Keresés

Piszkos Harry - A teljes gyűjtemény (6 DVD) (DVD)

2019. február 17., vasárnap 19:13
Ott a pont! Mivel megúszták büntetlenül, saját kezébe vette az ügyet. A miértjét is említi, ha jól emlékszem. Az sem elhanyagolható, hogy mutatják a testvérét, aki kicsit másképpen élte meg az erőszakot.

Nálam a sorrend: 1-4-2-3-5
0
2019. február 17., vasárnap 19:03
Nekem egy erősen traumatizált, meghasonlott embernek tűnt, aki a gyilkosságok elkövetésével súlyosbította a saját lelki állapotát.
0
2019. február 17., vasárnap 17:22
Szerintem nem beteg, csak ennyi ev utan elege lett. A rendorseg semmit sem tett, hogy elkapja azokat a barmokat,azt is megtudjuk, mi volt ennek az oka.
0
2019. február 17., vasárnap 15:57
Azért nem ugyanolyan. Egyértelműen beteg a nő, akin szerintem a legkevésbé sem segít, hogy /SPOILER/ Eastwood végül futni hagyja, ezzel mintegy jóváhagyva a gyilkosságokat, amiket elkövetett /SPOILER VÉGE/.
0
2019. február 17., vasárnap 15:21
Vagyis, nekem a 4-et Sondra Lock karaktere dobja fel. Ugyanolyan, mint Harry, logikus a befejezes.Itt kellett volna abbahagyni.
0
2019. február 17., vasárnap 15:08
Nekem: 4, 1, 2 majd a nagy semmi...Engem is bosszant, a 3-ban nem tudtak megirni egy elfogadhato rendornos karaktert. Mikor mar volt Charlie angyalai sorozat...Humor is lehetett volna, hogy lehagyja Harry-t, de ahogy irod, csak teblabol a filmben.
0
2019. február 17., vasárnap 10:35
Fasiszta hajlamú önbíráskodó vagy a modern akcióhősök méltó példaképe? - PISZKOS HARRY toplista:

https://filmekapolcrol.blog.hu/2019/02/17/piszkos_harry_top
0
2014. augusztus 17., vasárnap 22:53
Az első rész zseniális, a második kissé belassult összhatást nyújtott, ha 20 perccel rövidebbre vágták volna, semmi baj nem lenne vele. Az Igazságosztó erős közepes, de azért bőven nézhető kategória. A negyedik lett szerintem az első eresztés után a legjobb, Harry ebben hozza a legbrutálisabb formáját és szövegeit, a tengerparti közeg nagyon megdobja az egészet (a kutyájáról nem is beszélve), az utolsó epizódot viszont valóban sokkal jobban meg lehetett volna csinálni, nagyon kilóg a többi mellől, Eastwood-on is látszik, hogy belefáradt a szerepébe. Mindazonáltal a fiatal Patricia Clarkson elbűvölő látványt nyújt (a mai napig dögös kis nő), Jim Carrey egyik első szerepét is ennek a filmnek köszönheti, és ne feledkezzünk meg Liam Neeson-ról sem, aki itt még fényévekre van a jelenlegi akcióhős-státuszától az arrogáns rendező szerepében (az akcentusa is kicsit más, mint most).

Összességében szórakoztató darab ez a sorozat, megérdemelne egy BD-kiadást...
0
2014. január 17., péntek 18:27
Tulajdonképpen szeretem az ilyen régi, elavult, klasszikus zsarufilmeket, gyakorlatilag manapság ezekből van hiány.

Köszi az ajánlást!
0
2014. január 17., péntek 17:42
Ez más egy kicsit.Némileg elavult.
Ráadásul a filmek is különböznek,a karakter is változik és az első és az utolsó film között hosszú idő telik el.

