Keresés

A tégla (Blu-ray)

2011. április 11., hétfő 16:58
Nem úgy tűnik. :)
0
2011. április 11., hétfő 16:46
Te most szórakozol?
Mingyáodamegyekéselveszemakislapátod!
Az életben is egy unalmas idióta vagyok és most egy fórum kedvéért sem akarok változtatni magamon.
0
2011. április 11., hétfő 16:40
Amúgy tényleg ne haragudj (már azt hittem te is megkergültél). :)
0
2011. április 11., hétfő 16:36
Ne haragudj, de annyira beszólásnak látszik az a hozzászólásod, hogy ebben a mocskos világban már minden szűz is kurvának tűnik. :)
0
2011. április 11., hétfő 16:15
Furcsán reagáltál egy egyszerű hozzászólásra, mert azt hiszed, hogy én azt hiszem.
Van bennem rosszindulat és szeretek beszólni, de nem mindenkinek.Azt ki kell érdemelni.:)
Nem cikiztelek és nem cseszegettelek.
Megváltozott a véleményed és ennyi, ezért lesz érdekes elolvasni a régebbi írásaidat.
Csinálom ezt másnál is.Elolvasom régebbi írásait, ajánlóit, kritikáit.
Még meg is dicsértelek a szép fogalmazásodért.Azon kevesek közé tartozol, akik legalább tudnak írni a fórumon.
Nem kerülgetek én senkit.Van egy csokorra való ismeretlen név, akikre figyelek.
Nem akarom senki arcát leszakítani.Te már többször előjöttél ezzel a megoldással rosszabb pillanataidban.:)Ha meglátnál élőben eszedbe sem jutna rólam, hogy bárkire is fenyegetést jelentenék...
Izgalmas és építő jellegű hozzászólásokért nem én vagyok a felelős.Én csak itt vagyok néha és kész.Gonoszkodok és feleslegesen írogatok és megpróbálom nem átlépni a Tadam(bocsánat:) határt...
Nem írtál semmi különöset.Dvd-nél lejátszottuk ezt az ár-specifikáció-fontossági listás kérdést.Egy bizonyos filmstílusért és néhány rendező munkáiért folyton a szomszédba kell járnom.Megértem, amit írsz.Most elindultak lefelé az árak és ez jó, de korábban is látható volt, hogy ez sajnos a vég kezdete.Nem zizzentem rá annyira erre a formátumra, hogy külföldi kívánságlistákat állítsak össze.Nem vagyok napi szinten benne az amazon és egyéb oldalak kínálatában.Most pénzem sincs nagyon rá.:(
Egy idő után az ember elfárad abban, hogy a sírást halgasssssa egyik vagy másik oldalról.Egyre kevesebbet sírom tele a kispárnámat én is a hazai helyzet miatt.
Azt kell nézni, hogy nekem mi kell és nekem mi a jó.Hosszú távon nem kifizetődő, de a dvd-kről is kiderült, hogy azok sem túl hosszú életűek.Csinálom, amíg élvezem és megtehetem és úgy ,ahogy nekem tetszik.Mindent külföldről vagy mindent szinkronosan hazai megjelenések közül....tök mindegy a lényeg a filmbuziság.Ezért vagyunk itt.Írjál konkrét időpontban konkrét filmekről, mert az hasznosabb, lágyabb bársonyosabb.
Oké?
0
2011. április 11., hétfő 15:43
*visszaolvasás nélkül
0
2011. április 11., hétfő 15:42
Igazából leokézni sem kell, hisz ha belém akarsz kötni, visszaolvasás is megteheted, írd le te is, hogy irritál a virtuális pofám és legszívesebben beszakítanád, aztán legalább nem kell itt kerülgetnünk egymást és úgy csinálnunk mintha.
Szerinted azt, aki idővel, a körülmények vagy szempontjai változásával változtat a véleményén, máris cikizni, cseszegetni kell?

