Keresés

Watchmen - Az Őrzők - Limitált, fémdobozos extra változat (Steelbook) (2 DVD) (DVD)

2010. szeptember 13., hétfő 22:10
Ez jó kérdés.... Ezen sokszor elgondolkoztam, főleg akkor amikor vettem egy vadiúj duplalemezes megjelenést kb 5000 ért, hónapokkal később levitték akcióba, de nekem a polcon még mindig kibontatlanul állt... szal ráértem volna megvenni akcióban... :)
0
2010. szeptember 13., hétfő 22:03
Tényleg nem értem, miért van az, hogy amint egyes filmeket akcióban lehet megvenni, rögtön felmegy az ajánlott áruk?
Ez a változat a megjelenéskor is 4.990 Ft-ba került, soha nem volt 6.500 Ft, egyetlen áruházban sem. Az ajánlott ára max. 5.500 Ft volt.
Félre ne értsetek, nagyon jó, hogy ilyen olcsón meg lehet most venni. Persze, ha eltekintünk a dvd piacra való romboló hatásáról (nekem is savanyú a szőlő, én is drágán vettem anno).
Azonban az 5000-hez képest is jelentős a mostani árengedmény, miért kell még srófolni egyet rajta?
Hogy a csóró hipermarketben vásároló tömegeket jobban átverjük? Őket már nem kell, mert azokban az áruházakban már hónapokkal ezelőtt ennyiért vesztegették a filmet a most akciós társaival együtt.

Egyébként az örökbecsű kérdés: Minek vegyen valaki teljes árú dvd-t, ha később az extra-hiper-szuper limitált kiadásból is tele van akciós példányokkal minden bolt? (Nem várok választ, költői kérdés volt!)
0
2010. szeptember 10., péntek 19:44
Én úgy tudom, hogy régiófüggetlen a cucc! (A BD-kiadás legalábbis tutira az!)
0
2010. szeptember 10., péntek 19:06
Egy képregénymozit nem kell realizálni.

Ezt mondhattad volna hamarabb, hivatkoztam volna rád Nolannél. :))
most posts by TM
0
2010. május 1., szombat 10:29
Pár hónap után megismétlem én is kérdést:

"Az Ultimate Cut csomag (Watchmen Ultimate Cut + mozis verzió + animated comic) kapható-e, vagy kapható lesz-e a 2. régióban valahol?"

?
0
2010. január 4., hétfő 0:25
KÉRDÉS:

