A legjobb zombis filmek: 1.Dawn of the Dead(G.A.Romero) 2.Day of the Dead(G.A.Romero) 3.Return of the Living Dead 4.Night of the Living Dead/ original&remake/(Romero & Savini) 5.Undead Ez a én listám, kíváncsi vagyok kinek van más! Na kiadók körülnézhetnétek egy kicsit itt is, mert ezek közül a filmek közül csak egy jelent meg Magyarországon!!!
0
2003. november 3., hétfő 21:49
20
A The Changeling c. filmet látta vki régen? A magyar címe Lélekvándorlás volt (asszem, több mint 10 éve annak hogy láttam), és szinkronja pocsék volt. Amire emlékszem belöle az a tolószék és hogy nagyon para volt. Nemtudjátok esetleg kiadják-e nálunk?
0
2003. november 3., hétfő 21:11
4078
Itt a Texas chainsaw massacre-re gondol Jama. ÉS EZ KELL NEKÜNK DVD-ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jamamura és Sutter: Az alábbi listám filmejiről mit gondoltok?
0
2003. november 3., hétfő 20:36
62
Melyik filmje lesz újra átdolgozva, aminek a hírnevét most "teszi tönkre a remake"?A másik gondolom a Poltergeist, amiről írtál.Ja és nem tudod jamamura, hogy ki adta ki itthon az Undeadot videokazettán?
0
2003. november 3., hétfő 0:03
3945
a listákkal többnyire egyetértek. azért kiegészíteném pár ed wood filmmel.
0
2003. november 2., vasárnap 22:42
17243
jó kis film ez a lifeforce szemrevaló idegenekkel. :) tobe hooper csak két említésre méltó filmet gyártott ezenkívül. az egyik hírnevét most teszi tönkre az amerikai mozikban a remake, a másikat pedig félig spielberg rendezte... :]
0
2003. november 2., vasárnap 21:46
62
Ah és még egy méltatlanul mekkőzött film:-Lifeforce(MGM) másnéven Életerő.Ezt is megvenném,főleg, hogy azR1-es kiadáson,van egy csomó plusz jelenet,és 5.1-es hangzás is.Csakhát nemcsak a horrorok esetében vagyunk mellőzve, hanem maga az MGM stúdió is szinte mellőzi hazánkat.(kivétel Bond filmek).
0
2003. november 2., vasárnap 19:36
953
ohh a hullajó az egy nagyon mocskos film de jöhetne már:))
0
2003. november 2., vasárnap 19:30
4078
A Fredd vs Jason iszonyat nagy film. Komoylan mondom örültem mikor Freddyt meg Jasont újra kaszabolni láttam. Meg azért a horrorok nálunk moziban nem nagy bukások. Asszem a film már összesen 80 millát is meghaladta. Kúrva nagy siker lett. Nálunk meg nem adják moziban. Ehhez mit szóljak. Pedig mindegyik része volt nálunk moziban. Nem is voltak bukások. Pedig a haverokkal biztos mi is végigőrjöngenénk a filmet. Az iylet moziban kell látni!!!!!!! De remélem a DVd valami full extrás vágatlan szinkronos+feliratos (bár a filmet lehet hogy felirattal nézem) lesz.De azért kiadják nálunk. Én ezeknek örülnék (persze vágatlanúl és szinkronnal): Evil dead I-II Texas chainsaw massacre (eredeti) Dawn of the dead Suspiria Profondo Rosso Stage Fright (michele Soavi) Rémálom az Elm utcában sorozat Halloween 1 Az őrület torkában Holló Hetedik Freddy vs Jason House of 1000 corpses (ezt a Rob Zombie filmet már mióta szeretném megnézni) Őrült Stone Meztelen ebéd (Ezt a budepestfilm fogja kiadni) Hullajó Bad taste Meet the feebles The sons of El topo (ez elkészült egyáltalán már? Marilyn Manson miatt már régóta meg akarom nézni)
Party Moster (ezt csak megnézném de bejön valaha hozzánk?)
0
2003. november 2., vasárnap 18:58
953
Bocs a pontokért Grétsy tanár úr. de igazad van a FReddy vs Jason igazi perverz kielégülés.ez első gyilok hatalmas volt amikor jason ketté vágta a gyerek gerincét és össze csukta az ágyat.
0
2003. november 2., vasárnap 18:56
17243
használhatnál vesszőket is, hidd el, egész jó dolog! :]
nekem az a rész tetszett, mikor jason kiosztotta a nagyszájú néger luvnyát, meg a feng shui mániás hülyegyereket. de lehet, hogy freddy is besegített. már nem emlékszem. :]
0
2003. november 2., vasárnap 18:45
953
Bocs a pontokért Grétsy tanár úr. de igazad van a FReddy vs Jason igazi perverz kielégülés.ez első gyilok hatalmas volt amikor jason ketté vágta a gyerek gerincét és össze csukta az ágyat.
