Március 19.-től indul a Viasat3-on a Star Trek: Enterprise kiváncsi vagyok rá remélem nem csalódok benne nagyot.
0
2003. december 23., kedd 10:59
2693
Nem egészen ígégeti - ezért is tettem idézőjelbe -, hanem jó ideje ki van/volt írva valamelyik Star Trek sorozat rovatában, hogy 'Enterprise januártól!' mármint 2003. januárjától.
0
2003. december 23., kedd 9:31
1447
A Viasat3 nem ígérgeti egy éve, pontosan megmondták, hogy a 20. héten kezdik 2004-ben.
0
2003. december 23., kedd 0:48
2693
Nekem valahogy akkor se tetszik mármint a zene, hozzám közelebb állt a régi klasszikus zenei főcím az űrhajóval. Ez így annyira idegen számora, a sorozatból még egy részt se láttam - a Viasat3 viszont már 1 éve "ígégeti".
0
2003. december 22., hétfő 17:12
1447
Egy újszülöttnek minden vicc új. Kb. 2 éve megy a sorozat.. Szerintem semmi baj nincs vele, sőt nekem tetszik. Újszerű. Egy századik megy a hajó, jön hajó főcím már nem hiányzott. A főcímdal sem rossz. Ez egy, a ma emberéhez közelebb álló sorozat akar lenni, és a főcímdal is erre utal.
0
2003. december 22., hétfő 14:30
2693
A STARTREK.COM oldalán láttam: http://www.startrek.com/startrek/view/features/documentaries/article/3686.html
Megnézhető az Enterprise (új címén Star Trek: Enterprie) sorozat főcíme, csak erős idegzetű Trek-rajongóknak egyszerűen borzalom Roddenberry forog a sírjában.
0
2003. november 17., hétfő 13:05
2693
TV2 November 29. szombat 00:05 Star Trek Nemzedékek
0
2003. november 16., vasárnap 9:18
123
Vass "HBO" Gábor hangjától kezd hányingerem lenni. Minden második filmben (nem Star Trek) biztos, hogy ő az egyik főszereplő magyar hangja! James Bondtól (Connery) a Gladiátorig, szinte minden "férfias" karakternek őt kérik fel. "Gut, Besser, Gösser".
0
2003. november 15., szombat 21:23
1447
Nem értem, hogy hogy utalhatjátok a 8-as és 9-es film szinkronját mikor nagyrészt a TNG sorozat hangjai köszönnek benne vissza. Az FC-ben a stáb 99%-ban azonos, a kb. abban az időben a TV3-on futó TNG hangjaival, mert úgye, mint ismeretes a TV3 kezdte először adni a TNG-t. Aztán a Viasat 3 újraszinkronizálta az egészet, mert a TV3-as szinkron csak asszem az első 3 szezonig volt meg és néhány hangot nem tudtak újra prezentálni. A hangok azért nagyrészt maradtak kivéve Horányi Lászlót (ő volt a 8-asban is Picard hangja, szerintem ő a nyerő) helyette lett Varga T. József. Data hangja Incze László (8-as film) helyett lett Németh Péter (9-es film), ők mindketten szuperek. Szóval mixeltek rendesen. Worfnak a DS9-ban László Zsolt volt a hangja (ez szeritnem rossz húzás volt), A TV3-as és a Viasat3-as TNG szinkronban illetve a 8-asban Varga Tamás (ő volt az nyerő, igazi kemény hang), a 9-esben volt Vass Gábor, aki inkább mint Chakotay ismert.
0
2003. november 15., szombat 21:07
2693
Klasszis: tökéletesen igazad van főképp a Generations szinkronja a legrosszabb, a First Contact-é is borzalom de legalább Riker, Troi és Worf szinkrohangja ugyan az volt mint a TNG-ben (bár Worf-é lehet inkább a DS9-o) az Insurrection-é meg talán Riker hangját leszámítva ugyan az volt mint a TNG bár lehet, hogy tévedek. És igen a TNG szinkronja nagyon jó ha azokkal a hangokkal csinálnának a 4 TNG film szinkronját elfogadhatóbb lenne, bár eredetibe akkor is jobb.
0
2003. november 15., szombat 20:06
123
A szinkron nem létszükséglet. Az újabb filmek (VII, VIII, IX) szinkronjai ugyanis botrányosak. Új film, új hang. Kifejezetten érdekes úgy nézni egy sorozatot, hogy filmenként változik ugyanannak a szereplőnek a hangja. Star Treket eredetiben érdemes nézni. Igaz a TNG (Viasat) szinkronja nagyon jó volt.
0
2003. november 15., szombat 15:50
2693
És a borítók kinyomtatása tart 2 hétig? Amúgy hogy sikerült InterCom helyet UIP nyomtatni?
Másik hír a DVDEXTRA.hu-ról jövőre jön - legalábbis R2-ben - a Star Trek VI-VII. remélhetőleg magyar felirattal erről és a hazai kiadásról nincs hír. Az InterCom rendesen el van mardva a megjelenésekkel: Star Trek Nemezis, Star Trek IV. SE, Star Trek V. SE, ST:TNG 5-6-7. évad, ST:DS9 1-2-3-4-5-6. évad kiváncsi leszek a sorozatokat mennyiért adja majd.
