Keresés

Watchmen - Az Őrzők - Limitált, fémdobozos extra változat (Steelbook) (2 DVD) (DVD)

2009. szeptember 7., hétfő 12:27
Mondjuk én biztos nem voltam tisztában, mert ´85-ben még az volt a legégetőbb problémám, hogy totyogjak-e tovább, vagy inkább tojjak mégegyet a pelenkába.

Nem mellesleg tegnap belendültem az első kötetbe, már csak egy fejezet van hátra, és ma indulok is beszerezni a második kötetet. :)
0
2009. szeptember 7., hétfő 12:10
Én nem gondolom, hogy ez a hozzászólás bármit is hozzátenne a lényegi mondanivalóhoz, melyről itt beszélgetünk. És persze mindenki magától is el tudja dönteni, mit kell "befejezni", és mit nem.
0
2009. szeptember 7., hétfő 11:03
Igen, ez elcsépelt frázis. Ha tudod, mi a fenének írod le?! Ja és be lehetne már fejezni ezt az "irodalmi értékű képregény" marhaságot. Persze mit csodálkozok, a Mátrixnak filozófiája van, a graffiti képzőművészet, Győzike meg előadóművész.
0
2009. szeptember 6., vasárnap 16:21
Tudom,hogy ez már elcsépelt frázis,de a képregény többet nyújt mint a film.Sokkal több dolog kiderül belőle,arról a magyarázó ismertető oldalakról a végén nem is beszélve.Nagyon ötletes,mert az akkori aktuál politikai helyzettel sokan akkor sem voltak tisztában.Ha megnézed a filmet párszor majd nézel,hogy ez most mi?
0
2009. szeptember 6., vasárnap 13:24
Még nem láttam, egyelőre olvasom. :)
0
2009. szeptember 5., szombat 22:17
Ha még nem láttad a filmet,meg fogsz döbbenni a végén,ha megnézed.
0
2009. szeptember 5., szombat 21:43
Kivárom, köszi, mert egyelőre a képregényt bújom. :)
0
2009. szeptember 5., szombat 21:41
lesz majd hamarosan a dvdzoom-on, ha addig esetleg nem tenne fel valaki képet :)
0
2009. szeptember 5., szombat 21:30
Szívesen veszem, ha egy vásárló felrak néhány képet a kiadvány kiviteléről.
0
2009. augusztus 19., szerda 21:00
:):)
0
2009. augusztus 19., szerda 20:38
Nekem nem szedte le a festéket. Szegény Komédiás folt nélkül zuhan 40 emeletet...
0
2009. augusztus 19., szerda 20:09
Másanak is van hasonló problémája? Ha igen, be se rendelem :(
0
2009. augusztus 19., szerda 15:32
én most indulok vissza az Xpress-be vele,mert amikor a hátuljáról levettem a magyarnyelvű papirt nem kicsi foltott hagyott rajta és iszonyatosan gusztustalanul nézz ki.  :(
0
2009. augusztus 19., szerda 0:18
Nagyon szép. Létezik olyan kiadása a director s cut-nak amin van magyar felirat?
0
2009. augusztus 18., kedd 18:21
Srácok, nekem már a polcomon van! A kiadvány megegyezik a beszúrt képpel. Csak természetessen hiányzik róla a Director s cut, és ott az óra mögött az esős utcarészlet.
A többi stimmt.
0
2009. augusztus 18., kedd 16:41
hűha, ez nagyon szép, lehet le kell mondam a maszkosat...
0
2009. augusztus 18., kedd 10:27
köszi a képet! ez teljesen jól néz ki, remélem ilyesmi a mozis verzió is.
0
2009. augusztus 17., hétfő 23:25
Sziasztok!

Ez mondjuk a director s cut,de esélyes hogy a magyar fémdobi is ez lesz!

0
2009. augusztus 17., hétfő 17:01
képek bármelyik verzióról? még nem tudtam dönteni...
0
2009. augusztus 7., péntek 4:01
Még annyit a szinkrontémához, hogy így végiggondolva nem lenne vele akkora baj, csak annyi kéne, hogy Epres Attila ne próbálja meg utánozni Jeckie Earle Haley hangját, hanem beszélhetett volna természetesen, mert úgy szerintem ezerszer jobb, minthogy ílyen természetellenesen próbálja mélyíteni a hangját. Stóhl helyett kéne mondjuk Zámbori Soma, Pikali Gerda helyett meg Majsai Nyilas Tünde...de Stóhl se lenne rossz, dehát ha az egészet úgy szinkronizálta le, mint ahogy üvöltött, hááát...:S
0
2009. augusztus 4., kedd 13:44
és miközben nézed ne szolgáljon fel süteményeket? :)
0
2009. augusztus 4., kedd 13:37
kicsit drága ez az 5990ft-os ár lehetne egy ezressel olcsóbb bövitett változattal és jó szinkronnal
0
2009. augusztus 4., kedd 13:07
Nekem úgy tűnt, nagyon rápirítottál az ifjakra.:)
Az új típusú fórumozókkal úgysem tudsz/tudunk mit tenni, marad a másik topik választása opció, vagy a később visszatérek lehetősége. Az ilyen helyzetekre szoktam azt mondani, a pénz nem szükségszerűen jár együtt ésszel és izléssel. :)
0
2009. augusztus 4., kedd 13:05
Nem volt semmi okítás, jellemeztem a mostanában itt uralkodó siralmas állapotot.
A púpom van tele az artikulátlanul "én vagyok a vevő!"-t ordítókkal, akik egy új King Kong moziban casting nélkül kapnák a főszerepet. Sajnos a fórumozási morál kitermelte ezeket az új típusú lényeket, akik a több példányban jelen lévő Dr. Frankensteinekkel együtt színesítik a topikokat.
most posts by TM
0
2009. augusztus 4., kedd 12:50
Nem szándékoztam komolyabb vitát indítani a dologról, főként mert sem a filmet, sem a szinkronját nem ismerem. Reagáltam a nagyon okító jelleggel írt mondatodra, némi iróniával. Sajnálom, ha nem - Pély Barnásan szólva-nem ment át.Részemről a téma lezárva, márcsak azért is, mert a filmek 90%-át eredeti hanggal nézem, a szinkron inkább csak akkor érdekel, ha afféle "klasszikus" szinkronról van szó. (lásd Beverly Hills-is zsaru és társai)
0