Az Ultimate Cut csomag (Watchmen Ultimate Cut + mozis verzió + animated comic) kapható-e, vagy kapható lesz-e a 2. régióban valahol?
0
2009. november 7., szombat 22:13
Az pedig talán azért van/feltételezem most olvastad,ha nem akkor nem azért/mert mára aktualitását vesztette.Viszont az akkori időben,az akkori megfélemlített amerikában elérte a kellő hatást.Bár az is igaz hogy amerika ma is meg van félemlítve. :)
Nekem talán azért nem volt akkora csalódás,mert a trailerek alapján igazából le lehetett szűrni hogy ez egy újabb amerikai popcorn mozi.Nem a csúcsok csúcsa az igaz,de számomra szerethető volt.Én az új Batman mozikkal vagyok úgy hogy ez most mi?Én is arra hivatkozom hogy még nem láttam elégszer,de sajnos nem így van.Egy képregénymozit nem kell realizálni.Ugyan úgy ahogy nincs Superman,Dr. Manhattan,vagy Pókember nincs Batman sem.Nem kell úgy feltűntetni mintha lenne.
0
2009. november 7., szombat 22:01
ob=jobb
:)
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 22:00
Talán az volt a baj, hogy ezt úgy harangozták be, mint a csúcsok csúcsát, ahhoz képest meg tényleg alulteljesített. Még a 300 is jobban tetszett, pedig ha Millertől valamit nem bírok, akkor az az. Na, nem akarok itt semmit sem szítani, csupán bánt, hogy csalódtam. De a képregény valóban sokkal ob, mint a film, mégha a témája nem is tudott igazán megérinteni.
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 22:00
Helyes! :)
0
2009. november 7., szombat 21:57
Aki nem szereti a képregényeket, az tényleg ne nézzen képregényfilmet, na ebben egyetértünk! :)
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 21:54
A megvalósítás valóban lehetne jobb,de a mai ízlésvilághoz sajnos ez illik.Ha nincs nagy látványorgia bukik a film.Azt sem lehet elvárni hogy szóról-szóra kövesse a feldolgozott anyagot,mert az is lehetetlen./bár a Sin City-nél bejött,úgyhogy ez sem igaz./A színészek is lehettek volna jobbak ez igaz,Nite Owl kifejezetten idegesítő.Én mégsem írnám le ezt a filmet.Azt viszont hozzátenném,aki nem szereti a képregényeket,ne nézzen képregényfilmet,mert nem azt kapja amit vár.Pláne ha eleve fenntartásokkal áll a műfajhoz.Ez az én meglátásom.
0
2009. november 7., szombat 21:42
A meglátásom helyénvaló, mivel ez az én meglátásom, ezért az én hozzászólásomban van a helye. Nem igazán érdekel, mikor készült, hányan szeretik (értékelik túl annál, amit nálam képvisel) nekem akkor is egy lapos nulla. Hozzáteszem, elhiszem, hogy 85-ben nagyobb hatással bírt, de hát 24 évvel később vagyunk. A filmes megvalósítás katasztrófa, a színészi játék sem jött be, a vegyes felvágott filmzene slágerlista Hendrixtől Nenáig szintén úgy állt a produkción, mint tehénen a gatya. Sajnálom, mert azt vártam, valami különlegességet kapok, nem ezt. Persze ez csak első nézés, még bármi lehet, akár a büdös sajt is ínyencfalattá tud válni. Örülök, hogy megírtál néhány filmet, ami neked nem jött be, de arra nem reagálnék, elvégre ez vacsmen topik volna, vagy mifene.
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 20:58
Mivel egy 1985-ös képregényről beszélünk,ez a meglátásod sem helytálló.Mivel ez a képregény elég nagy rajongótáborral rendelkezik évtizedek óta.Ez nem egy valódi lufi,mint a Mamma mia,Titanic,vagy épp a Mátrix.Amik viszont tényleg túlfújt lufik.De hozták az elvárt hozamot,így már többször is felfújták,és még mindig akad aki leeresztésig örömködik vele.
0
2009. november 7., szombat 20:33
A megjegyzést a díjazott képregényre is értettem.
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 20:24
És még annyira nem is túlhájpolt.
0
2009. november 7., szombat 20:15
Rég láttam ilyen túlhájpolt lufit.
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 18:53
Az Egyesült Államokban november 10-étől kapható.
0
2009. november 7., szombat 16:39
Az Ultimate cut engem is érdekelne, például, hogy lesz-e nálunk... vagy erre sincs semmi esély?
0
2009. november 7., szombat 15:35
Erről a kiadványról szeretnék érdeklődni,hátha valaki tudja mely országokban jelent meg:

0
2009. november 6., péntek 14:59
Köszi a kiigazítást :)
0
2009. november 6., péntek 14:06
Akkor kettest. :)
0
2009. november 6., péntek 14:01
Sziasztok.
Nem tudja esetleg valaki,hogy az Ultimate cut mely országokban jelenik meg?
Esetleg lesz/van-e rajta magyar felirat?
A DVD változat specifikációi érdekelnének,mert még nem ruháztam be egyik változatra sem.
Sajnos csak 1-es régiókódú lemezeket tudok lejátszani.Már ha ez a magyar :)
0
2009. szeptember 15., kedd 22:36
Kösz!
Elég jól néz ki.
0
2009. szeptember 15., kedd 21:28
creeper: képek a dvdzoom-on.
0