0
2003. november 15., szombat 14:38
1447
És szinkron 100% hogy nem lesz rajta..
0
2003. november 15., szombat 14:38
1447
borítók miatt csúszik a kiadás. UIP van rájuk írva, Intercom helyett. ilyen bal***ság is csak Mo-n történik.
A STARTREK.COM híreiben olvastam jövő hónapban lesz 24 éve, hogy bemutatták a ST:TMP a mozikban és e hónapban 2 éve a Director's Edition DVD változat megjelenésének. A alábbi linken további infók vannak a filmről és a Director's Editon-ről:
0
2003. november 11., kedd 11:42
2693
Ja és még valami miét csúszik a Nemezis? Hisz elvileg ugyan azt kapjuk mint az angolok, tulajdonképpen egyszerű UK Import lenne az InterComnak. Lehet, hogy tesznek rá szinkront(?), netán a magyar borító megtervezée tart ennyi ideig? Ezután az lesz érdekes ha az extrákon nem lesz magyar felirat.
0
2003. november 11., kedd 11:36
2693
Calzone: a Voyager elég kicsi így nem sok hely van hangároknak meg Star Trek Voyager Elite Force PC-s játékban le kell menni a hangárban és ott tűnik egy van, több hangárnak nem látok helyet vagy több kompnak. Tudom, hogy játék de meglepően részletesen van ábrázolva minden a híd, a gyengélkedő, a Mess Hall.
Még egy érdekes dolog a Star Trekben bárhová is mennek holofedélzet, komp hangár, transzporter mindig a kettesbe. Lehet, hogy másnak nem tűnt fel nekem mindig kicsit furcsa miért nem az egyes transzporter vagy négyes hangár?
És még valami mennyi egy csillagidő?, ez a kérdés csak engem foglalkoztat?
0
2003. november 11., kedd 9:23
1447
"Replikátor meg azért van -ezt sokszor elmondják" Akarom mondani a konyha meg azért van...
0
2003. november 11., kedd 9:22
1447
OP: akkor leírom kicsillagozva ezt a csúnya szót:) : az a k**tyo amit Frakes mutatott egy poén volt. Meg kell kérdezni pár trekkert, kül kiadványokban tuti van hajóalaprajz.
Honnan veszed, hogy egy hangár van a Voyageren?
Replikátor meg azért van -ezt sokszor elmondják- mert a hajó nem feltétlenül bővelkedik az energiában, és ezért replikátor feadagok vannak, amiből meghatározott és nem mindig elégséges mennyiségű étel jut a legénységnek. Ezért amikor csak tehetik feltötlik az éléskamrát, hogy Neelix főzhessen. A Neelixes mondatra nem emlékszem, de ha így volt nyilván azért mondta amit te is, nevezetesen, hogy a Csillagflotta tagok közt elterjedt a hiedelem, hogy a replikált ételeknek más az íze az eredetitől. Persze a legtöbben ezt csak képzelik. Ezért van, hogy a Voy-on gyakran megkérik Neelixet, hogy a kedvenc ételüket inkább ő készítse el.
0
2003. november 11., kedd 0:48
2693
Calzone: igen a WC-kre gondoltam csak megpróbáltam kulturáltan leírni. A viasaton volt egy dokumnetumfilm a TNG befejező része után amibe Jonathan Frakes mutatott egy helyet hol is vannak a mellékhelységek az Enterprise-on és állítólag csak azon az egy helyen van.
Inkább valami más téma: hogy nem fogynak le a Voyager kompjai? Hisz csak egy hangár van abba pedig egy komp, hol tartják a többit ráadásul több típust is mutatnak hol ilyet hol olyat.
Még valami a ST: Voyagerben minek van konyha ha egyszer a replikátorokkal mindent elő lehet állítani. Mikor például az egyik részben Tom azt kéri Neelixtől süssön neki pizzát erre Neelix azt mondja sok baj van vele tejet kell replikálni abból kell sajtot készíteni... nem egyszerűbb pizzát replikálni. Na igen sokan hívják a replikált ételt "replikált mosléknak".
0
2003. november 10., hétfő 21:53
1447
Milyen mosdók? A klotyóra gondolsz? Nyilván minden kabin fürdőszobájában van. Fürdőszobát pedig sokat látni a sorozatban. De kéne ide egy trekker aki biztos vág egy-két hajó alaprajzot.
0
2003. november 10., hétfő 21:31
2693
Na itt egy másik téma - ami rég nagy rejtély - hol vannak az Enterprise-on és más hajón a mosdók?
0
2003. november 10., hétfő 9:43
2693
Na akkor itt egy fejtörő: hogy tudták felsugározni Kruge parancsnokot a Star Trek III.-ban mikor a Klingon Bird-of-Prey álcázva volt - mert ha jól tudom csak akkor tudnak valakit felsugározni és tüzelni is ha kilépnek álcából, viszont ha kiléptek volna az Enterprise észre vette volna őket.