Keresés

Watchmen - Az Őrzők - Limitált, fémdobozos extra változat (Steelbook) (2 DVD) (DVD)

2010. szeptember 26., vasárnap 13:49
Pont így vagyok ezzel én is!
0
2010. szeptember 25., szombat 23:25
Nekem pedig kár volt a komolyabb képregényolvasást pont ezzel kezdeni, mert ennél jobbat nehezen fogok találni. Szerintem nem is fogok.
0
2010. szeptember 25., szombat 18:53
Nem, ez offline vásárlás volt.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. szeptember 25., szombat 15:50
Itt vetted? Az akció indulásakor megrendeltem, 1-5 nap volt, most meg bizonytalan. Értesítés meg semmi. Lehet, hogy jött be pár darab és rendelési sorrendben kiosztották?
0
2010. szeptember 25., szombat 15:37
Én a képregények után láttam a filmet és totálisan lenyűgözött az egész!
Nálam az egyik legjobb képregényfilm a Sin city és a Dark Knight mellett!
0
2010. szeptember 25., szombat 15:30
úgy vagy vele mint én a clash of titans-al akkor :)
0
2010. szeptember 25., szombat 15:01
Sok jót olvastam erről a filmről, így élve ezzel az akcióval most megvettem a fémdobozos DVD-t. Hezitáltam, hogy ne szánjam-e rá inkább a BD árát, de végül jól döntöttem. Voltak ugyan jó pillanatai a filmnek, de sajnos nekem ez nem jött be.

Mindamellett igazán színvonalas kiadvány, amiért mindenképpen elismerést érdemel.

Pedig szeretem a képregényfilmeket, a Pókember volt régen a kedvencem. A filmet is szeretem, de úgy érzem, az nem annyira jól sikerült széria. Talán a Batman-ek jobban bejöttek. A Hulk megint kevésbé jól sikerült, a Fantasztikus négyes, vagy a Hellboy viszont szórakoztató. A leginkább azonban a Vasember tetszett. Legalább 4-5 alkalommal megnéztem már a DVD-t, de még mindig érdekel.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. szeptember 15., szerda 10:33
Végül is megcsinálta helyette az ULTIMATUM-ot, a 2000-es évek legjobb akciófilmjét...
0
2010. szeptember 15., szerda 10:29
Egyszerre taszít és vonz a dolog.
0
2010. szeptember 15., szerda 10:03
WATCHMEN: Paul Greengrass verziója, amely soha nem készült el
0
2010. szeptember 14., kedd 14:44
Jó neked!
0
2010. szeptember 14., kedd 12:17
Én annyira megszerettem ezt a világot (főleg a képregényt), hogy magasról le tudom ejteni, mit mennyiért hol mikor vettem, vagy mikor mennyiért hogy vehettem volna, hisz egyszerűen csak szívmelengető dolgok jutnak eszembe, ha a Watchmen szót meghallom.
0
2010. szeptember 14., kedd 12:01
Bocs a vagdalkozásért. Nem ez volt a szándékom, lehet, hogy rosszul emlékeztem.
Egyszerűen csak úgy tűnt, hogy ez a tendencia.
A számlát nem szükséges bemutatni, anélkül is elhiszem, hogy drágán kaptátok.

Mindenesetre az ajánlott ár azért megtévesztő, mert ahhoz van viszonyítva az árengedmény mértéke. Az már más kérdés, hogy volt-e valaha az adott termék ajánlott áron adva?
Számtalan steelbookom van, amit a megjelenéskor vásároltam meg és egyik sem került 4.990 Ft-nál többe, akár nálatok vettem, akár máshol.

Mindegy, nem titeket akarlak bántani, ne értsd félre a posztomat, igazából a dvd piac visszásságai közé tartozik ez is, jól tudom.

