Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2003. december 19., péntek 18:49
Ha már a vígjátékoknál tartunk - nem kis öröm lenne számomra ha megjelenne a Fekete Vipera 4 szezonja,vagy a Monty Python repülő cirkusza sorozat (a Galla féle feliratokkal!) ...Az Monty-t elkezdtem "összehozni" (be-behoztak néhány szezont full-angolul,angol felirattal) , de kifogytam a lelkesedésből (valójában a pénzből...) - egy csomag (2 lemez) 20 000 forintba került...Na EZ drága.Ráadásul rengeteg helyen beletört a bicskám az ezerféle akcentusba megy iylenekbe.Az angol felirat pedig túlságosan leköti a figyelmemet... :(
0
2003. december 19., péntek 18:12
Csengetett Mylord az nagyon jó lenne, szinkronnal persze. Valamelyik kisebb kiadó felkarolhatná..
Miami Vice sajnos nem lesz. Úgy néz ki sehol. Állítólag a sorozatban szereplő többszáz dal jogát anno csak a TV-sugárzásra vették meg, és nem VHS/DVD kiadásra. Szóval amíg ez nem tisztázódik azt hiszem nem lesz MV DVD. Ez pedig jó ideig eltarthat tekintve a temérdek kiadót/bandát. Szerintem bele se fognak. Pénzügyileg se érné meg talán. Rohadt egy helyzet. Angliában ugyan kiadtak néhány részt DVD-n és néhány rész napvilágot látott az USA-ban is VHS-en, de úgy hírlik ez csak, úgy ment, hogy jónéhány dalt kivettek és újat tettek be a helyére.
0
2003. december 19., péntek 8:10
De jó lenne, ha megjelenne a Csengetett, Mylord?
0
2003. december 19., péntek 7:29
emlékeztek még a hull high (a suli) című sorozatra? no, nekem erre fáj a fogam!
0
2003. december 19., péntek 0:37
Express - egy X-akták megjelenésre van valami kilátás..?
0
2003. december 18., csütörtök 23:14
Ha esetleg egy sörözés keretében tesszük akkor esetleg mégis... :))
0
2003. december 18., csütörtök 19:04
Esetleg indítsunk petíciót?

Tapasztalatok alapján az égvilágon semmi hatása nem lenne. Tényleg.
0
2003. december 18., csütörtök 18:42
Az alábbi sorozatokra esetleg van remény hátha kijön valamikor a közeljövőben nálunk is?

Hegylakó
Largo Wintch
T. J. Hooker
Miami Vice
0
2003. december 18., csütörtök 18:09
Talán érdemes felmelegíteni a témát annak tükrében, hogy januárban jön pl a Friends, meg a Sírhant művek.

Szóval a lent említett sorozatok közül esetleg van reménysugár valamelyik megjelenésére?

Engem mondjuk kimondottan a Babylon5 érdekelne (esetleg az egész jól sikerült magyar szinronnal megspékelve)

Ha viszont kevés a remény, akkor hol kellene lobbizni az ügyért? Esetleg indítsunk petíciót?
0
2001. október 11., csütörtök 11:38
A Sopranos engem nem igazán kötött le, azt viszont meg sem merem kérdezni, hogy South park sorozat lesz-e...:-(
0
2001. október 11., csütörtök 10:21
A Maffiózók (Sopranos) második szezonja (évadja) várhatóan november végén, december elején jelenik meg nálunk.
A másik két sorozat megjelenése valószínűtlennek tűnik. A kiadók nem tartottak minket méltónak arra sem, hogy az X-akták-ra, a Jóbarátokra, a Buffy-ra, vagy a Simpson családra feltegyenek legalább egy feliratot. A Sopranos üdítő kivétel - hála a Warnernek.
0
2001. október 11., csütörtök 9:16
Én meg azt szeretném tudni , hogy a Csillagkapu sorozat megjelenik-e nálunk?
0
2001. október 11., csütörtök 0:06
Azt is szeretném tudni,hogy a Babylon5 lesz-e DVD-n?
0
2001. október 11., csütörtök 0:01
Azt szeretném tudni,hogy a Sopranos season2 ( Maffiozok 2.szezon) mikor jelenik meg Magyarországon?
0