Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2004. június 3., csütörtök 0:21
Hát ez is tény...
0
2004. június 2., szerda 23:50
Hmmmm... ez érdekes. Jól beszélek és értek is angolul, és nem tartom magamat szinkronbuzinak. Csak azt próbálom hangsúlyozni, hogy ha már megveszek valamit, akkor az teljes mértékben kielégítse az igényeimet...

Egyébként meg nem értem ezt az országot. Egy csomó helyen pl. a számítástechnikában eröltetve is, de mégis magyar szöveget használnak, míg itt, ahol az esetek többségében még erőlködni sem kellene, az angol megy... Ki érti ezt???
0
2004. június 2., szerda 23:27
"a kis piacnak is a nagy része szinkronbuzi és lusta nyelvet tanulni"
0
2004. június 2., szerda 23:20
Asszem ebben nem volt semmi fikázás, ez tény. Túl kicsi a piac és túl nagyok az igények. Egy pár nagyságrenddel nagyobb német piacon megtehetik azt, hogy mindent szinkronnal adnak ki, míg nálunk ennek csak töredéke jelenik meg még felirattal is. Ehhez képest még mindig döbbenten és értetlenül állok az előtt, hogy egyesek még azt sem becsülik meg, ami van, és azért nem vesznek meg egy filmet, mert nincs rajta szinkron. Emiatt szinkron nélkül nem is nagyon lehet eladni semmit (kivéve néhány mega-klasszikust), így rengeteg minden nem is jelenik meg, ami megjelenhetne. Mivel a helyzet már nem fog robbanásszerűen megváltozni, ezért vagy alkalmazkodik az ember, vagy anyázhat saját szórakoztatására...
0
2004. június 2., szerda 22:37
Nem ebbe a topic-ba való a válasz, de kérném nem fikázni a többséget.
0
2004. június 2., szerda 22:20
Ők megtehetik, mi meg nem.
0
2004. június 2., szerda 22:06
Sorozatareses az ezydvdnel.
Pl X-aktak (~7600 Ft/Series), Buffy,  24, Angel, C.S.I., Futurama....

Stb..stb...stb...
http://www.ezydvd.com.au/boxsetbonanza.zml

Pedig ebben a honapban nem akartam sok filmet venni, dehat ennek az ajanlatnak nem lehet ellenalni :)

(Remelem nem gond, hogy mas siteot reklamozok, de R2es filmeket adnak es olyanokat amik sajnos egyhamar nem fognak szerepelni az xpress kinalataban...)
0
2004. június 2., szerda 21:36
Jah igen szörnyűek vagyunk, akárcsak németek, franciák, lengyelek(!!!), szlovákok, csehek, oroszok... Ja és az USA! Ha nem angol nyelvű a film, akkor meg kell csinálni az amerikai változatát, mert szinkronnal sem jó nekik!
0
2004. június 2., szerda 21:17
Még ennek a kis piacnak is a nagy része szinkronbuzi és lusta nyelvet tanulni, szóval nem lenne túl nagy kereslete az import DVD-knek.

Az amazon ha jól tudom úgy csinálja, hogy rendelhetsz pl. R1-es lemezt az angol vagy a német oldalon, de mivel közös a rendszer, a cuccot USA-ból küldik a rendelőnek. De az is előfordul, hogy az amerikai oldalon rendelt lemezt Németországból postázzák.
0
2004. június 2., szerda 21:09
Szinkron nélkül nem is vennéd meg? Úgy rosszabb, vagy mi?
0
2004. június 2., szerda 19:05
Nemtom, a Knight Rider nekem is teccett... Igaz, amikor néztem, kb. 20 évvel fiatalabb voltam! Ha valamikor kijönne magyar szinkronnal, valszeg meg is venném... (tudom, szép álom, egy ilyen sorozatot szinkronnal kiadni, sajnos........:((((((((((((((((((((((()
0
2004. június 2., szerda 18:23
a dínós sorzatot lehúzod, és a Knight Rider-t várod?  :))) egyik rosszabb mint a másik :)
0
2004. június 2., szerda 17:57
Az ötlet nem rossz.
0
2004. június 2., szerda 17:42
Én azt nem értem, miért nincsenek még Mo-n import DVD-k. Ez alatt azt értem, hogy pl. az Xpress megvenné nyugaton és az importot árusítaná itthon... mint pl. az amazon.de Németországban... (függetlenül a kiadótól).
0
2004. június 2., szerda 14:21
Remek jenki barátainknál újabb két sorozat fog megjeleni /Magnum, Columbo/!(kérdés valamelyik is eljuthat hozzánk valaha)

