Keresés

Piszkos Harry - A teljes gyűjtemény (6 DVD) (DVD)

2009. július 12., vasárnap 21:54
A Vakáció kollekciót rögtön berendeltem, a Piszkos Harry gyűjteményre is vevő lennék egy Xpress-exkluzív gyűjtődobozzal. Szóval hajrá!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. július 12., vasárnap 21:34
Én még valamennyire ezeket a vastag amaray tokokat is eltudnám fogadni, de csak abban az esetben, ha nem olyan gusztustalanul vannak a lemezek elhelyezve, mint a Rémálom egybetokban. Ott az, hogy egymáson vannak szinte a lemezek szerintem elég rémes.
0
2009. július 12., vasárnap 21:21
Srácok ne veszekedjetek, egyszerüen csak beszélgessünk(kultúráltan).Köszi.
Mindenki tudja, hogy mi a helyzet, ez egy ördögi kőr.
Sajnos ebben az országban semmi sem úgy működik, mint ahogyan kellene.
Lassan nem érezhetjük magunkat igényes FILMGYŰJTŐNEK, csak egy lefokozott  fogyasztónak.
Azzal viszont mindenki legyen tisztában, hogy ha valami pluszt akarunk az bizony pénzbe kerül, sokszor nem is kevésbe, de valamit valamiért.(és a kockázatot mindig a cég vállalja helyettünk, ez esetben Xpress).
Visszatérve a kiadványra, ép most néztem meg az oldalon, hogy a Vakáció kollekció Xpress exclusive kiadvány bizonytalan státuszban van, tehát valószínű, hogy elfogyott.
Márpedig úgy gondolom, hogy Piszkos Harry bácsit is szeretik legalább annyian mint Griswoldékat.
Szerintem nem reménytelen, persze a végső szó Xpress-é.
0
2009. július 12., vasárnap 21:03
Képletesen értettem, hogy Ti tehettek róla. Tudom, hogy nem, de köztünk olyan is akad azért, aki sír a jobb kiadásért, de mikor ott a lehetőség, inkább meggondolja magát, mert plusz 2-3 ezer forintot nem ér meg. De akkor minek a sírás? Miért szidjuk a kiadót, hogy csináljon jobbat, mikor egyesek beintenek neki? Szóval ezért írtam, hogy már rettentően unom ezt a fajta nyavalygást. Igen, aki majd ezzel jön nekem, nem muszáj olvasnom a fórumot, de valahogy mégis csak itt vásárolok és akarva-akaratlanul betévedek egy-egy topikba, de semmi sem változik. Na mindegy.

Az utolsó mondatom pedig tudja kinek szólt azért írtam, ne hogy megint ezzel támadjon nekem. :-)))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. július 12., vasárnap 20:56
Hála Istennek pont nem miattuk, de úgy gondolom, a lényeg szerinted is az, hogy rettenetesen idegesítő és unalmas már az állandó okoskodáshalmot olvasni, meg azt, hogy lassan minden vásárló tisztában van azzal, hogy az aktuális közellenség-kiadó mit, hányszor, hol, és mikor szúrt el.

Az utolsó mondatod tetszett (ismerem az előzményét). :)
0
2009. július 12., vasárnap 20:50
Ugorj.

És ha már ott vagy, mondd meg a Soundcardnak, hogy 7 évvel később meg ne próbálják az újságmelléklet-kiadványaik maradékát eladni a multiknak, mert darabokra tépem őket.
0
2009. július 12., vasárnap 20:49
Még mindig megy a sírás-rívás? Nem semmi. Pontosan Ti miattatok van az, hogy gané kiadásban jelennek a filmek.
Ha 13-14 ezer forint lenne digipackban, már menne a sírás, hogy miért drága, majd megveszem külön-külön.

Most meg miért ilyen szar a kiadás? Komolyan, fejezzük már ezt be!
A DVD piacnak lőttek, annyi. Még mielőtt valaki belém kötne, Blu-Ray-t sem veszek.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. július 12., vasárnap 20:43
Biztosan így van.
Ettől még ez a kiadás egy rakás szar.
0
2009. július 12., vasárnap 20:38
Ugorjunk már vissza "97 környékére az időben! Mindent - ami kellene - venném, a Kinowelt-es soromtól pedig semmi pénzért nem "szabadulnék" meg... Persze a megfelelő időben kitölteném az ötöslottót is... Gond egy szál se! ;-)

Na, kíváncsian várom a folytatást! :-O
0
2009. július 12., vasárnap 20:27
egyébként pedig megértem a dolgot. senki sem akar hatalmasat bukni egy 100%-os kiadvánnyal, amit aztán a turkálókosárban végzi.
0
2009. július 12., vasárnap 20:26
Amikor egyik kiadó a másik után kétségbeesetten próbálná a készletét a vásárló után dobálni 990.-ért, vagy néhány hónapos megjelenéseket féláron végkiárusítás címen, azaz nem tudják, hogy szabaduljanak meg a felhalmozódott termékektől, akkor az rég nem azt jelenti, hogy még mindig a digipak-gyűjtemények korát éljük.

Ennyi volt, de ez már hónapok óta látszik.
0
2009. július 12., vasárnap 20:24
majd holnap a kiadó csináltat egy felmérést, aztán legyint :D
0
2009. július 12., vasárnap 20:19
Akkor ennyi volt, gyerekek...
0
2009. július 12., vasárnap 20:19
Hát igen: ennek a gyűjteménynek a digis kiadású képeit én is szívesen nézegetném, miközben villámgyorsan kattintok az előrendelés gombra... De így?!?
0
2009. július 12., vasárnap 20:17
Gyerekek válság van....
0
2009. július 12., vasárnap 20:16
Nem lassan - a Hellraiser kockánál kijelentették, hogy az volt az utolsó, általuk támogatott exkluzív kiadvány.
0
2009. július 12., vasárnap 20:13
Én javallnék valamit az Xpressnek, tegye közzé nagy felbontású képben, ahogy tette a Remény rabjai DIGIS kiadásával is például.
0
2009. július 12., vasárnap 20:11
A külföldi kiadásnak is ilyen a borítója. Most sz*rban vagyok, ez is tetszik meg a másik 5 is... :)
0
2009. július 12., vasárnap 20:11
Lassan már Xpress sem mer bevállalni semmit... :-((
0
2009. július 12., vasárnap 19:48
Úgy néz ki, hogy olyan lesz mint a Rémálom doboz, az nagyon rossz minőségü dobozt kapott.
Jobb lett volna olyan, mint amilyen a Vakáció gyüjtemény lett.
Nem lehetne a külön filmekhez egy Vakáció féle Xpress exclusive dobozt gyártani?

Hm,Xpress??
0
2009. július 12., vasárnap 18:19
szerintem nem, mivel az adatlapon se említik
0
2009. július 12., vasárnap 18:14
fekni lesz hozzá? borító az szép
0
2009. július 12., vasárnap 17:58
én is eladnám, mivel FELÚJÍTOTT A KÉP!!! :)))
0
2009. július 12., vasárnap 17:57
Ahogy nézem,sokan már adogatatják el a régi változatot.
Én az újabb verzió megtekíntéséig nem tenném.
0
2009. július 12., vasárnap 17:05
legalábbis ez a fekete szín :S
0