A világ egyik legjobb filmje a 9-es terv a világűrből (Plan 9 from Outer Space) - szégyen gyalázat, hogy ilyen remekművek (már bizonyos értelemben:) nálunk nem kerülnek forgalomba.
0
2004. június 22., kedd 13:21
371
Nem tudom érdekel-e valakit, de valamelyest ebbe a kategóriába esik: 990Ft-ért láttam a T**CO-ban Maniac Cop 2-t. Régi horror az is. Legalábbis az első részét láttam még annak idején...
0
2004. június 22., kedd 13:14
1431
Ezaz bizony. Jó film ez. ; ) (Én szeretem a B kategóriás, szar, de rendkivül szórakoztató filmeket.)
0
2004. június 22., kedd 8:59
17243
ez az edward furlongos film? ez? mert ha igen, ez jókora együgyüség volt. :]
0
2004. június 22., kedd 3:42
1431
Meg Carpentertől a Sötétség fejedelmét (Prince of Darkness) is szivesen látnám, mert elég nehéz manapság rábukkanni. Várható e két film valamelyike?
0
2004. június 22., kedd 3:37
1431
Na mi jutott eszembe: az Agyrém megjelenik valamikor DVD-n? Az faja kis film volt.
0
2004. június 22., kedd 0:58
397
Ezeket az un. "embereket" sztem nem igazán lehet főemlősnek tekinteni, esetleg vmi gerinctelen féreg kategória, amibe rendszertanilag besorolhatók.
0
2004. június 21., hétfő 16:13
371
A Halál ezet arcát (azt hiszem ez volt a narrátoros VHS-es időkben a címe) én is láttam egyszer valamikor régen a 80-as évek végén 90-es évek elején. Azóta is emlékszem egy-két jelenetre. Pl kismajmos jelenet. Az biztos, hogy azóta sem éreztem késztetést, hogy mégegyszer megnézzem. Igazat kell, hogy adjak az előttem felszólalóknak...
0
2004. június 20., vasárnap 19:05
1431
És akkor képzeld el ugyanezt emberrel. Az nem kiakasztó? Egyébként egy háború alatt sem történnek kevésbé brutális dolgok, és manapság egy hiradót megnézni is kezd arra hasonlitani, mintha a traces of death-et nézném (köszönhető a kereskedelmi adók szenzációhajhász "hiradó"-inak). Történni ilyen dolgok mindig is történtek és fognak is történni, a kiakasztó, hogy ebben iq-bajnok "emberek" lelik örömüket.
0
2004. június 20., vasárnap 18:50
142
Akkor már értem, hogy miért van sok helyen betiltva. Szerintem egyébként nem az a legborzalmasabb, hogy valakik ezeket csokorba gyűjtötték, hanem hogy ezek mind valóban megtörténtek. (legalábbis gondolom) Nekem akkor is a kismajmos a legdurvább! Képzeld el, hogy valahova rögzítik a fejed és kalapácsal elkezdik ütni, de csak úgy félerővel. Milyen degenerált emberek vannak a világban! Húúh már megint ideges lettem! :((
0
2004. június 20., vasárnap 18:38
1431
Bocsánat: "embereknek".
0
2004. június 20., vasárnap 18:37
1431
Bizony, a Faces of Death ennyi lenne. Egyébként a dokumentáláshoz az ég adta világon semmi köze. A szomorú, hogy készült még egy ilyen sorozat '93 környékén, a Traces of Death, ami nagyjából ugyanerről szól: -balesetek; kivégzések; brutális kegyetlenkedések mind állatokkal, mind emberekkel; öngyilkosság a kamera előtt; egy egészen pici gyerek boncolása és hadd ne folytassam a sort. Néhány degenerált, aberrált agyú tetü abban találja meg gyönyörei forrását, hogy ún. home-videókból ilyen szarokat összegyűjt, és ezt egy "csokorban" tálalja. Zenei aláfestés ként néhány death-metal együttes dörget, hogy még teljesebb legyen az összhang. Kivánom ezeknek az embereknek, hogy hasonló emberek az ő halálukon is ugyanilyen jól szórakozzanak.
0
2004. június 20., vasárnap 17:54
142
Melyik az a Faces of Death film? Szintén még VHS-en láttam egy dokumentum jellegű filmet amiben különböző morbid elhalálozások voltak. Ejtőernyős visszapattant a földről, fickót megette a krokodil, valami keleti étteremben élő majom fejét verték szét kalapácsal a vendégek, hogy még friss legyen az agya (ezen emlékszem nagyon felidegesítettem magam), meg bemutattak egy boncolást is - na az sem volt egyszerű! Szóval ez lenne a Faces of Death?
0
2004. június 20., vasárnap 17:21
142
Nekem talán a Piranha első része tetszett. Az tényleg jó volt! A Cujo-t 1x láttam vagy úgy száz éve de nem tünt rossznak.
0
2004. június 20., vasárnap 17:07
1431
Hát állatos filmektől, főleg horrorfilmektől sose voltam elájulva. Emlékem sok nincs is, ami kifejezetten erről szólna (márha a farkasembert nem tekintjük állatnak ;) Most igy hirtelen a Cujo jut csak eszembe, az is Stephen King adaptáció. Ha nagyon gondolkodnék, biztos lenne még pár, de ilyen témáról nincs maradandó emlékem.
0
2004. június 20., vasárnap 16:25
142
Állatos horror filmekre emlékszik valaki? Nekem még megvannak VHS-en ilyenek is mint pl az Állatok napja: elvékonyodik az ózonnréteg és emiatt az állatok a hegyekben az embereknek támadnak, Leslie Nielsen is játszik benne de ez nem vígjáték, őt megeszi egy medve.
Véres szüret: asszem Afrikában játszódik, egy oroszlánfalka tart fogságban egy családot egy farmon. Ott megy az adok-kapok.
Meg még egy kutyás film, a címe nem jut eszembe: kóbor kutyafalka támad az emberekre egy szigeten.
Egyik sem annyira nagy szám film, csak eszembe jutottak...
0
2004. június 20., vasárnap 16:09
142
The Warning
0
2004. június 19., szombat 11:29
235
De jó szemetek van :)
0
2004. június 19., szombat 7:42
17243
ahhh, azon nekem is fennakadt a szemem. hátulgombolós koromban volt egy csomó MotU akciófigurám, habár biztosan nem szerettem őket annyira, mivel ha he-man és tsai összecsaptak az öltöztetős katonáimmal, mindig az utóbbiak nyertek. :]
0
2004. június 19., szombat 3:30
142
NiCE: Büszke lehetsz a filmre, meg a gyűjteményedre is! Köszi a képet!
0
2004. június 19., szombat 2:09
1431
Egyéni véleményed. A film fasza. De van ott azért még valami érdekes... Masters of Universe, DVD-n? Mennyiért adod? :) Van egy gány VHS felvételem, ideje lenne lecserélni.
0
2004. június 19., szombat 0:23
2774
a kivitelezés tényleg szép.. de a film. broáf ;)
0
2004. június 18., péntek 23:07
235
Csináltam a telefonommal róla egy fotót. Nem valami jó minőség, de nagyjából látod ;)
0
2004. június 18., péntek 20:43
142
Fotót akarunk róla!!! Kíváncsi vagyok, hogy néz ki!
0
2004. június 18., péntek 20:36
17243
jó nagy marha voltál. :] azóta is az egyik legszebb példány a gyüjteményemben. :D