Keresés

Watchmen - Az Őrzők - Limitált, fémdobozos extra változat (Steelbook) (2 DVD) (DVD)

2009. június 14., vasárnap 18:29
Áhhhá! Nagyon köszönöm a felvilágolást! Ma is tanultam valamit!:)
0
2009. június 14., vasárnap 0:58
Elég sok helyen elmondtuk már, ez a 25 fps és a 24 fps miatti különbségből adódik! Moziban és BD-n a 24 fps a szabvány, a PAL rendszer szerint pedig a 25 fps, Minden 25 másodpercenként tehát 1 mp-el rövidül a film DVD-n. Ez azt jelenti, hogy egy 90 perces film esetében kb 3 perccel lesz rövidebb, de semmiről nem maradsz le, csak ennyivel gyorsabban pörög. :)
0
2009. június 14., vasárnap 0:50
A kiadók szép lassan esnek át a ló másik oldalára. Adott a fapados 1 lemezes lóhúgy és van mellettük a luxuskivitelű fémdobozos (amely borítója elég otromba) plusz két buzeráns maszk. Köztes állapot meg megszűnik létezni. Én nekem pl. néha elég lenne egy szimpla két lemezes műanyagtokos.
Ott volt a Transformers... volt fémdobi és volt normál tokos. Mindenki azt vette, ami kellett neki.
Örülünk neki, nem ez a baj, csak lófasz az egész, az a baj.
0
2009. június 13., szombat 22:28
Emlékszem, több mint egy éve mindenki azért sírt, hogy miért nem kapunk extra díszdobozos DVD-ket, karácsonykor indult a dömping, jönnek folyamatosan a faszányos kiadások, ÖRÜLJÜNK NEKI, hogy a csőd szélén álló országba bevállalnak ilyen típusú kiadványokat!

Ha nem lenne az a baj, ha van akkor drága és nem kell, stb...

Hozzátenném, kintről sem kapnád meg olcsóbban...

Spóroljunk, és vegyük meg őket, mert valószínű, hogy a készlet kifogyása után már csak az egylemezes, fapados változatok maradnak!
0
2009. június 12., péntek 15:23
Kössz. Ez elkerülte a figyelmem. De a 155 perc viszont azért is aggasztó, mert rövidebb mint a mozi/blueray változat.
0
2009. június 12., péntek 15:20
Mint ahogy írták is,magyaroknak nuku rendezői változat belátható időn belül:)
0
2009. június 12., péntek 15:17
Én azon töprengtem, hogy mindenhol több, mint 3 órásra ígérték a DVD változatot. Az információs rublikában pedig 155 perc szerepel. Elírás, vagy megkapjuk moziváltozatot szépen csomagolva?
0
2009. június 10., szerda 11:43
Júppí!Itten van!
De mi ez a borító? Azt hittem naívan hogy ez az a film aminek nem lehet elcseszni a boritóját, erre tessék. Rohadtul nem teccik. Remélem kijön még ez a 2DVD-s változat sima tokos változatban is.(ez a maszkos baromság nem izgat, habár a dr. manhattan az vicces,de ennyit nem ér meg (nekem))

Meg drága is.
0
2009. június 10., szerda 1:01
fémdobozokat én szinte mindet begyűjtöttem, kedvenc kategória, egyedül egyel vagyok baja, az pedig a Transformers :( azzal meg így jártam...
0
2009. június 9., kedd 21:19
ja, lemaradt a happy end:
a fémdobozos Wanted lett végül a nyerő nálam
0
2009. június 9., kedd 21:16
Így jogos, amit Xpress ír, abszolút megértem a taktikát. Csak így pont én esek ki a szórásból. Mint már mondtam az elején, nem szoktam az ár miatt nyafogni, én az vagyok, aki ha kedvencről van szó, a legturbóbb kiadást veszem meg, ha az pofára tetszik.(Ha xpress a neved, biztos bele tudsz nézni a rendelésekbe)

Felhozom példának a Wanted kiadásokat. Baromi vagány volt a golyónyomos díszdobi, de mivel számomra nem volt akkora film, nem ez kellett. Annál viszont jobban érdekelt, mint hogy az egylemezes olcsót vegyem meg. Ugyanígy vagyok a Watchmennel is: szívesen vennék egy négyezres kétlemezest bármiben. Igen, az extrák miatt, mert nekem nem csak a film a lényeg. Röviden: szerintem itt hiányzik a középút. Így jártam.
És kéretik nem fröcsögős lázongásnak venni, maximálisan elégedett vagyok azzal, ahogy ilyen körülmények között milyen komoly szinten próbálják kielégíteni a vásárlókat. Le a kalappal!