0
2003. november 2., vasárnap 18:41
17243
freddy vs jason: igazi baklövés lenne kihagyni a mozis bemutatót (illetve el is hagyhatom a feltételes módot, ugyanis tényleg nem lesz moziban, közben pedig már majdnem minden európai moziban bemutatták), biztosan sikeres lenne: pénteken tizedmagammal végigörjöngtük a filmet. komolyan, olyan élmény, mint egy jófajta rockkoncert. még a legnagyobb sznobok (that's me! :) is élvezték. :]
(emberek, igazán mellőzhetnétek a számok után a pontokat, ha még toldalékokat is raktok utánuk... a legsúlyosabb a "12.-ik" volt, ami kábé annyit tesz, hogy "tizenkettedikik".)
0
2003. november 2., vasárnap 18:27
953
Nos az underworld szerintem is lesz,de lesz-e freddy vs jason dvd-n amikor még csak moziban sem volt.Várom a rémálom sorozatot de legaláb az első részét.És nem igazán horror de a hetediket is megjelentethetné valaki.lehetne még evil dead 1-2.ja és a tini horror filmeket ki kellene adni szinkronal,imádom amikor a sok ostoba késbe fut.Szinkronal várom a már megjelent filmeket: -Tudom mit tettél 1-2. -Rémségek könyve 1-2. -Anatomia .pl:diszdoboz most decemberben -Véres valentin. ajándék febr 14.-én a barátnőknek. -frankenstein. -farkas -szünidei gyilkoságok. -a macska -és a fallen. ja és a sikoly 2-3. és sok sok zombi filmet.
0
2003. november 2., vasárnap 16:23
17243
underworld is biztos lesz majd - sőt, mozikban is, elvégre nálunk forgatták, vagy mi. :]
dog soldiers, return of the living dead - ezekre én is befizetnék.
house of the dead: pokolian rossz bemutató, hál istennek a film is megbukott. ne is lássam! :]
resident evil 2, dawn of the dead (borzalmas bemutató): amerikai bemutató 2oo4, sz'al kicsit elsieted e filmek feltűntetését a mellőzött topikban.
0
2003. november 2., vasárnap 16:15
62
Akkor még pár cím a felsoroltakhoz: The Fog (A köd) Underworld Dog Soldiers Return of the living dead Most még így hirtelenjében. És készül a :-House of the Dead(elég ígéretesnek láttam a bemutatója alapján) -Alone in the Dark(azonos című pC játék ötleteiből) -Resident Evil 2 -Dawn of the dead(a Romero féle trilógia 2.-ik részének a remake-je,ennek is nagyon jó a bemutatója. jamamura láttad a bemutatót?Ha láttad, kíváncsi vagyok mi a véleményed.
0
2003. november 2., vasárnap 15:33
17243
horror most wanted top 1o vagy micsoda:
the thing (universal) the evil dead I-II. (anchor bay USA-ban) an american werewolf in london (universal) romero's dead trilogy (anchor bay USA-ban) halloween (anchor bay USA-ban) jacob's ladder (artisan USA-ban) oodishon (tartan angliában) the body snatchers (warner) ringu (dreamworks USA-ban) the texas chainsaw massacre (universal)
most így első blikkre.
0
2003. november 2., vasárnap 15:25
17243
wrong turn biztosan lesz majd, habár hivatalos forgalmazója még nincs, de hallottam, hogy megy érte a licit - talán az SPI lesz a befutó? passz. az undead már megjelent - sajnos csak videón - a zombik városa címmel:
amúgy tucatjával tudnám sorolni azokat a horrorokat, melyekre lenne igény kis hazánkban: a hellraiser benne volt az első tízben, sz'al én támogatom a vertexet - s a filmet természetesen megrendeltem, bármennyire bosszantó egy-két megnyílvánulása. :] remélem, a korongba több profizmust fektettek...
0
2003. november 2., vasárnap 14:10
62
Ezzel a címmel szeretnék egy fórumot indítani,mert látom hogy a Hellraiser kapcsán mennyi ember érdeklőkid a film iránt, illetve más horror művek iránt is.Sajnos véleményem szerint nagyon mellőzve van ez a műfaj hazánkban, pedig nagyon sokan szeretik az ilyen stílusú filmeket.Legyen az művészi jellegű, vagy akár B-film típusú.A Hellraiser végre úgy tűnik kiadásra kerül,na de mi lesz a többi nagy és neves filmmel??? A Rémálom sorozat még várat magára,a Péntek 13-ból még hiányzik pár rész, a Halloweenből is csak két részt kapni összesen idehaza. Na de vajon mi lesz a többi ismert nagy filmmel,régebbi kult moviekkal, illetve a közelmúlt sikereivel? Pl:George A. Romero-féle Zombie trilógia,Lucio Fulci Zombieja,vagy akár a teljesen új Undead,Dog Soldiers,Wrong Turn. Véleményem szerint ezek a filmek itthon is eladhatók, akkor meg miért nem kerülnek hazai forgalomba?