Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2006. december 23., szombat 19:23
Elkészül egy sorozatnak pár epizódja és a látottak lapaján a producerek berendelnek még pár epizódot. Ha nézőszám sok berendelnek pár évadot. A Heroes-t berendelték előre, és így már lehet árulni a külföldi televízióknak. Heroes TV2 eddig tuti. Remélem valaki valahol valami nagyon befolyásos éppen a homlokára csap egy bazinagyot oszt azt mondja: "Vegyük meg a Dexter című sorozat forgalmazási jogait!" Még sosem vettem sorozatot dvd-n de ha Heroes jön veszek. Ha meg Dexter jön akkor 459762557256135 példányt veszek amit ki sem bontok, és +1-t amit meg nézek:))))
0
2006. december 23., szombat 15:13
lesz a TV2-ön
0
2006. december 23., szombat 15:11
A Heroes-ról még álmodozhattok, mert az első évad sem ment le Amerikában, szal DVD  náluk is még minimum 1/2 év. Nálunk pedig csak akkor adnak ki egy sorozatot dvd-n, ha az adott évad lement a TV-ben (gondold el ha nem így lenne, hatalmasat buknának a TV-sek). Egyébként tényleg lesz a TV2-n a Heroes?
0
2006. december 23., szombat 12:11
Az utóbbi kérdéshez én is csatlakoznék!
0
2006. december 23., szombat 11:49
Helló!

Két kedvenc sorozatom van. Az egyik a Heroes, a másik pedig a Dexter. Nos azt már tudom, hogy a Heroes lesz a tv2-őn tehát valószínűleg lesz majd dvd-s forgalmazás. De a Dexter-ről valaki valamit?
0
2006. december 23., szombat 3:10
dehogynem..kint a south parknak nemsoká asszem a 9.évada jelenik meg
0
2006. december 23., szombat 2:40
Nem tudja vki, hogy lesz-e Sopranos új kiadás, ill. mikor lesz Deadwood ?
A lagnagyobb királyság a South Park lenne, de azt kint sem adták még ki asszem.
0
2006. december 22., péntek 22:30
A Lois és Clarkra, nagyon kíváncsi vagyok, h milyen lesz! Biztos nem olyan szép, mint amilyet Londonban vettem. Az gyönyörű digipakkos.
0
2006. december 22., péntek 22:22
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 20., szerda 20:16
Supernatural biztos jön,Ahogy Prison Break is.Új sorik,népszerűek.
Viszont semmi hír régebbi sorikról.
Mi járunk pórul,h régiónkal nem foglalkoznak a nagy stúdiók.Se Universal,se Paramount sori.
Columbo,Kemény Zsaruk,Knight Rider,Monk és még sorolhatnám napestig.
Minden sorit biztos nem lenne gazdaságosan megjelentetni itthon(cseh-lengyel-magyar K-EU régó),de kérdem én.
PB alig megy pár hónapja itthon,viszont a KULT X-AKTÁKról árva infó sincs.Majd jövő Karácsonykor biztos megjelenik az 1.évad.:)

Új sorozatok,ugranak a kiadók,sikert remélve(persze jelentessék csak meg az újakat is),de a sok régi,klasszikus sori felejtős.Aki akarja rendelje meg külföldről,pláne,ha lenne magyar felirat.
Columbot aligha élvezném eredetiben:)
0
2006. december 17., vasárnap 14:51
A "Miért éppen Alaszka?" sorozat hazai megjelenésére van remény? Ha már a TV2 nem akarja megismételni, legalább DVD-n megjelenhetne.
0
2006. december 17., vasárnap 13:11
a Supernatural Warneres sorozat, így sanszos a megjelenés. bővebb infót kérj Jamamurától vagy a forrodrot@fhe.hu címen.
0
2006. december 17., vasárnap 12:15
A Supernatural(Odaát) Mikor fog megjelenni DVD-n nálunk?? az első évad.
0
2006. december 17., vasárnap 8:04
a Takenre én is várok, de ha jól tudom, ez egy Universal kiadvány, tehát nem lesz :D pedig úgy tudom, hogy külföldön már két kiadás is kijött belőle: egy digipack, és egy sima olcsóbb változat is.
0
2006. december 17., vasárnap 0:42
Hello!
Nem sokat olvastam vissza, szóval lehet, hogy már "elhangzott": A Shield - Kemény Zsaruk megjelenéséről nem tud valaki valami bíztatót?
0
2006. december 16., szombat 23:25
Hello!

Taken esetleg lesz valamikor?
0
2006. december 16., szombat 22:36
Millennium 1000% hogy nem fog jönni  HIVATALOS INFO!!!!!
0
2006. december 16., szombat 22:29
Az Over There minisorozat (Irak címmel fut az HBO-n) kiadásra kerül magyarhonban valamikor a közeljövőben?
0
2006. december 9., szombat 19:18
az X-akták az 5. évadig jó. hát, amit a 6. évadban műveltek... :(
0
2006. december 9., szombat 19:18
Jack és Bobby gondolom nem jön. odakint sincs, itt sem lesz. pedig az egy szuper, nem-trendi sorozat.
0
2006. december 9., szombat 18:21
Will & Grace és Charmed???? :-( :-(
0
2006. december 9., szombat 13:31
Az X-akták tuti biztos?:O De jó lenne!!
0
2006. december 9., szombat 13:09
Simpson család nem kizárt.Jövőre itt az X-Akták is...FOX sorozatok,itthon mindekettő népszerű.
Bár ez még nem jelent semmit.Viszont pár hónapja olvastam vhol(1000fórumot bújok),hogy jön a Millennium c. sori is.Ennek nem tudom,hogy van-e valóságalapja.Itthon ugye adta az MTV 1.évadot.Ennek elveszett a szinkronja és 2.évadtól adta TV3,ha jól emléxem.

Sajnálatos,hogy az Universal és Paramount sorik nem fognak jönni:(
Pedig Knight Rider,Dr House sorikat szívesen fogadnám.Intercom nem tudom mennyire lobbizik az ilyen remek sorozatokért.Szex és New York sorit is 1,5-2éve ígérik,de mivel kint születik a döntés marad a bizonytalanság.
0
2006. december 9., szombat 13:05
Ha Simpsons megjelenik, talán a mozifilm vetítésekor lehet rá esély. De ez csak a személyes véleményem.
0
2006. december 9., szombat 12:45
allitolag soha.
0