Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2004. május 15., szombat 12:15
Honnan tudod, hogy lesz rajta szinkron, tudsz valamit amit mi nem.Akkor légy szíves és minket is tájékoztass.
0
2004. május 15., szombat 11:50
Lesz rajta szinkron...
0
2004. május 15., szombat 10:31
A Stargate sorozat az MGM-hez tartozik, úgyhogy a szinkront el is felejheted...
0
2004. május 15., szombat 2:15
Az a biztos amit már a kezemben tartok, szinkron pedig legyen rajt,mert bőven elfér,ha akarom eredeti nyelven nézem,ha akarom magyarul.Egy a lényeg Csillagkaput akarunk, úgyhogy megkérnélek Xpress légyszíves intézkedj különben begurulok.
0
2004. május 15., szombat 1:50
Üdv!
Jövőre biztos kiadják...
0
2004. május 15., szombat 0:43
Xpress! és a Csillagkapu sorozatról mi hír? :)
0
2004. május 14., péntek 22:05
Emma! Bocs, de erre a kérdésre már annyiszor, annyi helyen válaszoltunk, úgyhogy azt hittük a tiedre is írtunk már választ. A lényeg: jön, de még a kiadó sem tudja, hogy mikor, mert a lemezre kerülő egyik fő piac szinkronja még nem készült el (azt hiszem, a spanyol).
0
2004. május 14., péntek 19:26
Kedves Xpress.hu!  Díjaznám, ha válaszolnátok a Maffiózók IV. évadjával kapcsolatban feltett kérdésemre.  Köszönöm.
0
2004. május 14., péntek 3:07
Mé pont szinkron nélkül??? Ha nem kell a szinkron, akkor hallgatsd az eredeti hangsávot... de sokan vannak olyanok, aki csak szinkronnal vennék meg :o)
0
2004. május 14., péntek 2:47
korán okay-ztam. :) Na csak azért nem kell szinkron szerintem mert egyedül RDA hangja okay. Most figyelem hogy már mindenkinek változott a hangja. már Shanks bácsinak is megbuzergálták a hangját. :)
illetve van még egy kivétel: Pap János Hammond hangjaként tökéletes! (csak úgy mint Bartlet elnök hangjaként) :)
0
2004. május 14., péntek 2:45
Sil ha jobban megfigyeled akkor már a 7. évad néhány részét is kiadták! :) Egyébként én is vevő lennék a komplett 1-8 évad DVD-re SZINKRON NÉLKÜL!!!!
0
2004. május 14., péntek 1:36
Xpress, vagy valaki aki tud valamit.
Nem hallott róla senki, hogy a Csillagkapu sorozatot kiadják-e valamikor itthon?
Megmondom őszintén engem semmilyen más sorozat sem érdekel csak ez, de néma csönd van ezzel a sorozattal kapcsolatban, pedig külföldön már a 6. évadot is kiadták.Ha valakinek van valami fülese az légyszi ossza meg velem.
0
2004. május 13., csütörtök 22:17
Szia xpress!
Szeretném megtudni hogy mikor jelenik meg nálunk a 24.második évad,illetve a Smallevilla második évad,mert az amazon.de már hírdetik június,július-ra.
Mivel megvettem ezeket a filmeket remélem nem teszik meg hogy nem adják ki a folytatást nálunk.
Még a kérdésem az lenne hogy a Vészhelyzet sorozatról tudtok valamit,mikor jelenik meg nálunk?
Köszi.
Szia
0
2004. május 12., szerda 16:53
Kedves Xpress.hu!  Ti mit tudtok a Maffiózók IV. évadjának megjelenéséről?
0
2004. május 12., szerda 11:31
Nálunk is ugyanez fog megjelenni. A nagy kiadók több országra gyártanak le egy-egy lemezt, és többnyire a hazai képviseleten múlik, hogy mikor kerülnek idehaza forgalomba. Lehet, hogy a magyar kiadó Az utolsó szamuráj megjelenéséhez igazítja a Sogun megjelenését.
0
2004. május 12., szerda 10:59
Na ez az, amit sosem fogok megérteni. A németeknek nagyon fontos lehet az a magyar felirat... Ha nálunk nem jelentetik meg, akkor minek az a feirat? De persze nem az az első ilyen eset. Az infót azért köszönöm!
0
2004. május 12., szerda 1:13
Ja, a Knight Ridert én is megnézném még 1x :o)
0
2004. május 12., szerda 0:36
különben is az csak tévén volt itthon...vajon ki lenne a kiadója dvd-n?...
0
2004. május 12., szerda 0:35
blackstaron is lehet rendelni magyar felirattal...még talán olcsóbban is jönne ki:))
0
2004. május 11., kedd 22:42
az AXN tényleg nyerő csatorna. Ott láttam előxör az Odüsszeia-t is! (3 részt fel is vettem DVD-re) Remélem sok hasonló (Sci-fi chanel-es) sorozat fog menni rajta.
Szívesen látnám a már rég feledébsbe merülő Knight Rider epizódokat is! :)
0
2004. május 11., kedd 22:38
A német piacon holnapután jelenik meg. Van rajta magyar felirat, így előbb-utóbb nálunk is várható a megjelenés, de a közeljövő terveiben még nem szerepel.
0
2004. május 11., kedd 22:22
A Shogun tv-sorozatról nincs semmi hír? Arról volt szó a dvd extrán, hogy idén megjelenik az is.
0
2004. május 11., kedd 22:14
Andromeda???? útállak :)))

WW-ből már van rég 1-3 összkiadás is, nem?
0
2004. május 11., kedd 22:11
Winnie: Valóságshowknak aztán húde nézettségei voltak néha, adják inkább azt ki DVDn! :)))

Whooooooo Bundy!
0
2004. május 10., hétfő 15:34
Utánanéztem:A vészhelyezet általad 1.8 milliós nézettségű adat eléggé megugrott,tavaly épphogy 1 millión nézték,olykor jóval kevesebben ( http://tv.sorozat.info/modules.php?name=News&file=article&sid=466 ).Rém rendes családot valszeg kevesebben, ahogy írtad 100ezren, erre sajnos nem találtam adatot.Igaz lehet hülyeséget írtam,más műfaj,más időpontban, rövidebb, más korosztályokat céloznak meg, de azt se felejtsük el,hogy míg az RTL országosan fogható, Viasat3 sok-sok helyen nem.
De én bíz előbb venném meg Al Bundy és családja kalandjait.
Winnie: lehet,hogy nem vagy Al Bundy rajongó?:)))
0