Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2004. május 10., hétfő 11:19
"Nem tudom,hogy mekkora a nézettsége a Vészhelyzethez képest, de NAGYOBB rajongótáborral rendelkezik az biztos."

az egyiknek 1,8M-ós a nézettsége, a másikna olykor eléri a 100ezret. a számok magukért beszélnek.
0
2004. május 9., vasárnap 22:48
Cegléden van egy olyan magyar  nyelvű csatorna a kábelen: AXN !!
www. axn.com
Na itt megy a fenti sorozat + Andromeda 1-4.!! szeriáig pl., na meg sok más is!
Megjegyzem a USA -ban a West Wing -ből (Elnök emberei) második széria jelenik meg DVD-n!
0
2004. május 9., vasárnap 22:21
A JÓBARÁTOK után rögtön AZ EGY RÉM RENDES CSALÁD-ot kellene kiadni:)Nem tudom,hogy mekkora a nézettsége a Vészhelyzethez képest, de NAGYOBB rajongótáborral rendelkezik az biztos.természetesen a KLASSZIKUS szinkron kell a dvd-kre.Meg azt se felejtsük el,hogy sokan azért nem ismerik és nem látták anno,mert a TV3 és Viasat3 nem volt fogható országosan.

0
2004. május 9., vasárnap 17:50
más is vevő lenne ezelre a sorozatokra, de nézettségben bizony, az időpont miatt, persze ezek sehol nincsenek, azaz sokan nem lennének rá vevők. a vészhelyzetre kíváncsi leszek, hiszen az egyik légnézettebb hazai sorozat - a walker, a texas-i kopó mellett...
0
2004. május 8., szombat 19:16
Az elnök emberei is éjszakai időpontban megy, pedig az is egy nagyszerű sorozat. A maffiózok pedig már két vasárnap is elmaradt. Biztos mindkét sorozatra vevő lennék magyar szinkronnal. Így marad a vhs.
0
2004. május 8., szombat 11:33
Sajnos igazad lehet... Nem teljesen értem, miért pont a Jóbarátok jelent meg először, ráadásul szinkronnal, amikor vannak sokkal nézhetőbb sorozatok is... Amúgy valahol olvastam, hogy a Vészhelyzet is szinkronosan fog megjelenni. :) Xpress, tudtok erről valamit??
0
2004. május 8., szombat 5:01
a jóbarátok kivétel. 20perces epizódok, 10 szezon fog megjelenni - ha más sorozat jelenik meg nálunk, akkor nem lehet előre tudni, hogy lesz e 2. vagy 3. szezon (ld. 24 vagy sírhant művek) - a szinkron ára, persze az extrák hiánya.
0
2004. május 8., szombat 2:57
Én az egyik legrövidebb sci-fi sorozat DVD megjelenésére vagyok kíváncsi. Ez nem más mint az Odüsszeia (Odyssey 5). Hihetetlenül tökéletes sorozat. a szinkronhangok is Yok. Egyből megszoktam Peter Weller hangjának Forgács Petit. :)
Na szóval számíthatok erre előbb vagy utóbb? Ha jól sejtem csak 1 évad volt. Hogy miért hagyták abba azt nem tudom. A sikere töretlen. a világ minden táján várják hogy folytatódjék. nem régi sorozatról van szó. 2002-es szóval még lehetne folytatni. Szereplők Yok, sztorik Yok, fényképezés kicsit fura és ezért plussz pont mert kurva YO! :)
Na van valakinek valami infója a sorozat DVD-n való megjelenéséről? :)
0
2004. május 8., szombat 1:15
Ez megjelenik nálunk?

0
2004. május 7., péntek 19:54
"sukes of hazzard"? az milyen sorozat? :DD
0
2004. május 7., péntek 19:21
Tudja valaki, hogy a Maffiózók/The Sopranos IV. évadja mikor jelenik meg DVD-n itthon?  Az RTL Klub némelyik vasárnap éjjel  sugározza, ehhez képest DVD-n még nem kapható.  A III. évad előbb megjelent DVD-n Mo-on, mint a TV-ben.  Azért elképesztő, hogy egy ILYEN sorozat nálunk éjfélkor megy, míg főműsoridőben ömlik a szemét a legtöbb TV-adóból...
0
2004. május 6., csütörtök 23:23
Miért? A Jóbarátok is szinkronos...
0
2004. május 6., csütörtök 20:45
hát, nagyon nagyot néznék, ha bármelyik sorozat is szinkronosan jönne dvd-n... a vészhelyzetnek most jelenik meg a 2. szezona kint dvd-n, amúgy
0
2004. május 6., csütörtök 12:45
A Vészhelyzet tényleg jön jövőre? Szinkronnal? Az összes évad? Hány lemezen? :o)

