Hali, ha vkit erdelekel, angoloknal es ausztraloknal mar lehet Shogun-t rendelni, magyar felirattal (legalabbis az ausztralon van).
0
2004. március 5., péntek 11:22
Moderátor
7449
Guy, Mammuthátsó: Sajnos az nem úgy megy, hogy X kiadó filmjeit majd megveszi valaki, ha X nem akarja kiadni. Az InterCom csak képviseli a Fox-ot, de nem birtokolja a Fox filmek jogait. Ha ezt tenné, már rég kiadták volna a Ford Fairlane-t, meg az összes filmet szinkronnal hoznák. A döntések külföldön születnek többnyire. Ha a Fox nem akarja megjelentetni a kis piacokon az X-aktákat, akkor a büdös életben nem jelenhet meg nálunk a sorozat. Nem véletlen, hogy nem csak nálunk nem kapható az X-akták. A csehek, lengyelek, románok stb. sem kaptak feliratot, pláne nem szinkront.
0
2004. március 5., péntek 11:08
73
Az x-files jogai állítólag annál az i betűvel kezdődő kiadónál vannak, és nem adják el (csak valami extrém áron, amit a kis kiadók nem igazán tudnak megfizetni, hogy jól is másszanak ki a dologból), mert állítólag szándékoznak később kiadni, de kizárólag felirattal. Ami szerintem nem túl jó poén, de legalább valami reménysugár a többi sorozatra nézve is.
0
2004. március 4., csütörtök 23:21
17
akkor erre kérek egy Hóóóóó Bundy-t! :))
0
2004. március 4., csütörtök 19:17
248
Ez kicsit lehervasztó,bár én optimista vagyok ebben az esetben!:)Nem kell feltétlen a Fox-ra várnunk.Vannak és jönnek létre kis független kiadók,akik biztos,hogy látnak benne fantáziát.Ha nem is mindegyikben,X-aktákban biztos...ugyebár kiadási jogokat meglehet venni,az ár már más kérdés,de sorozatok jogdíjai tudtommal elég széles skálán mozognak.kb 5000-15000 USD /évad,ha igaz.Persze vannak kivételek.A felső kategória pl: Csillagkapu, X-akták.Másik dolog,hogy ezek a sorozatok külföldön is elég borsós áron kaphatók, X-akták 30000HUF körül évadonként:((az akciókat nem néztem,lehet olcsóbban is biztos.Marad a TV:)
0
2004. március 4., csütörtök 18:56
67
Hát ez valami kegyetlen jó hír!
0
2004. március 4., csütörtök 17:49
Moderátor
7449
Rachel: Hiába figyeljük, ha mi sem tudunk sok okosságot mondani. Az elveszett világról nem tudunk semmit, de őszintén szólva valószínűtlennek tartom, hogy mostanában magyarul megjelenne. Ismerve a piacot, jó, ha 2-300 darabot el lehetne adni belőle országosan, ez pedig még a fordító fizteését is alig termélné ki. A Guy által felsorolt sorozatok közül sem hinném, hogy bármelyik belátható időn belül jönne. A Maffiózók, Sírhant művek folytatásai megjelennek, de például a FOX sorozatai (X-akták, Simpsons, Angel, Buffy) szinte kizárt, hogy megjelenjenek. A nagy piacokon már mindegyik sorozat kijött, a kis piacokban pedig nem lát fantáziát a kiadó, így a drága sorozatokra még feliratot sem tesz. Mi is sajnáljuk. AMire van esély (de még nem 100%), az az Egy rém rendes család. A kiadó dolgozik az ügyön, de természetesen csak szinkronnal látják értelmét kiadni.
0
2004. március 4., csütörtök 17:35
52
Mekkora arra az esély hogy ki is fognak jönni ezek a sorozatok??? Az Xpress figyeli ezt a fórumot egyáltalán hogy ki mit szeretne?????? Az elveszett világ jöjjön már ki magyar DVD-n is! Már mindenhol van csak itt nem!:((((((( TLW 4EVER!!!:DDDDDDDDDDDDDD
0
2004. március 3., szerda 21:32
248
Biztos vagyok benne,hogy jön talán még az idén:))))szinkronnal természetesen Én még vevő lennék jónéhány sorozatra: X-akták,Simpson család,Angel,Buffy,A helyszínelők,természetesen ezeket is csak akkor venném meg,ha szinkron is lenne rajtuk.Maffiózókat,Sírhant műveket, 24-et csakis a szinkron hiánya miatt nem vettem meg,mert akkor egyedül nézhetném,családnak meg szinkron kell!!!Csak azért soroltam fel ennyi sorozatot,mert örülnék,ha legalább 1 megjelenne belőlük.Ezért nemis fog elmenni a pénz.Populáris és nagy rajongótáborral rendelkező sorozatok igazán kijöhetnének: X-akták,Csillagkapu,Szex és New York,Babylon 5,Star Trek...