Az első az első,de nem a legjobb.Ma már hosszadalmasnak érezheted,pedig nem is hosszú.
A második javít az első rész hibáin,Harry sokoldalúbb és törvénytisztelőbb.
A harmadik szerintem erősen felejthető,az egy férfi rendőr-egy női rendőr divat kezdetén készült.
A negyedik megint más,talán ez a legjobb.A karakter itt a legszimpatikusabb,viszont a történet elkerül a városból és bosszú film lett belőle.Ahogy akkor divatos volt..
Az ötödik szerintem felesleges.

Mai szemmel nézve mindegyik film közös "hibája",kicsit eljárt felettük az idő.Az elejéből(zsaru hajszol bűnözőt) lerágott csontot csináltak,később meg a filmek követik az éppen aktuális divatot.

Láttam őket,mindegyik nézhető,de én még az elsőt sem érzem olyan igazi kultfilmnek.Lehetett volna,de a rendezés a forgatókönyv néha gyenge.
0
2014. január 16., csütörtök 22:01
A Jack Reacher nem volt rossz, lehet, hogy teszek vele egy próbát :)
Remélem ráér márciusig és még akkor is lehet belőle kapni...
0
2014. január 16., csütörtök 21:54
Kicsit hasonlít Walt Kowalski karaktere Piszkos Harry karakterére, de természetesen azért más.
Új filmek tekintetében a Piszkos Harry filmek meg olyan tempójúak, mint a Jack Reacher (sokan az új Piszkos Harrynak is kiáltották ki).

Szerintem vállald be. ;)
0
2014. január 16., csütörtök 21:44
Mennyire ajánljátok ezeket a filmeket egy magamfajta akciófilm-buddymovie fannak? :D Eastwoodtól legutóbb most a Gran Torinot láttam és az tetszett...
0
2010. december 2., csütörtök 18:37
Ilyenkor látszik,hogy a DVD tok mennyi helyet foglal feleslegesen.
Akár még 6 film is belefér.:)
0
2010. december 1., szerda 19:17
képet nem kaptam senkitől, offline megláttam és megtetszett. abszolút tetszetős kiadás, jó a borító, tok, minden. ezen filmek esetében semmi bajom egy ilyen kiadással. sok kicsi kis helyen.... absz megérte
0
2010. november 5., péntek 14:09
én azt értem, de rengeteg függ a tok minőségétől, fóliától stb... a borító spec nekem tetszik, és ha egy jó masszív tokban van akkor szerintem megvevős. jobb a fekete design mint a fehér, ráadásul még helytakarékos is.. :)
0
2010. november 5., péntek 13:57
Egy normál vastagságú tokba vannak a lemezek belezsúfolva. Hasonlóan a Maffiózók évadaihoz, csak itt 6 korong. Szeretem az "egybe" kiadásokat, de ez esetben külön szereztem be a részeket.
0
2010. november 5., péntek 13:54
le tudom írni neked, mind a 6 lemez egy egyszerű és átlátszó tokba van belezsúfolva, a borító pedig ugyanaz amit itt is láthatsz. :)
0
2010. november 5., péntek 13:31
nem igaz hogy senkinek sincs meg, vagy senki sem tesz róla fel képet... de még vaterán sem találok róla képet...
0
2010. november 4., csütörtök 15:10
Bocsi, helyesen: Ön, Nem nyert!  :D
0
2010. november 4., csütörtök 15:08
Ön nyert!  :D
0
2010. november 4., csütörtök 14:03
Ezt én is tanúsítom! :)
0
2010. november 4., csütörtök 14:01
Mindegy, úgy is ciki. Külön-külön jobban mutat a gyűjtemény.
most posts by TM
0
2010. november 4., csütörtök 13:26
Ez nem olyan vastag tokban, van mint a Rendőrakadémia. Ez pont olyan tokban van, mint a Hős legendája első évad. Egy normál tok vastagságú tokba van belezsúfolva a hat lemez.
0
2010. november 4., csütörtök 12:47
illetve kiadványok képminősége érdekelne, hogy mennyire jó vagy rossz...
0