És arra nem lesz lehetőség, hogy amelyik elfogyott előrendelésben, azoknál valahogy megoldani, hogy jelezni lehessen, akinek még igénye lenne rá? Gondolok itt a "későn ébredőkre", akik nem szereztek időben tudomást róla, vagy csak nem vállalnak be előre soktízezer forintot. A visszamondásokra nem alapoznék, hogy akkor majd úgy jut annak, aki lemaradt, hanem esetleg lehetne néhány db-bal többet rendelni.
Én egyébként, ha van rá, megveszem teljes áron a limitált kiadványokat, azért, mert tetszik a film, megér nekem annyit a kiadvány. Persze, valamennyire bosszant, ha két hónappal később féláron adják, hazudnék, ha nem zavarna, de az még jobban bosszantana, ha várnék az akcióra, közben meg elfogyna:). Akciósan meg leginkább azért vásárolok, mert megijedek, hogy most elfogy, hiszen sokan azért veszik meg, mert olcsó, "ennyiért megéri". Nos, ami nem tetszik, féláron sem fog. Úgyhogy rettegve, hogy boldog-boldogtalan megveszi olcsón, én is így teszek, persze, más miatt, ha pedig nem sikerül beütemezni, reménykedem, hogy utána is lesz még, ha teljes áron, akkor úgy, lényeg, hogy legyen.:)