0
2004. március 3., szerda 14:55
17
Rém rendesnek már két szezonja kint van USAban, 8000/doboz kb, csak azért nem jönnek, mert hátha itt rajta lesz a szinkron, ami ugye zseniális. Talán a Jóbarik beindítja a cégeket...
0
2004. február 28., szombat 19:27
1560
nem ma kezdték de csak most fedeztem fel,hogy az "imádott" Kaméleont(Pretender-Jarod) is elkezdték kitolni dvd-n odakint..hogy azt mennyire imádtam!!!:))))
0
2004. február 28., szombat 12:42
52
Én is nagyon remélem hogy kijönnek majd a sorozatok is DVD-n!!!!:))))
0
2004. február 27., péntek 23:39
248
Természetesen megis fogjuk venni őket,egyszer,de idén biztos elindul az egyik sorozat:DDha nem akkor tévedtem
0
2004. február 27., péntek 18:33
5
Sziasztok ! Én nagyon örülnék neki, ha egyre több sorozatot adnának ki Mo-n. Én biztosan vevő lennék a Xena-ra, a Nikita-ra és az X-Aktákra. Nem tud valaki ezekről valamit ? Egyszer már megpróbáltam megkérdezni valamelyik magyar honlapon, de nem válaszoltak. Minden segítséget előre is köszönök.
0
2004. február 27., péntek 0:01
248
Hegylakóról nem tudok,de a populárisabb sorozatok az én véleményem szerint JÖNNEK!!!Vészhelyzetről már lehetett olvasni itt-ott,de Az X-AKTÁK, EGY RÉM RENDES CSALÁD sorozatokról még sehol.ami késik nem múlik:)
0
2004. február 26., csütörtök 16:38
238
Tud valaki arról valamit,hogy a Hegylakó sorozatot kiadják hazánkban?
0
2004. február 8., vasárnap 17:41
487
A profeta szoljon beloled.
0
2004. február 8., vasárnap 12:35
1550
Arra lennék kiváncsi, hogy kb. 10 évvel ezelőtt volt egy 3 részes "sorozat" Gettysburg címen (Tom Berenger) és van-e rá esély, hogy kiadják-e vagy sem?
Ezenkivül nosztalgia gyanánt értékelném, ha kiadnák a Columbot illetve ha lenne esély a decemberben elkezdett Pumukli sorozat folytatására!
0
2004. február 8., vasárnap 11:57
4792
Vki érdeklődött a Napóleon után:
45$
0
2004. február 1., vasárnap 22:22
248
Soha se mondd,hogy soha!:)Én még mindig bízom benne,hogy elindulnak a sorozatok nálunk.Az utóbbi időben létrejött pár új kiadó,talán létrejön egy,ami a sorozatokat helyezi előtérbe.:)X-akták esetében még a szinkron is jól jönne...Gondolom nem vagyok egyedül.
0
2004. február 1., vasárnap 21:23
487
Ha jol tevedek a tavalyi helyzet az volt, hogy kb soha nem lesz X-aktak nalunk. Viszont tavaly november/decemberben eleg barati akcio volt az ezydvd-n x-aktakbol (akkor 99AUD/Season ar volt). R2es kiadasok, nagyon kellemes kinezetu boxban (csak ne csusztam volna le a felerol :( ). Most 179-129 AUD kozott mozognak az evfolyamok (29k-20k). Imho erdemes beszerezni, mert uj kiadas ugyse lesz :((((
0
2004. február 1., vasárnap 18:55
1560
hát remélhetőleg olyan filmográfiát nem akarsz,hogymiket szinkronizált,mert az képtelenség...de az imdb.com a magarokat is regisztrálja...nem sok,de kezdetnek valami...)
0
2004. február 1., vasárnap 12:51
52
Hol lehet informáciot gyüjteni a szinkronhangokról? Mondjuk Orosz Helgáról??? Mert hiába irom a keresöbe add ki cimeket de életrajzokat nem adott még ö hozzá!
0
2004. január 30., péntek 13:44
52
Ha megrendelném külföldröl akkor is megkapnám? 60 Usa $ az mennyi? VHS-en nincs ugye?
0
2004. január 30., péntek 13:40
52
Köszyyyyy! Megyek is megnézem! Igen pont az érdekel! Télleg nagyon nagyon köszyy!