Megjegyzem, sokkal izgalmasabb és építőbb lett volna, ha beszélgetünk a dologról, elmondod a véleményedet, esetleg rávilágítasz arra, szerinted mely ponton térnek el a szempontjaink és szerinted miért a tiéd a helyes. Futja arra is?
0
2011. április 11., hétfő 15:24
Oké.
0
2011. április 11., hétfő 15:21
Nyugodtan. Igazából annyira leszarom. :)
0
2011. április 11., hétfő 14:27
Szép beismerő vallomás.
A korábbi írásaidat a témában most újból átolvasom.
0
2011. április 11., hétfő 14:02
Amit leírtál, azzal maximálisan egyetértek! Eléertem a negyed-ezres határt a kékekből, és épp tegnap számolgattam: A gyűjteményem nagy része itthoni kiadás, mondjuk A 3/5-e. Egyötöde olyan BD, aminek itthoni megjelenése teljesen kizárt, és semmilyen magyart nem tartalmaz! (majdnem mind horror). A maradék, hát igen, azok bizony olyan címek, amik nálunk is kaphatóak, de kintről annyival olcsóbban meg tudtam szerezni, hogy egyszerűen (akkor) ez nem is volt kérdés. Most már esetleg elgondolkodnék azon, hogy hol venném, de ehhez kellett az is, hogy átlássam a magyar piaci viszonyokat! Az utolsó kategória, ami tényleg csak pár címet tartalmaz, pedig az olyan kiadványok, ami kintről beszerezhető magyar vonatkozással, de hozzánk nem jutott el sok-sok év alatt sem. Szóval én is szívesebben vásárolok olcsóbban, de már vagy 4 hónapja nem rendelte semmit kintről, inkább megvettem a hazai kiadásokat, teljes áron, amik nagyon kellettek!
Amit írtál, akicóról: igen, én is belefutottam, és megvettem egy olyan filmet, ami még a wish-listemen sem volt rajta, de az ár és a látvány miatt beszereztem! (Perzsia hercegéről van szó!) Szóval igaz ám az, hogy nekünk már az is elég, ha egy ilyen akció van, és megveszünk olyat is, amit annyira nem akartunk - átérzerm a helyzetet! :)
De ragozhatjuk ezt még sokáig, lényeg, hogy van még pár "barom", aki a hobbijára magyar viszonylatban képes csillagászati összegeket költeni! :)
0
2011. április 11., hétfő 12:57
Olvasgattam a véleményeket és beleélem magam mindegyikőtök szempontjába, és azt kell mondanom, mindegyikőtöket megértem.

Egy részről, a két független kiadónk hazai BD-forgalmazói "sikertörténetét" elnézve örülnünk kell, hogy kaphatók nálunk korongok 6990.- Ft-os áron, és már az óriási dolog, hogy a hamarosan megjelenő InterCom-címek egy ezressel olcsóbban jelennek meg. Azt a kevés címet, melyért a fent nevezett árat adtam, maximálisan megbecsülöm és nekem tökéletesen megért ennyit az a néhány vásárlás a tartalom ellenében.

Ugyanakkor gondolnom kell arra is, hogy most Angliából, nálunk BD-n egyáltalán nem forgalmazott, ezáltal magyar vonatkozás nélküli korongok esetében két címet rendeltem, s a kettő együtt nem került annyiba, mint a fent nevezett standard hazai ár. De ez is egy dolog. Ebből hangsúlyozni viszont inkább azt szeretném, hogy böngészéseim, külföldi virtuális kívánságlistám felállítása során azt vettem észre magamon, hogy DVD-t már csak akkor rendelek/rendelnék, ha az adott cím BD-n nem jelent meg odakinn, pont az esetenként röhejesen (akár agyonakciózottul) alacsony ár miatt. Mondhatjuk úgy is, hogy külföldi horrorkorongok ügyében már BD-ben gondolkodom.
Ez óhatatlanul azt jelenti, hogy valószínűleg van olyan álomhatár az itthoni árak tekintetében is, melynél már nem hasonlítanám össze a BD-t a DVD-vel, hanem automatikusan a kéket választanám (ha nem hipózzák ki a színeket vagy a képet). Nem törődve azzal, mi lehetne nálam ez a lélektani határ, meg kell állapítanom, hogy valószínűleg nem én vagyok az egyedüli, akinél egy valamekkora, stabil szintre beálló árcsökkenés végleges "átállást" eredményezhetne. Kérdés az is, vajon mennyien lehetünk így. Gyanítom sajna, hogy nem elegen.

