Továbbra is az a kérdésem kedves Xpress, hogy mikor jelenik meg itthon a Smalleville második évad, a 24 második évad, és mit tudni a vészhelyzetről. Nagyon szeretném ha nekem is válaszólnál. Köszi.
0
2004. május 25., kedd 15:45
73
Magoo, az a helyzet, hogy a Knight Rider még az USA-ban is csak pár hét múlva fog megjelenni, úgyhogy ne nagyon várd még jó darabig.
Ugyanezt tudom üzenni azoknak, akik a Smalville 2. évadját várják.
0
2004. május 25., kedd 15:41
4201
Én még emlékszem azokra az időkre, amikor hetente adták a Dallas-t, és a műsor idejére elnéptelenedtek az utcák, sőt rendőrségi statisztikák szóltak arról, hogy péntek(?) esténként sokkal kevesebb bűncselekmény történt, mint általában. Jockey Ewing pedig nagyobb közútálatnak örvendett, mint valaha Leonció. Jah, tudtátok, hogy az Isaura minden idők legnépszerűbb televíziós műsora volt Lengyelországban, átlag 81%-os nézettséggel?
0
2004. május 25., kedd 14:40
41
Hali! :)
En szemely szerint a Dallasrol labrazast kaptam es acelszogek nottek tole a gerincemen. Persze ettol meg kiadhatjak, ha nem pl. a Waczak szallo (errol mintha az lett volna, h kiadjak... lesz belole valami?), a Csengetett Mylord, a Hallo, hallo, 24 tobbi evad, Twin peaks s2, mpfc, Rem rendes csalad, Fekete Vipera stb helyett adjak ki... Ezeknek ugyanis legalabb egy biztos vasarlojuk lenne..:) De azert gyanitom, joval tobb...:) Persze ha a Dallast sokan megveszik, akik anno a tvben is meg tudtak nezni, lehet, h arra osztonzi a kiadokat, h tobb sorozatot kellene kiadni...:) ...es az elobb felsoroltak is kapnak legalabb egy feliratot, eleg soknak eleg jonak tunt a szinkronja is, bar van, amelyiket nem is lattam eredeti nyelven..:)
-- bit, Woockie
P.S.: A felsorolas valszeg nem teljes, de azt hiszem, ezek a szamomra leglenyegesebbek, a sorrend veletlenszeru. :)
0
2004. május 25., kedd 14:15
471
Ami még jobb kérdés, hogy miért nincs a sorozatok listájában a KNIGHT RIDER??? Elsők között kéne kiadni!
0
2004. május 25., kedd 12:33
235
Én meg remélem, hogy a Dallas lesz az első ami megjelenik.
0
2004. május 25., kedd 10:56
487
Remelem is, hogy nem a szavazas alapjan fognak donteni: elso helyen: Dallas. b+ igenyes....
0
2004. május 25., kedd 10:53
487
Nem beszuntettek valoban, csak levettek a musorrol a mar megvett sorozatot (SP a tv2n pl)
0
2004. május 25., kedd 9:37
206
"Szégyen hogy M.o-n be kell szüntetni a Yo sorozatokat, és meg kell vágni, vagyis cenzúrázni kell azokat a filmeket amik egy kicsit is véresek."
??? ez nem is értem:) soha nem volt olyan, hogy itthon be _kellett_ szüntetni egy sorozatot. olyan volt már, hogy a tévé nem vásárolr meg több évadot (ld. south park-hbo)
"Amerikában hogy nincsen ilyen nevetséges karika a TV-ben? és miért nincsenek megvágva az akciófilmek? "
sorry, de ez megint hülyeség. illetve karika nincs, ot egy fekete négyzet van a bal felső sarokban (még csak nem is átlátszó!) és ot van a 'pg' vagy a 'pg-13' jelecske. az akciófilmek, amelyeket főműsorban ad a 6 országos csatorna egyike, ugyanúgy tévére vannak editálva. a stúdió által, természetesen, és nem a csatorna által.
0
2004. május 25., kedd 8:45
1570
akarom mondani X-akták.. :)
0
2004. május 25., kedd 8:44
1570
Nem mintha bármi értelme is lenne annak a szavazásnak, de az X-katzák miért nincs köztük???
0
2004. május 24., hétfő 22:34
248
Inkább szavazzatok a DVD EXTRÁN, hogy mely sorozatokat szeretnétek látni,hazai kiadásban:)) Én már leadtam voksomat Al Bundy-ra!:D
0
2004. május 24., hétfő 20:31
196
Miért ez így tök jó! Később már a gyermekünk tankönyvét és a kötelező olvasmányát is megvágják... Ül a cenzor aszt', nézi mit kell kivágni a Rómeó&Júliából:"Hű vazze, ezek itt kinyirják egymást!Hú vazze ezek meg kardoznak!Ilyet nem szabad látnia a gyermeknek...nyisssz".
Majd utána jönnek az ilyenek, hogy:"Vazze, éles a papírkétszázas éle, vágjuk már le...".
És az addig folytatódik míg a végén kitörlik a születésünk emlékét, a szüleink agyából, valamint mindenkiéből(orvos,nővér) akik látták ezt a brutális, gusztustalan, naturális, véres történést.