0
2010. szeptember 14., kedd 1:06
Saját példányom nem volt, csak kölcsönben járt nálam. Az olvasás és a nézés között több idő telt el, most megpróbálom egyből egymás után, hátha így az egyik húzza magával a másikat.
most posts by TM
0
2010. szeptember 14., kedd 0:57
Á,így már érthető.Nolan egy fütyi,Bél pedig megafütyi.Nem is csodálom hogy múltkor lebuzizta Batmant az egyik kolléga.
Azt hittem már megvan neked a képregény.Lentebb úgy nyilatkoztál róla,mint aki már olvasta.
0
2010. szeptember 14., kedd 0:45
Arra értettem, hogy Nolan Batmanje realizálja a képregényhős mitoszát.
Egyébként szeretem a képregényeket és a képregény alapú filmek legtöbbjét is. Mi több, múlt héten megvettem a "háromkönyves" Watchment is, jól átbogarászom, s utána mégegyszer megnézem a filmet, remélem, akkor már jobban üt majd. :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 14., kedd 0:26
Nézd meg milyen képregényfilmet rendezett előtte Z S és egyből rájössz! :)
0
2010. szeptember 14., kedd 0:24
Easter Egg? mire gondolsz?
0
2010. szeptember 14., kedd 0:20
Azért ez sem teljesen igaz,hisz Burton sem szóról-szóra forgatta a Batman filmeket,mint Rodriguez tette a Sin City-vel.De legalább alázattal nyúlt hozzá.És abban az időben talán még inkább készült a képregény rajongóknak,mint az átlag mozinézőnek.Hisz Burton világa is eléggé nehezen emészthető a bridzsiddzsonszokon felnőtt emberkék számára.De Nolan Batmanje több szempontból is telitalálat.Ott van mindjárt főszereplő a nyálasképű Bél akik után csöpögnek a csajok.Ez olyan választás lehetett mint annak idején Keanu/aki egyébként jó színész/ Jonathan Harker szerepére.A tini csajok is beültek a filmre mert akkor ő volt az ügyeletes szívtipró.Igazából Bél még tetszett az Amerikai pszicho-ban,de aztán láttam másban is.Egyarcú mint Steven Seggáll.Ezen nincs mit szépíteni.A Nolan féle filmekben két szereplő az aki ér valamit /és micsoda értéket képviselnek,még egy ilyen silány fércműben is/ az pedig Michael Caine és Gary Oldman.Ezzel megfogták az öreg iskola rajongóit is.Mint az új Star wars filmek,abban is van minden mint a frankfurti levesben.Mindenki talál benne valami érdekeset.Bolondozó hatalmas gyík,romantika,kis Ben Hur és Quo vadis nyúlások.
De ez Hollywood itt ez dívik.Ha tetszik nézed,ha nem dohogsz.Jelen esetben marad ez utolsó.Viszont a Watchmen még az easter egg-jével is nagyon jó és /igen talán túlzás nélkül mondható/ elgondolkodtató film.
0
2010. szeptember 13., hétfő 23:43
ezt a vélemyént kicsit osztom én is, épp a napokban gondolkodtam kicsit erről és arra jutottam, hogy nolan batmanje nem is igazi batman.... tim burton készítette el a képeregényhű filmeket. nolan kivette a batman karaktereket és csinált belőle egy filmet, ami baromi jó, sőt qrva jó filmek, de gyakorlatilag nem sok köze van a képregényekhez...  Valahogy nekem ezekről a nolan batmanekről soha nem jutott eszembe a képregéyn szó...  mondhatni, hogy emgfoszottta ezt a mítoszt, történetet mindattól amit a képregény teremtett. tim burton csinált egy képregény hű qrva jó batman filmet, nolan pedig csinált egy qrva jó filmet egy bruce wayne nevű karakterrel.