Van két cím, mely magyar szinkronnal és felirattal külföldről rendelhető lehetne (vagyis maga a korong teljes mértékben megegyezik a hazai kiadással), és szeretném megvásárolni, de borzasztóan nagy a kísértés, mert az egyik ilyet annyiért adják, hogy a hazai árnak már kevesebb, mint a feléért lehetne megvenni, mégis úgy vagyok vele, hogy a hazait választom, mert hosszútávon ez tűnik kifizetődőbbnek.

Nem beszélve arról, hogy a hétvégén sajnos már megint egy hipermarketben kellett összefutnom az egyik forgalmazó "egyet fizet kettőt kap" BD-akciójával, és bizony két olyan cím ugrott be a kosárba, melynek tesztjeit korábban érdeklődéssel tanulmányoztam, de a vásárláson komolyan nem gondolkoztam el. Lehetne úgy értékelni, hogy majom módra ráugrottam az olcsó árra és valójában szükségtelen dolgokat szereztem be, de az érzésem az, hogy az én tudatalatti álomhatáromat megérintette ez az akció, és ha lenne ilyenből gyakrabban, nem csak hipermarket-exkluzív, akkor én magam további olyan korongokat zsákolnék be örömmel, mely a prioritási listámra fel sem került.

A fentiekkel nem kívántam semmit sugallni, nincs mondanivalója ennek a hsz-nek, nem kiáltok itt rögtön árleszállításért, "mert az majd megold mindent", csak hangosan gondolkodtam.
0
2011. április 11., hétfő 12:29
Yeah, ez tényleg más! :)
De nem is 304 cím, hanem picit több! :) Átvertél minket! :D :D
0
2011. április 10., vasárnap 23:42
Elküldtem linkben, én mit látok. Talán átment. :-)

Egyébként akkor bocs, és ezennel vége is az OFFnak, eme kevésbé nagyszerű film topikjában.. :-)
0
2011. április 10., vasárnap 23:42
a D_rop Zone tényleg jó áron van,de azért vigyázz vele,mert régiózáras. :)
0
2011. április 10., vasárnap 23:39
Akkor úgy néz, te special guest lehetsz, mert a 304-ből nálam is egy rakat dvd! Szóval Jamának van igaza, nem hiszem, hogy ketten is hülyeséget néznénk!
0
2011. április 10., vasárnap 23:27
Akkor rosszat néztél,  mert nálam mind a 304 cím BD.... ( a 7 dolláros D_rop Zone-on meg a 8 dolláros Bulliton el is gondolkodtam - úgysem jelennek meg itthon)

Lehet, hogy régebbi filmek, de a szomorú tényen nem változtat: a hazai térnyerés ilyen árakkal illúzió.
0
2011. április 10., vasárnap 22:05
Ja, egyrészt ezek már 3-4 éves kiadványok, másrészt a második oldalon a fele már DVD (a harmadikon meg már az összes az).
0
2011. április 10., vasárnap 20:03
Én kapásból 304 címet látok, tíz dolcsi, vagy az alatt.. Előrendelésben is!!!

Az indulóár zömében 20 USD, mint ahogy a szomszédban is az indulóár 17-20 euro. De ezt nem kötekedésképp írtam - csak aztán azon ne csodálkozzon senki, hogy itthon miért nem fogy a BD.
0
2011. április 10., vasárnap 19:35
És a tíz dollár még akciós termékeknél is nagyon erős túlzás.

A 15 dolcsis árcímke már jelentős akciónak számít, a listaár (amin a normál üzletek árulják a portékáikat) 30-40 dollár között mozog.

Most már csinálni fogok egy vágólapot ezekkel a panelválaszokkal...
0
2011. április 10., vasárnap 18:37
de nem az új megjelenések,hanem a régi címek!
0
2011. április 10., vasárnap 18:22
döbbenet, hogy bárhol 10 dollár környélén megvehető külföldön egy blu ray, legyen film vagy zene, úgy látszik itthon ez nagy üzlet a kereskedőknek...
0
2011. április 5., kedd 0:25
óóóó, pedig már majdnem megvettem 1700-ért, most meg megint 4000
0
2010. április 23., péntek 2:02
3390,-
0
2010. április 15., csütörtök 14:19
A második link nem lett jó.

departed
0