hír:
www.dvdmagazin.hu
0
2004. május 28., péntek 20:45
Rachel! Bocsi ha megsértettelek, de őszintén szólva csak 1 részt láttam, vagyis abból is csak 4 percet :) abból állapítottam meg amit mondtam. Ha ez sértő volt akkor bocsánat. Amúgy M.o. sorozatok tekintetében (mármint DVD-n való megjelenés részéről) sehol sincsen. Nagyon sok mindennel van elmaradva. Hiába ez a kis piac még mindíg sehol nincs. :)
0
2004. május 28., péntek 14:36
Már bocs, de nézzd majd már egyszer az egyik részét is miután azt mondod hogy silányak benne a dinok!!!HNagyon jo kidolgozott dinoszauruszok vannak benne és egyébként meg nem a dinok körül forog a történet nem amiatt szeretjük!!Szoval mielőtt írogatsz ekkore baromságokat meg hogy gyenge a sorozat előbb tájékozodj egykicsit!!!Nem a sorozat béna hanem M.o.!!!!Mindenhol máshol meglehet vennei DVD-n ezt a sorozatot!Ennyit erről.....
0
2004. május 28., péntek 2:33
az a gyenge sorozat tele silány digitális dínókkal? hát....én nem vágyom rá :) Na Yo persze sok sorozat van és nem mindegyik egy közkedvenc. :)
Viszont egyet nem értek.
Ha van egy sorozat, mint a Knight Rider, akkor miért nem erőltetik meg magukat a készítők és szétkeverik a hangot Mono-ból 5.1-be??? Elvégre, szinte tuti hogy megvannak még a régi effektek valahol a "sufniban" :) Valahogy nagyot dobna a feelingen ha KITT motordübörgése 5.1-ben szólna. Még akkor is ha Yol hallható hogy kb 3 repülőgép hangját keverték a motorjának a hangja közé :) bár lehet hogy több mint 3 :) De ha ezt nem teszik akkor legalább Yol tisztítsák meg a hangot és erősítsék fel a magas és a mély tartományt, mert az nagyon ráférne :)
0
2004. május 28., péntek 0:53
Az elveszett világ a legjobb sorozat az egész világon!Kár hogy M.o-n nem fog soha megjelenni DVD-n-n....:(((((((
0
2004. május 26., szerda 2:05
Hát itt jönnek a plussz a pontok a Külföldről való DVD rendelés mellett :) Ezt nem neked mondom Xpress, hanem a kiadóknak :) Mert ha nem jelenik meg akkor majd Angliából lenyúljuk (már aki megakarja szerezni DVD-n a kedvenc sorozatát) :)
0
2004. május 26., szerda 1:23
Nem szeretnélek elkeseríteni, de gyanítom, hogy nagyon kicsi az esély a Knight Rider magyar megjelenésére. Ha lesz is (amit nem hinnék), a szinkron szinte kizárt. Nagyon-nagyon kicsi kis piac vagyunk ám mi egy ilyen kiadványhoz.
0
2004. május 26., szerda 1:13
azt nagyon jól tudom hogy amerikában mikor jelenik meg a Kinght Rider DVD-n. De a kérdésem az hogy van e rá esély hogy megjelenik M.o-n? és ha van akkor lesz e szinkron? Nagyon tudnám komálni a szinkront, mivel sok helyen (pláne az első évadban) Qrva zajos az angol hang (pl amikor Michael beszél a kocsiban). Ezt onnan tudom hogy nekem megvan a Best Of Knight Rider DVD. :)
Na szóval, kedves Xpress! Tudsz valamit a Knight Rider-ről? :)
0
2004. május 25., kedd 22:36
Drága Xpressz!
Köszönöm a választ:)
Szasztok és várom az őszt.
0
2004. május 25., kedd 19:59
A Vészhelyzetet mi is szinkronnal szeretnénk :o)
0
2004. május 25., kedd 19:05
jajlis: úgy emlékszem, valahol már írtuk, de azért megismétlem: Smallville 2. valószínűleg ősszel, 24/2 szintén akkor várható, a Vészhelyzet megjelentetése még nem dőlt el. A kiadó szinkronnal szeretné, de erre még a külföldi központnak is rá kellene bólintania.
0