Jó irányba haladunk. Hungarian Channels------------------>SUX
0
2004. május 24., hétfő 20:04
471
Hát szégyen hogy már csak egy ilyen Valóság SÓÓÓÓÓÓÓ néző nemzet vagyunk, bár nem vagyunk egyedül. Ezért van sok értelme a DVD-n való vételnek. :) Ha így megy tovább akkor a kisebb tárcájú, de igényesebb kuncsaftok is teletömik a polcaikat DVD-kel! :) Egyébként sok filmből olyan részeket is kivágnak ami nélkül kevésbé érhető vagy kevésbé izgalmas, és ez valahol Qrva szomorú.
0
2004. május 24., hétfő 13:33
28
Hát Magoo, ez van. A kereskedelmi csatornák már csak ilyenek nálunk. Lást a németeket is! ők is cenzúrázzák a filmeket. Én 3 film miatt röhögtem nagyon: 1. a Die hard átszinkronizálva, megvágva 2. az Utolsó cserkész ugyanigy, nehogy jó legyen a film 3. Rémálom az Elm-utcában, szanaszét vágva. Szégyen. Ne adjanak le ilyen filmeket akkor. Bár nem láttam a tegnapi Sebhelyek "új verzióját", de biztos nevetséges volt. De tudod, aki a valóságshow-kat meg hasonlókat néz, annak ez is elég, szerintem. Őket nem zavarja. Mi filmszeretők, legalábbis én, inkább kiveszem a tékából és úgy nézem +.
Üdv
0
2004. május 24., hétfő 13:30
182
Amerikában nagyon sok film meg van vágva a TV-ben és elég nevetséges helyeken!
0
2004. május 24., hétfő 12:28
471
Szégyen hogy M.o-n be kell szüntetni a Yo sorozatokat, és meg kell vágni, vagyis cenzúrázni kell azokat a filmeket amik egy kicsit is véresek. Itt van például a tegnapi Sebhelyek bár sorolhatnám az RTL KLUB napi programját mert a mindennapi leadott filmek közül mindegyik ilyen. Már amiben van valami akció. :) Furának találom azt is hogy már azt is kivágják a filmből ha egy nő mellei virítanak benne kemény 10 másodpercig. Ha ilyenektől félnek hogy a kisgyerekek látják az ilyen jeleneteket, akkor nem ki kell vágni a jelenetet és nem kell betiltani a filmet vagy a sorozatot, hanem nem kell leültetni a pisis kölköt seggén a bilivel a TV elé!!! Amerikában hogy nincsen ilyen nevetséges karika a TV-ben? és miért nincsenek megvágva az akciófilmek? Múltkor volt a Tökéletes Katona 2. Na azon is jót nevettem. nem tom mennyi idős volt eredetileg a film, de hogy 10 percet kivágtak, az biztos! :) Hát röviden szólva, hányok a magyar TV csatornáktól! bocsi az OFF-ért! :)
0
2004. május 24., hétfő 11:15
14
Látom preferenc már gyorsabb volt. Sorry. :-)
0
2004. május 24., hétfő 11:14
14
Hali Mindenki!
Nem tudom mennyire friss info, de ma láttam az újságosnál a Minden lében két kanál sorozat 1. részét. A DVD klub mellékleteként adták ki. Ha valakit érdekel.
0
2004. május 23., vasárnap 19:33
2405
Szerintem is, ez is csak a posztkommunista orszagokban lehet... Az egyik vodorbol a masikba esunk... (beleertve azokat a nevetseges koroket is a TV-ben)
0
2004. május 23., vasárnap 17:46
471
bocsi hogy itt kérdezem meg de had kérdezzem már meg :) Mi a fenéért szüntették be a South Parkot M.o-n? Már megint ez a "Jaj a gyerekek ebből tanulják a csúnyabeszédet" szöveg miatt? Ez röhej különben...
0
2004. május 23., vasárnap 15:58
515
Szeretném megkérdezni, hogy megjelenik-e valaha itthon a SOUTH PARK sorozat DVD-n, lehetőleg szinkronnal?
Lehet, hogy nem fog, mert ugyebár itthon beszüntették, de ha lenne rá esély, hogy megjelenjen, akkor mikor fog? Idén, jövőre, vagy soha?
0
2004. május 22., szombat 11:52
2405
Wow, a Dallas engem is érdekelne :o) szinkronosan nagyon jó volna...
0
2004. május 22., szombat 11:03
1550
Ezt már többször megkérdeztem, de sose válaszolt senki rá:
lehet, már más is kérdezte, hogy megjelenik-e nálunk a Szex és New York sorozat dvd-n? Olvastam Nálatok, hogy ha meg is jelenik nem lesz rajta szinkron de még magyar felirat sem. Ezt azért sem értem, mert tudomásom van arról, hogy video kazettán megjelenik (jelent) és persze szinkronnal (dvd-n nem volna annyira fontos a szinkron) rendszeressen kölcsönzők számára. Nem lehet erről valami biztosat és bíztatót hallani? (szerintem lenne akkora sikere mint a Jóbarátoknak). A választ előre is köszönöm: