Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2003. december 26., péntek 21:18
Jön a STARSKY ÉS HUTCH első évad.
0
2003. december 26., péntek 12:40
'24 óráról' én nem tudok csak '24'-ről és az feliratosan fog kijönni, illetve már kijött. Nyilván ha most jön ki és csak feliratos lesz, akkor szinkronizálva nem várható az elkövetkezendő 25 évben hahahhhahaha!
0
2003. december 26., péntek 10:17
Valamikor valahol olvastam várható a CSENGETETT MY LORD.
Bár én nehezen hiszem de jó lenne.eredeti magyar szinkronnal.
0
2003. december 26., péntek 2:38
Akkor a Sliderst várjuk!:)
Pontosan hány seasonja van a Slidersnek?
És azokban hány rész?
Szeretem de nem vagyok nagyon nagy fan,ezért nem tudom!
De ha jönne DVD-n,mondjuk frankó magyar szinkronnal,amit  mondjuk kétlek,akkor megvenném.
Egyébként az első részt kb.3 éve kiköltsönöztem egy TK-ból.
Azt lehet kapni szerintem!
0
2003. december 26., péntek 1:14
Nekem az Attenborough-gyűjteményre is fájna a fogam...

http://images-eu.amazon.com/images/P/B0000E6NKD.02.LZZZZZZZ.jpg
0
2003. december 26., péntek 1:11
A Sliders állítólag jövőre jön DVD-n a Universal jóvoltából, de ezek nem megerősített információk (hollywoodbitchslap.com, nem éppen a legautentikusabb forrás).

Ami biztos, hogy eddig a tisztázatlan jogtulajdonosi háttér miatt nem sikerült kiadni, de  a Universal mindenképpen tervezi. Hivatalos dátum egyelőre nincsen. A rajongók mindenestre erősen kampányoltak és kampányolnak érte mindenféle on-line petícióval és aláírásgyűjtési akciókkal. Keress rá a Guglin... :))

Az azonos című erotikus film már kapható. :)

Nekem a Shogun-ra fájt a fogam régóta. Kudos a kiadónak, jövőre itt lesz.
0
2003. december 26., péntek 0:05
abban reménykedem, hogy belátható időn belül a polcomon lesznek dvd-n
0
2003. december 26., péntek 0:04
sorry, sajnos már nincsenek meg :((
0
2003. december 25., csütörtök 23:51
Sutter_cane!

Hol nézted a Sliderst?
Otthon gépen?
Mert én már próbáltam megszerezni mindenhonnan de nem jártam szerencsével!!
Tudnál nekem segíteni?
0
2003. december 25., csütörtök 22:00
roswell engem is érdekelne. sliders-t nemrég néztem  meg a 4. szezon végéig, az 5. már nagyon eröltetett volt.
0
2003. december 25., csütörtök 18:55
Egy Roswell és egy Sliders-t én is szívesen a polcomon tudnék.
A Slidershez jó lenne a szinkron,mert annak elég jó volt,a Roswellhez bőven elég lenne felirat,de még az se kellene,mert az eredeti nyelv is nagyon klassz!
Ezekről tudunk valamit Xpress?
0
2003. december 24., szerda 2:37
Pink: Pedig azokról van szó. Haverom rendelt egyet amiból, de a végén már henteregtünk a röhögéstől. Eszméletlen.
Tegnap amúgy szétkerestem magam, de nem találtam 2-es régiós montyt sehol, csak best of van. Annyi értelme legalább volt, hogy megtaláltam máshol a komplettet 110dolkóért, ami nem ugyanaz, mint az amazony 170-e.
A karácsony sokk után beszerzem, ha túlélem bejglimérgetés nélkül.
0
2003. december 24., szerda 1:43
Én pl. nagyon örülnék, ha kiadnák A simlis és a szende, valamit a Harmadik műszak szezonjait is. Bár, ezek még sehol nem jelentek meg, ha jól tudom. Akkor ilyenek, mint a Sliders, Extralarge, Roswell, Xena, Hercules..., stb.
0
2003. december 24., szerda 1:18
Egy A and E nevű kiadó adta ki - plusz van egy felirat a hátoldalon : "Visit us online at pythonshop.com.Ezek is kétlemezesek,nekem van egy sárga,egy zöld és egy rózsaszínű "kettesem"... :)
0
2003. december 23., kedd 22:45
Bocsesz, most látom, hogy a 24 órának nyílt egy külön témakör. Ott azt írod, kedves Xpress, hogy felirattal hamarosan megjelenik. Szinkronizálva is várható majd valamikor?
0
2003. december 23., kedd 22:40
Az MV-t sajnálom, hogy így áll.Nem tudom milyen lehet más zenével; de az biztos, hogy a zene is hozzátartozott az MV-feelinghez.

Más. A "24 óra" sorozatról tudtok valamit? Tervezik annak dvd kiadását?
0
2003. december 23., kedd 2:44
Pinkhell: Akkor nézzed már meg légyszi ki adta ki őket, mert az amazon.co.uk-n is csak az R1-es ntsc változatú circusok vannak. Baromira nem értem a dolgot. Keresek majd más angliai online dvd boltot, hátha ott. A MM-ot meg feltúrom majd, bár kétlem, hogy hagytak bármi használhatót karácsony után :)
0
2003. december 22., hétfő 12:49
OK,bocs,a szóközfelelősöm már szabadságon van... :)
0
2003. december 22., hétfő 12:48
Yoisten : ezek r2-esek voltak,tehát nem amerikaiak.Jó rég vettem őket,de pl a Határ úti Media Markt-ban nem is láttam 1-2 dobozt kallódni,nem is olyan ré.Azok is hasonlóan borsos árúak voltak.Egyébként sztem egy ről beszélünk.
0
2003. december 22., hétfő 1:50
Engem a Beverly Hills 90210 sorozat érdekelne, megjelenik ez valamikor? Esteleg szinkronnal? És a Vészhelyzet?
0
2003. december 22., hétfő 0:10
Mármint a Csillagkapuról beszélek.
(látom véletlenül se jelzi ez a vacak fórum, mire is nyomtam a "válaszol"-t)
0
2003. december 22., hétfő 0:08
Attol félek abban nem lenne köszönet. :)
Se a kép se a hang se más tekintetében.

Viszont ha csak rajtam múlna (talán egyszer fog:) akkor nem így lenne.
0
2003. december 21., vasárnap 16:38
Amennyiben ugyanarról a kiadványról beszélünk, akkor igen.
Amúgy megtaláltam máshol is, az A&E Entertainment shopjában, ahol 3x 85dolkó és egyszer 35-ért adták az egészet. A 85 dolcsisban 2x2, tehát 4 lemez volt.
Pontosan mikor volt ez amúgy? Mert itthon sose láttam még semmilyen boltban ezeket a lemezeket. MM-ban van néha amcsi film, persze atombrutál drágán, 10-12ropi körül. Főleg koncertek, így nem gond a régió, ha 0-ásak.
0
2003. december 21., vasárnap 0:00
Hát azt nem tudom mennyibe kerül az USA-ban,de én 20 000 ft - ért veszegettem őket anno a Fotex üzletekben.Akkoriban még a közelébe sem voltam a netnek,úgyhogy nem is tudtam online rendelési lehetőségekről.Nos,akkor ez nagy rablás volt... :(
0
2003. december 20., szombat 21:00
Nem tudom egyről beszélünk-e, de a full flying circus sorozat 7x2dvd formában jelent meg az amiknál (amazon.com) és 35 dolkó egy-egy set (2dvd), ami 20ezer Hufnak a közelében sincs. Az egész széria, mind a 14 dvd pedig 170 dollár.
Ez utóbbit szándékozom beszerezni. Foglakoztunk haveri beszélgetések alkalmával a forgalmazásán, de ahhoz komolyabb tőke kellene mindenképp és kérdés, eladják-e a jogokat csak erre, vagy venni kell még egy rakás más szemetet is. Lásd. mostanában elszaporodó dvd magazinok (2000forintosak max), A lemezek legyártása már nem lenne annyira drága. Az is kérdés, a Galla mennyiért adná el a feliratot, stb.
Addig csak illegális megoldások maradnak a felirat felrakására.
0