The Warning: korong alakú repülő kis szörnyetegek tapadnak az emberekre, amik látszólag a semmiből jönnek elő. Erdős, tavas vidéken játszódik a film. A vége felé kiderül, hogy egy földönkívüli dobálja a kis lényeket. Anno elég para volt. Itt vannak róla képek: http://www.devildead.com/ficheposter.php3?FilmsID=720
0
2004. június 15., kedd 2:33
397
OK, I will...
0
2004. június 15., kedd 2:27
1431
The Warning. Nagyon ismerős. Az nem valami ufo-s film? Vagy az Alien Warning? (Jack, mondom, nézd meg, hátha a Zombie lesz az.)
0
2004. június 15., kedd 2:18
397
Az az igazság, srácok, hogy már ölég régen láttam, túl sok részlet nem ugrik be belőle (nagyjából semennyi hehe). Mindegy, annyira nem fontos, de ha esetleg látta valaki ezen a címen annakidején, hátha tudja. (pedig rád számítottam jamamura! :o)))
0
2004. június 15., kedd 2:14
142
jézusKirály: a "Nyugodjanak békében" igen egyből beugrott, anno valamikor a hőskorban többször is néztük a haverokkal. Mekkora királyság volt! Érdekes, van valami egyedi utánozhatatlan feelingje ezeknek a régi horror filmeknek. Sajnos manapság még csak hasonlót sem érezni... :( Szerintem a 80-as évek voltak a horror virágkorszaka. Még egyszer megkérdezem, emlékszik valaki a "The Warning" című horror filmre??
0
2004. június 15., kedd 2:03
1431
Mindenesetre a Fulci féle Zombie-ról egy trailer-t megtekinthetsz itt: http://videodetective.com/ (Csak be kell irnod, hogy Zombie, a '79-est válaszd.)
0
2004. június 15., kedd 1:59
1431
Zombie: 2 cl fehér rum 2 cl barna rum 1 cl barackpálinka 5 cl ananászlé 2 cl citromlé 2 cl sötét rum mentaág narancsszelet, koktélcseresznye
A hozzávalókat - a sötét rum kivételével - shakerben összerázzuk, majd koktélos pohárba (tört jégre) szűrjük, végül hozzáöntjük a sötét rumot. A mentaágat beleejtjük a pohárba, a peremét pedig naranccsal és cseresznyével díszítjük.
(Nem a Cannibal Holocaust 2 lehet? Abba is belekvertek ilyen zombiszarságokat.)
0
2004. június 14., hétfő 23:36
17243
mondanál róla részleteket is? volt benne cápával duhajkodó vízalatti zombi? mert akkor az a lucio fulci féle zombie - fleash eaters.
0
2004. június 14., hétfő 23:35
17243
a maniac cophoz kapcsolódó fórum. sztem nem kéne túlságosan ráizgulni erre a kiadványra... ja, és bruce campbell.
0
2004. június 14., hétfő 22:07
397
Két "ős" horrort én is szívesen látnék már legalább magyar felirattal: A Pumpkinhead-et (Lance Henriksen domborít) és a From Beyond-ot. Egy kérdés: valaki nem tudja véletlenül annak a horrornak a címét, ami annak idején - a hőskorban - "Voodoo, a zombik rémszigete" fertelmes magyar címen futott, természetesen alámondással?
0
2004. június 14., hétfő 21:33
2774
nem, abban amelyiknek a rövidítése MM
0
2004. június 14., hétfő 21:30
1431
Van egy rossz hirem: "démonirtó" Ash csak a film (Maniac Cop 2) kb. első 15 percében szerepel, aztán sietve elhalálozik. Mindegy, a lényeg ott úgy is Cordell 'rendőrtiszt'. :)
0
2004. június 14., hétfő 18:37
4078
Abban amelyik T-vel kezdődik?
0
2004. június 14., hétfő 17:29
2774
ez a Mániás zsaru saját kreálmány? :)) maradjunk inkább az eredeti címnél. Maniac Cop 2. egy áruházláncban lehet már kapni 990 Ft-ért
0
2004. június 14., hétfő 17:04
4078
A Vox-ban éppen a héten olvastam hogy megjelenik a Mániás Zsaru 2. Igazi trash klasszikus Bruce "Ash a démonírtó" Cambellel.
Xpress mikor lehet ezt kapni??????
