a foxot ne keverd össze a disney-vel. a fox esetében a hazai kiadónak sokkal nagyobb befolyása van abba, hogy mit hoz ki és mit nem, míg a disney esetében, ha megtörtént a szerződés-aláírás, akkor a megjelenések jönni fognak.
persze, most csak azért is be lehet rendelni németországból, meg innen-onnan a bd-ket, aztán leköcsögözni a kiadót, mert az ilyesmi mindig jól esik, csak hát savanyú a szőlő.
a kiadó ebben a szaros helyzetben nem teheti meg, hogy szanaszétkürtölje, épp milyen címekről folyik a tárgyalás, milyen címekre készül minket rátenni a disney, mert ha teszem azt, a stúdió meggondolja magát, mert nem igazán látja értelmét annak, hogy 1-200 eladott példány miatt vacakoljon velünk, s inkább rátesz még egy interaktív játékot a többiek kedvéért, akkor megint a kiadó lesz a köcsög, mert bejelentette, s mégse hozta.
az IC jelezte, hogy még az idén számos disneyre lehet számítani: az elkövetkező hónapokban kiderül, hogy mire. őszintén szólva én nem bíztam abban, hogy ez az egyezség létrejöhet - az előzetes pedzegetés ellenére sem -, ezért is rendeltem be úgy egy hónapja a THE BUGS LIFE-ot, most viszont már várnék - mert ha itthon veszem meg a filmet, és ezzel eggyel több fogy belőle, akkor talán később még nagyobb lesz a választék, még több extrával, még jobb áron, stb.