álom marad(hatalmas sóhaj)!!
0
2004. július 29., csütörtök 0:29
Pontosan azért nem veszem meg külföldről a nagyon kedvenceimet sem,mert annyira nem tudok angolul,hogy felirat nélkül maradéktalanul élvezzem és sajnálnám "kidobni" rá úgy a többezer forintot...így meg mégis megvan,mégha nincs is hozzá felirat,de nem akkora "érvágás" a külföldhöz képest:)
0
2004. július 28., szerda 23:53
itt angliaban marha dragak a tv sorozatok. x atkak szezon akciosan(!) 55 font (22000 ft), egz buffy vagy angel 80-85 font. ezeket ausztraliabol kell rendelni. azert a shogun-nal szemezgetek :)
0
2004. július 28., szerda 23:52
orulok a slidersnek, de sajna nincs rajta angol felirat. meg kell varni az angol vagy ausztral kiadast ;)
0
2004. július 28., szerda 21:04
Hmm.. Vegul is ha a minoseg nem szamit...
Ha mar itthon nem adjak ki miert nem veszed meg kulfoldrol? (En is igy vagyok pl az X-aktakkal, a Millenniummal)
0
2004. július 28., szerda 19:21
Hm. A Sliders R1-ben is csak most jelenik meg 03 Aug-dátummal (S1-S2). Nemhogy idehaza, de jelenleg még az angol amazontól sem lehet megrendelni.
0
2004. július 28., szerda 17:21
Na ezt is megértük..felkerült a netre a Slider meg a Starsky és Hutch első évadainak dvd-ripje......valahogy legalább meglesz,ha a drágalátós hazai forgalmazó nem óhajtja finanszírozni idehaza:DDD
0
2004. július 24., szombat 0:28
Vajon mennyi esély van rá,hogy itthon megjelenik klasszikus szinkronnal a Columbo sorozat?szerintem nagyon kevés:(
0
2004. július 12., hétfő 16:59
Maffiózók 4.évad hazai megjelenésével kapcsolatban tud valaki valami okosat?már itt-ott megjelent,de kizárólag angol felirat van rajta aleírás alapján,gondolom az esély=0-val,hogy erre végre szinkron is felkerüljön.Pedig időben jók lettünk volna,tekintve,hogy tegnap véget ért a 4.évad,4 hónap alatt sikerült leadni az RTL-nek,majdnem fél éve készen lehet a szinkron...
0
2004. július 11., vasárnap 12:22
http://www.ezydvd.com.au/
0
2004. július 10., szombat 20:28
hi waces! fontos lenne, hogy megmond az oldal címét ahonnan X-akták season-okat lehet rendelni! a címem: csende@mailbox.hu
köszi!
0
2004. július 9., péntek 21:16
Szintén az 1-es régióban augusztus 10.-én jelenik meg az ALF című sorozat komplett első évadja is. Bárcsak hozzánk is eljutna legalább magyar felirattal...
0
2004. július 9., péntek 20:57
Ha valaklit erdekel egy szinten itthon soha meg nem jeleno sorozat.
Most lehet elorendelni a Millennium Season 1-et R2ben a sendit.comon 29.99 fontert (~11k huf)
Megjelenes 12.en
0
2004. július 7., szerda 9:53
X-sktak most vannak akciosan ezydvdnel. ~7500 huf/season
(Tudom, nem illik mas siteot ajanlani de szerntem szoros fejjel nem fogjuk megerni azt, hogy itthon is megjelenjen az X-aktak)
0
2004. július 6., kedd 22:22
Hello!
Én a Majmok bolygója TV-sorozatot, a Csillagkaput, az X-aktákat, a Knight Ridert és a Sliders-t várom.
Ha meg is jelenne mindegyikből 1 sezon, kb. 15000 Ft,
Az egész 75000Ft lenne. Ez meg sem éri.
0
2004. július 6., kedd 17:20
A Beverly Hills 90210-ról nem tud vki vmi infót? Amerikai online shopok oldalain láttam, h most jelent meg az első, bevezető epizód. Itthon várható?
0
2004. július 6., kedd 15:25
köszi, közben meglett. :)
0
2004. június 15., kedd 16:38
Itt van: CSI - A helyszínelők

Az általános DVD-fórumban kb. a 65. fordított időrendi sorrendben.
0
2004. június 15., kedd 15:38
lehet, hogy csak béna vagyok, de én nem találtam ezt a topicot.
a:)
0
2004. június 14., hétfő 20:05
Teljesen igazad van. A szinkron-nemszinkron dolog kb. ugyanaz, mint amikor elmesz egy szerelmi szabadfoglalkozasu holgyhoz, es a penzedert csak oralis szolgaltatast kapsz, holott akar teljeskoru kiszolgalas sem lenne tul bonyolult, foleg ugy, hogy a hozza szukseges eroforrasokkal rendelkezik :))))
0
2004. június 3., csütörtök 1:46
Mivel nekem nem kell se felirat, se szinkron, tökéletesen megfelel az, amit kintről rendelek. De azért az jobb lenne, ha ennek legalább egy része itthon is megjelenne, mert több ember számára lenne hozzáférhető (már ha elviselik a feliratot), és kényelmesebb is itthon megvenni. Ha nem érdekelne a magyar piac, akkor miért jártatnám itt a számat?
0
2004. június 3., csütörtök 1:05
Ja, az idézetek derceto-tól származnak.
0
2004. június 3., csütörtök 1:03
Már miért ne teljesülne?

"Nekem a japán Amazon-tól jött meg cuccom 10 nap alatt. Pedig az sincs a szomszédban. Amerikából jellemzően 3 hét az átlag nálam."

0
2004. június 3., csütörtök 0:48
Ez egy tipikus magyar népbetegség. Mindenben csak a hibákat keressük...
0
2004. június 3., csütörtök 0:35
Tudom irígyelni egyesek igényeit. Az én igényeim nem olyanok, hogy ilyen legyen meg olyan legyen, csak annyi, hogy legyen. De hát nekem még ez az igényem sem teljesül.

Ezt a szoftveres dolgot nem értem. A filmeket is ugyanúgy fordítják, mint a szoftvereket, hiszen kell a magyar felirat a megértéshez (pláne a munkához). De a programokat ritkán kell szinkronizálni. És persze rengeteg program nem érhető el magyarul.
0