Keresés

A mellőzött horror filmek

2004. június 18., péntek 19:39
ilyen nekem is volt. újranéztem és gyorsan eladtam ;)
0
2004. június 18., péntek 18:27
Drága lenne az, hiszen sorszámozott mivel csak 50.000 példány készült belőle ;)
0
2004. június 18., péntek 18:22
Akkor add el nekem. ;)
0
2004. június 18., péntek 18:19
Ja, hogy az Evil Dead 2-re gondolsz. Hát én nem cserélném le az fémdobozos THX-es példányomat...
0
2004. június 18., péntek 18:17
Van ott valami érdekes?
0
2004. június 18., péntek 18:15
Felhivnám figyelmeteket az "Új filmek az adatbázisban" részre...
0
2004. június 18., péntek 16:42
A Sendit-en megtaláltam, sajnos csak magyar felirat nélkül - viszont 5.99 Fontért.
0
2004. június 18., péntek 16:30
Tényleg! Köszi.
0
2004. június 18., péntek 16:19
ezüst pisztolygolyó a címe .Stephen King mű.
sokadik kedvencem.
Bár itthon is lehetne kapni .
0
2004. június 18., péntek 15:49
Valószínű ez nem az a film lesz. Egy amerikai farkasember...filmben nem volt ilyen rész.
0
2004. június 18., péntek 15:39
A valami néven 'A dolog' (The Thing) futott, miután az Mtv újraszinkronizálta. Persze nem kizárt, hogy eredetileg az Entity is ilyen néven futott. Egy kérdésem nekem is lenne: nemrég ráakadtam egy régi jó farkasemberes filmemre (ill. a cimére), csak azóta megint elfelejtettem ;-/ Biztos sokan ismeritek, egyik éjjel egy farkasember tör be egy családhoz, csakhogy a dolog részéről rosszul sül el, sikerül kilőniük fél szemét. És lám, másnap a papnak, aki a kertet kapálgatja nincs meg fél szeme (be van kötve). Ez volna az Egy amerikai farkas Londonban?
0
2004. június 18., péntek 11:12
Nem csak, hogy ismerem de meg van kazettán. Egy "szellem" zaklat testileg-lelkileg egy nőt. A film végét nem lövöm le, de érdemes megnézni valóban nem rossz film. Azt hiszem magyarul "Valami" címem futott.
0
2004. június 18., péntek 10:30
Na most néztem meg az IMDB.com-on. Talán a Halloween túladagolásoknak köszönhetően emlékeztem úgy hogy Donald Pleasence is játszik benne. Tévedtem.
0
2004. június 18., péntek 10:24
Évekkel ezelőtt egy barátomnál véletlenül találtunk egy ősrégi videokazit, amin az "Entity" című film volt. Azóta is az egyik legjobb "horror"-nak tartom, bár a műfaji meghatározás lehet hogy ez esetben kicsit sántít. Érdekes hogy szinkron is volt rajta, állítólag megtörtént esetet dolgozott fel, ésmintha úgy emlékeznék hogy a jó öreg Donald Pleasence is játszott benne. Azóta bárhol kérdeztem, senki sem hallott a filmről.
0
2004. június 18., péntek 10:13
Amúgy tök jó dolog, hogy bármilyen filmet kérdezek, valaki mindig tud segíteni. Még ha alig emlékszem is valamire a filmből. :)
0
2004. június 18., péntek 10:08
Köszi! Lehet hogy puszta, már valami nagyon régen láttam ezt a filmet.
0
2004. június 18., péntek 9:57
egy amerikai farkasember londonban. két fiatal, esőkabát stimmel, csak nem az erdőben történt az eset, hanem a pusztában.
0
2004. június 18., péntek 9:47
Annak a farkasemberes filmnek mi a címe ami asszem a 80-as években készülhetett. Két fiatal megy az erdőben és az egyiket megmarja egy farkas. Asszem sárga esőkabát van rajta (nem a farkason :)). Ennyire emlékszem.
0
2004. június 17., csütörtök 17:00
Anno az ORF-on nemhogy 'egész jó kis horrorfilmeket' játszottak, hanem a legjobbakat - köztük "mellőzöttek" (maradjunk hűek a topic ciméhez) vagy ismertebbek is szerepeltek. Én onnan ismertem meg pl. az Evil Dead-et, a Poltergeist-ot és még sorolhatnám. "...Tényleg egész parás volt 13-14 éves fejjel..." - 7-8 éves fejjel is egész parás, elhiheted:) Sosem lehet elég korán kezdeni.
0
2004. június 17., csütörtök 11:47
Hivatalosan nem jelent meg, de itt megtalálod:
Without Warning DVD-R
0
2004. június 17., csütörtök 11:24
Ha esetleg látja valaki a The Warning filmet valamelyik külföldi shop oldalán írja már be ide. Eddig sehol sem találtam meg, kivéve a Ebay-on.De az elég körülményes...
0
2004. június 17., csütörtök 10:27
Emlékszem erre a filmre, a 80-as évek közepe táján, amikor elkezdtem videózni, német nyelvű képlemezről vették fel nekem. Olyan alkotások voltak még akkor a kezdeti gyűjteményemben, mint a WARRIRORS (Walter Hill), a YOUNG WARRIORS (felejthető), a DIE HAUT (olasz háborús dráma Mastroiannival), meg ez. No és az ALIEN, ami 2 lemezen volt, s emiatt háromszor jelent meg film közben a felirat, hogy meg kell fordítani a lemezt. (A figyelmeztető szövegek is gondosan rákerültek a szalagra. Mellesleg e verzió láttán jöttem rá, hogy idehaza a moziban megvágták a filmet.)
Ja, és a THE WARNING-ban játszott Martin Landau is, akinek akkor haloványan emlékeztem a nevére: túl volt már a korai nagy sikerein és épp az éltesebb kori comeback előtt állt.
0
2004. június 16., szerda 21:19
detto. habár mintha kicsit fiatalabbak lettünk volna, mikor ez a film ment, nem?
0
2004. június 16., szerda 14:01
en emékszem erre a filmre, anno az ORF1-en láttam németül - na nem mintha annyira tudtam volna németül, de akkoriban csak ez volt. (első német mondat, amit kívülről tudtam az ez volt: Ein man und sein auto kempfen gegen das unrecht. - a Knight Rider elején mondták mindig :)))
Péntek este mindig horrorfilmek voltak, néha egész jókat is el lehetett kapni. Na szóval én egy ilyen péntek estén láttam ezt a filmet, de a címére már nem emlékeztem. Tényleg egész parás volt 13-14 éves fejjel.
0
2004. június 16., szerda 11:06
Na senki sem vágja ezt a filmet??
0