Továbbá még ezeknek örülnék:
X-Akták (persze szinkronosan)
South Park (szinkron jó volna)
Beavis & Butt-Head
Star Trek (szinkronosan)
Beverly Hills 90210 (szinkronosan) - bár az utóbbi valszeg sosem fog megjelenni DVD-n :((

Nem tud valaki valami infókat ezekről???
0
2004. március 15., hétfő 4:31
lehet már ismeritek ezt az oldalt,én most találtam rá egy pajtival az oldalamon és naggggyon durva:)))
http://www.pazsaz.com/index.html
0
2004. március 10., szerda 0:27
lassan már dunát lehet rekeszteni a sorozatokkal dvd-n..mo.azt se tudná mibe foglyon bele...starsky & hutch..sukes of hazzard...hanna-barbera sorozatok...angel..buffy...annyi már a közepes és a jó,hogy elkezdeniük is képtelenség itthon,nemhogy lépést tartani velük:DD
0
2004. március 9., kedd 18:17
Nekem is kedvenc sorozatom volt,most délelőtt vetíti az MTV,de miért???
Nem valószínű,hogy dvd-n kiadnának ilyen és ehhez hasonló sorozatokat:(((
Biztos nem fogyna belőle sok...Azért egy CSK vagy X-akták netán Egy rém rendes család megjelenne,abból azért vinnének,szerintem:)
0
2004. március 9., kedd 17:08
nemtom írták-e, de én (meg szerintem mások is) nagyon örülnék a San Francisco utcáin-nak.
Van-e rá esély, hogy megjelenik?
Nem túl alapos keresésem eredménye, hogy még sehol sem jelent meg DVD-n.
:(
0
2004. március 9., kedd 0:15
akkor megnyugodtam:))
0
2004. március 8., hétfő 21:53
Semmi közé a csatornának a dvd kiadáshoz.Maffiózók 3. évad hamarabb megjelent,mint tv-ben elkezdték volna...(csak egy példa)
0
2004. március 8., hétfő 15:29
rájöttem,hogy nagy fityiszt fogok kapni,de nem Smallville season 2-boxot nyár elején...amig a tv2 le nem adja,addig talán nem is jelenhet meg....csigatévé:)
0
2004. március 7., vasárnap 4:53
én is kérdeznék..talán valamivel könnyebbet.....látom,hogy tavaly ősszel 1 hónap csúszással,de itthon is kijött a Smallville teljes első évad...van előrejelzés,hogy idén nyáron kijön a második is a feltételezhető mx.1 hónap csúszással a kintihez képest?:)
0
2004. március 5., péntek 13:13
Köszönöm a választ!Ha így állunk és nem történik valami csoda,akkor végleg elbúcsúzhatok a sorozatoktól:(Gondolom jóval több fogyna szinkronos dvdkből,de ha így folytatódik a dolog,lassan felirat se kerül a lemezekre.Felirattal meg megse próbálják kihozni a sorozatokat,abból tényleg alig fogyna néhány db...ez van:(
0
2004. március 5., péntek 12:44
Bizony, nem veheted meg a jogokat, mert a Fox nem adja el. Mindenhol saját kiadásban jelennek meg a filmjeik. A Fox-ot kellene megvenned ahhoz, hogy a birtokodba kerüljenek a filmjeik kiadási jogai. Még az InterComnak is minimális beleszólási lehetősége van csak a DVD-k specifikációiba. Gondolod, hogy ők látnak üzletet a feliratos vígjátékokban, vagy szándékosan spórolták le a szinkront a Star Wars I-II-ről, hogy kevésbé legyen kelendő?
0
2004. március 5., péntek 12:30
Fox-tól vagy bármelyik nagy studiótól,akkor ezek szerint én sem vehetném meg a jogokat,ha lennének felesleges millióim?miért?Intercomnak semmi köze nem lenne hozzá,ha nem birtokolja a jogokat csak képviselet.Úgyanúgy felkereshetném a magyar csatornákat,megvenném a szinkronokat hogy teljes legyen a hazai kiadású sorozat.Függgetlen FOX kiadás:)más kérdés,hogy a haszon mennyi lenne,hogy a többi évad is kijöhessen...
0