Keresés

Sorozatok megjelennek-e MO-n ?

2006. szeptember 22., péntek 22:53
Az, hogy bárkinek ki lehet hívni az ügyeletet 1:30-kor, mivelhogy a férje egyenetlenül horkol (ez itt kérem a valóság), aztán utána belefut az ember alvás helyett a Helyszínelőkbe. Duplapech.
0
2006. szeptember 22., péntek 22:50
Kit érdekel, hogy megy a valóságban? Nyilván vannak benne túlzások, különben elég unalmas lenne.
Én azért nézem, mert szórakoztat...
0
2006. szeptember 22., péntek 22:48
:-)))))))
0
2006. szeptember 22., péntek 22:48
Szia Dömi!

Hát de nem? Itthon nyilván nem így megy! Na de külhonban?!?
0
2006. szeptember 22., péntek 22:47
Inkább be se kapcsold a tv-t, csak nézd a sötét képernyőt! ;)
0
2006. szeptember 22., péntek 22:46
Szíííííííívd a vérét!!!!!!!!   :))
0
2006. szeptember 22., péntek 22:44
Akkor talán világosíts fel minket, hogy mi is a valóság! :-O
0
2006. szeptember 22., péntek 22:31
Na de ez a bűnügyek felderítéséről meg a bűnjelek feldolgozásáról szólna vagy mifene... ott nem ártana, valamiféle valóságalap.
0
2006. szeptember 22., péntek 22:28
7th Heaven-ért nem is olyan kár.
Tojást lehetne sütni a fejemen az ilyen betegesen normális, i-dili, nagyon amerikai családi szappanoperáktól.
0
2006. szeptember 22., péntek 22:23
Ja, mert a többi sorozatnak/filmnek aztán olyan kurva sok köze van a valósághoz...
Ha a valóságra vagy kiváncsi, kapcsold ki a tévét, és mozdulj ki otthonról!

0
2006. szeptember 22., péntek 22:06
:)
0
2006. szeptember 22., péntek 21:27
Huh, láttam az éjjel egy részt a Helyszínelőkből (CSI)... Ez egy teljesen fantasy sorozat,  annyi köze sincs a valósághoz mint a Star Wars-nak... Mitől ilyen sikeres?
0
2006. szeptember 21., csütörtök 11:51
Kint a németeknél angol felirat is van a Simpson dvd-ken. Az ötödik évadtól digipackos a kiadvány. Igaz az audiokommentárok csak német felirattal vannak.
Az elsö 20 euro körül kapható már, 2-5-ig meg 30 euro körül, a 6-7 és az októberben megjelenö 8 meg 60 euro körül.
0
2006. szeptember 21., csütörtök 11:43
én már annak is örülnék, ha akár angol felirattal megjelenne a simpson, csak jöjjön már!
0
2006. szeptember 21., csütörtök 11:03
csak egy-egy epizódra került magyar szinkron dvd-s extraként. tudod, "nézz meg egy simpsons-epizódot vmi egzotikus nyelven".
0
2006. szeptember 21., csütörtök 10:47
Kár, és nem is értem, hogy a külföldön kapható The Simpsons 5-6. évadján (ha jól emléxem a számokra) miért van magyar szinkron??? Ezt a külföldi magyarok miatt tették rá??? :)
0
2006. szeptember 21., csütörtök 1:27
Eszembe jutott egy sorozat, aminek nagyon örülnék: T.I.R.
Franco + Vanni és az Iveco Turbostar (Vörös Skorpió, ha jól emlékszem) Nagyon örülnék neki, ha újra láthatnám, még divx-ben is elfogadnám.
0
2006. szeptember 18., hétfő 20:30
A 7. mennyország sajna egynlöre nem fog megjeleni biztos,mert Paramountos és ugyebár ők szarnak a fejünkre.
Joey 2.évad jövöre lesz.
0
2006. szeptember 18., hétfő 14:19
A 7. mennyországgal (7th Heaven) mivan? Eddig 10!!! évados és készül a 11.! Én nagyon örülnék ha végre megjelenne!!! Szerintem nem csak én vagyok aki ezt gondolja! Tudom, hogy Amerikában is csak most adják majd ki a 3. évadot, de most azt mondják, hogy nemsokára kiadják az összeset!!! Nekem nem is kell szinkron mivel sokkal jobb eredeti nyelven és én anyanyelvi szinten tudok angolul!!! Mindegy, jó lenne, ha kiadnák végre, akkor is ha olyan lassan mint az Amerikaiak! VAGY várok még 2 évet amíg vége lesz a 11. évadnak aztán egyszerre meg lehetne jeleníteni az összes évadot, és lehetne olyan díszdobozt csinálni mint a Jóbarátoknál! :-) Szóval akkor az a kérdésem, hogy tud valaki valamit a megjelenéséről!? Köszi! Ja és a Joey 2. évada is jó lenne! :-)
0
2006. szeptember 18., hétfő 10:21
RDM: az Igazságosztóra tudom a választ: a tisztelt kiadó (Warner) 2007-ben SEM tervezi kiadni ezt a 16 részes sorozatot. odakint nem nagyon csípték, főleg Európában volt nagy siker. az RTL remek szinkront készített hozzá (viszont nem tervezi az ismétlést :( )..

2008-ban lesz 10 éves a sorozat, talán majd akkor - egyébként nem értem, hogy miért nem látnak fantáziát a sorozat méltó (NEM GAGYI!) megjelentetésben. annyi minőségen és kritikán aluli kiadvány jelenik meg manapság és ez már a kivitelezésre is igaz...

addig meg marad a rongyosra nézett VHS.
0
2006. szeptember 18., hétfő 1:24
Halihó!

Én két sorozatnak nagyon örülnék (talán ez nem szimplán személyes öröm lenne):

- Power kapitány és a jövő katonái (Captain Power and the Soldiers of the Future)
- Az Igazságosztó (Vengeance Unlimited)

Szeretném kérdezni, hogy a közeljövőben valamelyik megjelenésére van-e valami halvány reménysugár? :)

Nem hosszú sorozatok, talán nem lenne túl költséges megjelentetni őket - gondolom én.

A választ előre is köszönöm!!

üdvözlettel,
RDM
0
2006. szeptember 17., vasárnap 23:04
ha jól tudom Joey sorozat megbukott amcsiknál.
egy bukott sorozatot mi értelme kiadni dvd-n? a fan-oknak? vagy azért megveszik?
bár nem tudom nálunk mennyire volt sikeres a sorozat.
egy-két részt én is látttam, nekem személy szerint tetszett.
0
2006. szeptember 17., vasárnap 15:55
Simpson és South Park nem lesz egyhamar söt egyáltalán SZERINTEM.
0
2006. szeptember 17., vasárnap 15:45
Simpson vagy South Park?
Berserk vagy Hellsing?
0
2006. szeptember 17., vasárnap 11:34
ez tényleg jó kérdés, de úgy tudom, hogy nem igazán jelent még meg sehol sem a 2. évad...
0