0
2004. június 14., hétfő 16:11
1431
A Nyugodjanak békében igazából egy B kategóriás horror-akció, de abból a legszórakoztatóbbak közé tartozik. A történet dióhéjban a következő: két laza sztárzsaru elkezd nyomozni két igencsak furcsa egészségi állapotban lévő bűnöző ügyében: amikor nagy nehézségek árán sikerül őket hidegre tenni, a boncasztalon meglepő felfedezést tesznek: valamikor már boncolták őket, tehát halottak voltak. A szálak elvezetnek egy illatszer cég kisérleti központjába, ahol egy kis összetűzés után Roger-re - az egyik nyomozóra - "véletlenül" rácsukódik a dekompressziós fülke ajtaja, amiből gyorsan ki is szivattyúzzák a levegőt, igy roger meghal. Azonban hamar rájönnek, hogy a központ nem teljesen az, aminek látszik: többek közt egy feltámasztógéppel kisérlezetnek, amire kollégája Rogert is ráhelyezi. Roger feléled és kitűnően érzi magát, azonban furcsa jeleket fedez magán: amikor véletlenül elvágja az artériáját, az nem vérzik, az orvos pedig nem hall szivhangot - egyébként meg egyre hűl ki. Elkezdenek nyomozni, közben sorra halnak a kollégák/ismerősök/ex-barátnők; az illatszeres csajról - akit onnan tanúként elrángatnak - később kiderül, hogy nyakig benne volt, és ami még érdekesebb: ő is halott volt. Roger közben riasztó hireket kap barátnőjétől, ami igencsak sürgetővé teszi dolgát: a feltámasztás tökéletlen, a teste 16 órán belül szét fog esni. Roger utolsó óráit gyilkosának felkutatásával tölti, a bomlás jelei már egyre inkább mutatkoznak rajta, azonban ez nem nagyon zavarja. A végét nem árulom el, aki tudja, nézze meg.
0
2004. június 13., vasárnap 19:42
142
Húúú én ismerem mindkettőt, bár már el is felejtettem őket. A Rejtőzködő borzalom egy földalatti bázison játszódik és egy mutáns idegen irtja a népet. A föld felszínén pedig nukleáris sugárzás van ha jól emlékszem. A Nyugodjanak békében film most az istenért sem ugrik be, hogy melyik pedig azt is láttam. Megtennéd, hogy leírod egy pár mondatban a tartalmát? Köszi!!
0
2004. június 13., vasárnap 19:07
1431
Ha már a "mellőzött horrornál" tartunk, ki ismerné pl. a Rejtőzködő borzalom (The Terror Within) cimű, nem is rossz (de annál kevésbé ismert) horrort? Kicsi alien beütéssel, a történet végülis elég sablonos, de baromi jó (ergo: nyomasztó:) hangulatú film. Gyerekkorom egyik nagy kedvence. Viszont egy kérdésem is van, aki netán tudja a "Nyugodjanak békében" cimű, megintcsak nem túl ismert horror-akció angol cimét, azok között 1-1 ilyen VHS film másolási lehetőségét sorsoljuk ki.
0
2004. június 13., vasárnap 16:38
1431
Engem most két régi film érdekel leginkább: Return of the Living Dead 3, amit még anno 93 tájékán kölcsönöztem tékából, mostanra már mindenhonnan eltűnt (külföldi online shop-ok palettáján szerepel). Másik pedig a LifeForce, ami egy erőteljes sci-fi környezetbe ültetett horror (a Texasi-s Tobe Hooper filmje).
0
2004. június 13., vasárnap 12:36
142
Még egy cím a sci-fi horror kategóriához: "The Warning" - egy földönkívüli dobál kis repülő szörnyetegeket. Gyerekkoromban iszonyat para volt. Szívesen megnézném újra. R1-ben létezik asszem, ebayon láttam. Olyan 1981-es lehet a film.
Még 1 zombifilm: Hell of the living dead - asszem ez inkább B kategóriás olasz film, de anno ez is nagyon bejött.
0
2004. február 6., péntek 0:13
2774
"Jól gondolom? Ekkora sületlenséget! :-)"
elnézést. tényleg. akkor csak 10%.
;)
0
2004. február 5., csütörtök 12:21
73
Igen, jó film, csak az alkotók ne nézték volna meg a Pengét. Szívesen megnéztem volna a háború kezdetén lévő állapotot inkább, mint hogy szinte only halomba lövik egymást.
A Star Trek-es nézőponthoz inkább no comment, szezon a fazonnal ugyebár :)
0
2004. február 5., csütörtök 0:33
515
ui.: legközelebb trikorderrel nézek minden vámpíros filmet. Majd az analizálja helyettem a dolgokat... ;-)
0
2004. február 5., csütörtök 0:31
515
Jujjj, azért ezt a baromsáot te sem gondolod komolyan. Jól gondolom? Ekkora sületlenséget! :-) Láttam már ennél sokkal jobb vámpíros filmet (pl. From Dusk Till Dawn első része) és azokat sem "Star Trek-es megközelítésből" néztem. Ennyire ne legyél pihent agyú. :D