gondoljatok csak bele, ha a sin cityből például nolan csinélt volna filmet... bizonyára qrva jó lett volna, de ég és föld lenne a különbség a tényleges elkészült sin cityvel, amit azért hagyjunk meg, hogy egy elég hű adaptáció...  van a képregény világnak egy speciális látványvilaga ami szerintem hozzátartozik és elválaszthatatlan adott történettel, képregénnyel. ezekből lehet hű adaptációt csinálni mint sin city, 300, batman és lehet nolanosan shakespeari drámát faragni a realitás talaján, de sztem azt már nem kellene képregényfilmnek hívni...
0
2010. szeptember 13., hétfő 23:25
Ezt nem igazán értem.Már nagyon régóta hajtogatom ezt.Akinek nem a szíve csücske a képregény mint műfaj,az ne üljön be megnézni egy képregényfilmet.Én például utálom a nyálas romantikus filmeket,amin a csajok elhasználnak 2 db 100-as zsepit.Nem is ülök be rá és nem fikázom mert nem érdekel.Még akkor sem érdekelne,ha az Batman és Wonder Woman románcáról szólna./na jó azt azért lehet hogy megnézném./A Nolan féle filmek pedig nem képregényfilmek,hanem akciómozik egy képregényből lopott szereplőgárdával.Nem újított csak egy bejáratott karaktert tett lejáratottá.Ennyi erővel a Die Hard 5-ben lehetne BW neve Steve Rogers is.
0
2010. szeptember 13., hétfő 22:36
Hűha, bocsánat az üres helyért.:)
0
2010. szeptember 13., hétfő 22:36
És arra nem lesz lehetőség, hogy amelyik elfogyott előrendelésben, azoknál valahogy megoldani, hogy jelezni lehessen, akinek még igénye lenne rá? Gondolok itt a "későn ébredőkre", akik nem szereztek időben tudomást róla, vagy csak nem vállalnak be előre soktízezer forintot. A visszamondásokra nem alapoznék, hogy akkor majd úgy jut annak, aki lemaradt, hanem esetleg lehetne néhány db-bal többet rendelni.
Én egyébként, ha van rá, megveszem teljes áron a limitált kiadványokat, azért, mert tetszik a film, megér nekem annyit a kiadvány. Persze, valamennyire bosszant, ha két hónappal később féláron adják, hazudnék, ha nem zavarna, de az még jobban bosszantana, ha várnék az akcióra, közben meg elfogyna:). Akciósan meg leginkább azért vásárolok, mert megijedek, hogy most elfogy, hiszen sokan azért veszik meg, mert olcsó, "ennyiért megéri". Nos, ami nem tetszik, féláron sem fog. Úgyhogy rettegve, hogy boldog-boldogtalan megveszi olcsón, én is így teszek, persze, más miatt, ha pedig nem sikerül beütemezni, reménykedem, hogy utána is lesz még, ha teljes áron, akkor úgy, lényeg, hogy legyen.:)

0
2010. szeptember 13., hétfő 22:20
alien díszdoboz is limitált????? a tojás nélküli is???? :S
0
2010. szeptember 13., hétfő 22:14
Jó lenne, ha nem vagdalkoznál megalapozatlanul. A kiadvány újkorában sehol nem volt 4.990 Ft, ha kell mutatok számlát arról, hogy mi is bőven 5000 Ft felett kaptuk, az átlagos kereskedői átadási ár emlékeim szerint 5600-5700 Ft körül volt.
Az örökbecsű kérdésedre válaszolva: igazad van, a kiadók az első néhány extra kiadvány sikerén felbuzdulva kicsit túlrendelték magukat néhány speciális kiadványból, ami nem tett jót a piacnak. Persze a vásárlóközönség megcsappanásának mértéke is elég váratlan volt.
Ennek hatására a mostanában megjelenő extra változatokból (Vasember 2. fémdoboz, Eredet koffer, Vissza a jövőbe digipak, Alien BD díszdoboz) erősen limitált darabszámokat rendeltek már csak be a kiadók (van, ami már előrendelésben elfogyott), így keresni ugyan már nem nagyon lehet ezekkel az extra változatokkal, de talán a limitált kiadványok értékét sikerül majd megtartani.
0