Keresés

A mellőzött horror filmek

2004. február 5., csütörtök 0:02
Szerintem is jó film az Underworld.Ne higgyen senki a félrevezető kritikának.No persze ha vki ezt a filmet Star Trek-es megközelítésből nézi, akkor lehet hogy így látja, de vámpírokat ne hasonlíts Enterprise űrhajóhoz...
0
2004. február 4., szerda 23:50
"Az Underworld értékelhetetlen, nem moziba való film (sokkal inkább a szemétdombra"

Underworld 90%
0
2004. február 4., szerda 18:01
A Hellboy-t és a Bíbor folyók 2-t még be sem mutatták. Az Underworld értékelhetetlen, nem moziba való film (sokkal inkább a szemétdombra), a Gothika-t meg majd meglátjuk (az előzetese klassz volt).
0
2004. február 4., szerda 17:41
mozi.
0
2004. február 4., szerda 17:36
Az underworld mozi vagy dvd márciusi premiere???
0
2004. február 3., kedd 23:57
Nem is túl régen én is láttam a Dellamortét, hát tényleg nem rossz.Na persze halkan megjegyzem ez is olasz film, ha úgytetszik eurohorror.De tényleg jó.Csak ezeket (és a többi olasz horrort)sajnos idehaza szerintem hiába várjuk.No de mit is akarhatnánk ha még olyan alap mű, mint a Halloween 1.,vagy a Köd(the Fog),a Return of the living Dead még mindig nem jelent meg kis hazánkban.Pedig ezek nagysikerű amerikai produkciók.Sajnos rossz helyre születtünk...
0
2004. február 3., kedd 22:11
A Dellamorte, Dellamore az egyik legjobb film, amit életemben láttam. Műfajtól függetlenül.
0
2004. február 3., kedd 21:50
hehe. amúgy én az első részt is gyűlölöm. jó buta se7en utánzat.
0
2004. február 3., kedd 21:40
bíbor folyók 2.
írta: luc besson (!)
szereplől: jean reno, mittudomén (a karakteres vincent cassel sehol)
rendezte: valaki

biztos jó film lesz. :( besson úr biztos ebből is vmi gördeszkás thrillerr komédiát csinál. a történetet így képzelem el: párizs mellett szörny gyilkosság történik, megjelenik a cool szuperzsaro, jean reno, aki nagy tiszteletnek örvend, de kap egy új társat, aki japán. lehet, hogy a gyilkos? nem, nem! lehet, hogy az ikertestvére, aki kínai.
0
2004. február 3., kedd 21:18
underworld: március (spi)
gótika: nemtommikor (intercom)
hellboy: ne viccelj már, amerikában sem megy még (intercom)
bíbor folyók 2: ilyen is van? :] (nemtom)
0
2004. február 3., kedd 20:49
Underworld???
Gotika????????
Hell boy??????
bibor folyók2?
stb,stb
hol,merre vannak kedves forgalmazok.és még csodálkoztok ,hogy mindenki a netről néz filmet.
0
2004. február 3., kedd 16:23
:)))
0
2003. november 30., vasárnap 20:30
hiányolom az europai horror filmeket dvd-n mint pl:
-Farkas vér
-Szünidei gyilkoságok
-A macska
-Ördög gerinc
stb,stb

0
2003. november 14., péntek 10:51
Szóval a Wrong Turn szerintem egész jó film.
0
2003. november 11., kedd 22:42
Pickard: Mindet láttam. :-)
És tetszenek is.
0
2003. november 11., kedd 12:55
Hát én nem tudom, hogy a Dellamore "minden idők legjobb" zombifilmje lenne-e.De az biztos, hogy a következő filmek sokkal jobban tetszettek nála:
-Dawn of the dead
-Day of the dead
-Zombi flesh eaters
-City of the living dead
-Return of the living dead
-Evil dead I-II.
-Demons
Ha teheted, akkor nézd meg ezeket is, mert szerintem ha a Dellamore tetszett, akkor ezek méginkább fognak.
0
2003. november 10., hétfő 22:45
ezért is írtam, hogy nem horrorfilm, hanem zombifilm. a két stílusnak van ugyan közöshalmaza, de egy (jó) zombifilm sokkal több, mint egy egyszerű horror.
0
2003. november 10., hétfő 22:34
Az assault on precinct 13 annyi köze van a horrorhoz (leszámítva a rendezőt), mint a Conannak a sci-fihez.
Mellelseg semelyiktek sem említi midnen idők egyik legjobb horrorfilmjét ,de minden zomifilmek csúcsát a Dellamorte dellamorét.

Nemtom van-e köztetek oylan aki a Rémálom az Elm utcában első résézt látta szinkronnal és eredeti ynelven. A kérdés. Freddy az eredetiben is ilyen őrülten röhög? (mármint a röhögést azt a szinkronhang vitte bele vagy annál meghagyták az eredetit?) Mert nekem nagyok tetszik! AZ első 3 részre mindenképp kerüljön rá az eredeti szinkron!!!
0
2003. november 10., hétfő 13:38
Én hülye megvettem dvd-n pár évvel ezelőtt. Rém szar mind2 része.
0
2003. november 10., hétfő 11:37
A ház.
Amerikai horror.Látta valaki?Nagyon régi film.
10éves fejjel,amikor először láttam,majdnem a gatyámba vizeltem,annyira jó.
Félelmetes.

0
2003. november 10., hétfő 8:41
Az ötödiket lefelejtettem a listáról.
5.Event Horizon(Halálhajó)
0
2003. november 10., hétfő 1:36
A legjobb sci-fi horrorok/szerintem:)/:
1.Alien(A nyolcadik utas a:halál)
2.The thing(A dolog)
3.Lifeforce(Életerő)
4.Terminator 1.(habár ez ma már nem idesorolandó,azért mikor először láttam 85-ben videón elég sokkolóan hatott rám.

0
2003. november 9., vasárnap 20:28
tényleg assault. ezt mindig keverem. nem horrofilm, hanem zombifilm. illetve félúton van egy zombifilm és egy western között. carpenter legjobb filmje.
0
2003. november 9., vasárnap 20:14
Assault on Precinct 13, nem? És az egyébként is mitől lenne horror film?
0
2003. november 9., vasárnap 19:54
1. dawn of the dead
2. attack on precinct 13
3. night of the living dead (1968)
4. return of the living dead
5. 28 days later
0