vape:
nézném én úgy, de nem jár hozzá egy jókis Spencer-film :)))
0
2009. június 9., kedd 19:45
egyébként elnézést, hogy megint írok. de ha már lenne lejátszóm, akkor én a blu-rayt venném meg, ami csak egy ezressel drágább a fémdobozosnál, szóval jó áron van. gyakorlatilag jobban megéri, mint a dvd...
0
2009. június 9., kedd 19:44
vagyis nem. majd az egylemezest fogom 1990-ért egy karácsonyi akcióban. most nincs kedvem a fémhez. az extralemezhez sem :S
0
2009. június 9., kedd 19:43
én is ezt a kiadást akarom majd venni - ha lesz rá pénzem. na majd szeptemberben...
0
2009. június 9., kedd 19:22
Azért csak megnyugvás kép külföldön 35font vagy 31 dollár-ba kerül a steelbook kiadás!Akkor ha belegondolok nem is sokba kerül.És az,hogy van négyféle dvd választék azért az se utolsó!Kinek mi az igénye és mit szeretne!Van választék!
0
2009. június 9., kedd 19:11
Én is csak hangosan elmélkedem egy kicsit: sógoréknál a 12-14 (16- *os ég) eurós órabérek mellett nem kell sokat melózni akár egy BD korongért... és hát azért valljuk be őszintén: akinek itthon napi 6e Ft beesik az ablakon, az már a nagyátlag szerint jól keres... mhmmm... persze...
0
2009. június 9., kedd 18:57
végülis, elsősorban ne elégtelenkedjünk (jó hogy ilyen sok verzió jön), sőt én alapból mikor moziba néztük, mondtam a film végén a havernak, hogy ha ebből jönne egy slipcase vagy fémdoboz azonnal ráharapnék, szerencsére az utóbbi lett :) eleve szeretem a fémdobozokat, szóval köszönjük, hogy ennyi mindenből lehet válogatni, az meg hogy 6 rongy (vagy 3rongy) az már olyan dolog, hogy akinek drága, megvárja míg az egylemezes ára zuhan, bár ez hónapok, de inkább mégtöbb idő.
a fémdoboz, meg gondolatom szerint max 1000 ft-ot fog esni.
0
2009. június 9., kedd 18:56
én is meglepődtem, hogy ennyi kiadásban jön ki a film. személy szerint én egy egylemezes fapadra számítottam a bukta után. aztán lehet, az IC-nek lesz igaza, és dvd-n talán jobban fogy majd. részemről a fémdobozosra ruházok be.
0
2009. június 9., kedd 17:49
Azért le a kalappal a kiadó előtt, hogy - mivel ez aztán tényleg rétegfilm - ennyi változatban kiadja ezt a filmet - miközben erősen bukta-szagú a történet.
0
2009. június 9., kedd 17:43
Nem vagyok az InterCom embere, ezért csak hangosan elmélkedek, hogy miért kerülhet ennyibe. Egy ekkora piachoz képest így is sok változat jelenik meg (két maszkos, egy fémdobozos, egy egylemezes és egy BD), tehát egy-egy változatra így is a szokásos vásárló"erő" töredéke jut csak. Az új formátumra váltók a BD-t veszik, a DVD-vásárló nagy rajongók meg három exkluzív változat közül választhatnak. Azt tudni kell, hogy ma Magyarországon van kb. 500 olyan ember, aki BD-t vásárol (ennyi nem fogy el persze minden filmből, van, amiből jó, ha 50-100 darab gazdára talál), és van mondjuk 1000 olyan ember, aki ha a kedvenc filmjét valamilyen exkluzív tálalásban látja, akkor hajlandó rá pénzt áldozni. Persze ebből az 1000 emberből 300 szereti a horrort, 350 a szuperhős filmeket, 200 a romantikus vámpírtörténeteket, úgyhogy azzal lehet kalkulálni, hogy egy Watchmen típusú nem igazán populáris alkotás extra változatát úgy 3-400 ember venné meg idehaza. Viszont ők is 3 extra változatból választhatnak, tehát optimális esetben (ha van olyan nagy rajongó, aki mindegyik maszkot szeretné begyűjteni) mondjuk 200-200 darabot lehet majd eladni idehaza az extra változatokból. Ilyen "mennyiségnél" nem igazán alku-képes a magyar forgalmazó, erre szoktam mondani, hogy a szomszéd osztrák falu Libro-jában több példány fog érkezni, mint egész Magyarországra - és ennek ellenére nem lesz náluk sem olcsóbb.
0
2009. június 9., kedd 17:35
hát igen, elég húzós, hogy nem 5 rongy mint általában a steelbook, de mind1, úgyis megveszem, mert nagyon jól néz ki és mert bejött a film, de a lenti hozzászólásokban van vmi, miért nincs pl slipcase?
nem baj, hogy 6e ft, de érdekelne miért? mi viszi fel ennyire az árát? főleg ha bejön az áfa elemlés...
0
2009. június 9., kedd 17:09
ez 990Ft-tal több, mint az általad megjelölt felső határ. nézd úgy, hogy vettél még egy 990Ft-os filmet :)
0
2009. június 9., kedd 17:07
:))
0
2009. június 9., kedd 16:57
Nyugi, majd tönkremegy a kiadó és megkapod egy ezresért... áh!
0
2009. június 9., kedd 16:15
Nem szoktam az ár miatt sírni (pedig nem vet fel a jólét), de a steelbook 3500 és 5000 között szokott lenni. Érdekelne az extra, de ez elég sok...
0