Keresés

mokép

2006. november 30., csütörtök 16:49
legjobban azt sajnálom, hogy abbamaradt az orosz filmek kiadása, és pont a Jöjj és láss lett volna a következő ...., pech.
0
2006. november 30., csütörtök 16:07
Mivel a Mokép mostanság olyannyira ráállt a magyar filmekre, érdeklődnék, tudje-e valaki, hogy egyáltalán lehet-e még számítani régebbi elmaradásaikra? Főként két filmjük érdekelne: a Hétköznapi mennyország, valamint a Könyörtelenek. Mindkettő mozibemutatása egy vagy két évvel ezelőtt volt, azóta semmi.
0
2006. január 26., csütörtök 11:34
Na ez a topic aztán jól el volt felejtve! Igaz nincs még sok Mokép DVD-m, de amik vannak, azokkal maximálisan meg vagyok elégedve pl.: Donnie Darko, Amelie, Tanú.

Pár éve mikor küldtem nekik egy mailt hogy kimaradt a füzetecsek a Donnie Darko-ból, mindjárt válaszoltak is, és elküldték postán! Persze szépen megköszöntem. :-) Onnantól kezdve másfél éven keresztül rendszeresen küldték nekem a meghívókat a sajtóvetítésekre, amikre legnagyobb sajnálatomra nem tudtam elmenni. Más is kapott tőlük ilyen meghívókat, vagy csak velem kivételeztek? :-)

Egyébként ma meg kaptam tőlük egy hírlevelet, hogy milyen filmeket hoznak be az elkövetkezendő hónapban. Megújult a honlapjuk is! www.mokep.hu

Szóval eddig csak jó tapasztalataim vannak a moképről.
0
2002. február 22., péntek 17:20
Jaja, de mivel most nem Magyarországon élek + a barátnőm is francia, ezért nagyon örülök a francia szinkronnak pl! (bár a feliratokat hasznosabbnak találtam volna, de egye fene. meg lesz véve :))
0
2002. február 22., péntek 16:42
azért jelen film esetében fontosnak tartom a magyar feliratot/szinkront, hisz majd az egész családdal szeretném megnézetni, ők pedig nem vágják se az angolt, se a franciát.
0
2002. február 22., péntek 16:13
De külföldről már most meg tudod szerezni. :)

Az enyém folyamatban, sajnos lecsúsztam az abszolút extra Süteményesdobozos kiadásról, marad a "mezei" 2DVDs 'Amélie'.
0
2002. február 22., péntek 12:47
azt ígérik, nyáron lesz amélie DVD-n!!!
0
2002. február 22., péntek 11:02
Hmm március elsején jön elvileg a Vuk extra változat... remélem, a kép jobb minőségű lesz, mint a DVD Kft-é, plusz lesz rajta német, angol, francia szinkron, aminek nagyon örülök, mert ezt is mutogathatom majd a rengeteg külföldi barátomnak-barátnőmnek! :)
0
2002. február 13., szerda 19:26
Azért, ez hogy hangzik?:)

This special DVD edition of Sam Raimi's The Evil Dead is presented within the pages of The Book of The Dead, sculpted and illustrated by Tom Sullivan, who created the Necronomicon, dagger, and other special effects for the original film. Crafted to look like the nasty tree from that scene in the film, the jacket of the book is made to look as if it has been formed from flesh in weird spongy latex. Inside are illustrations of skulls, demons, decapitated bodies and mysterious symbols...

Ez jó lesz:)
0
2002. február 11., hétfő 20:10
jaja. úgy néz ki ez az arc, mint valami belőtt birka, vazz. :]
0
2002. február 11., hétfő 19:24
erre gondoltál?:)

0
2002. február 11., hétfő 19:07
kezdtem reménykedni dehát....
egy Ponyvaregényért ölni tudnék magyar felirattal.
Megint az lesz: megszerzem R1, aztán kijön nálunk is:)
0
2002. február 11., hétfő 15:47
no, a vuk extra változatára várunk már ezer éve, s amúgy is tetszhalottnak tűnik a cég. lehet, ezt is megette a kutya...

mikor lesz nekünk léonunk? ponyvaregényünk? alkonyattól pirkadatigunk? és... amélienk??!?!?
0
2001. október 13., szombat 21:25
a trainspottingot a best hollywood forgalmazta.
0
2001. október 13., szombat 20:34
Ez engem is megfogott!
ilyen címek vanak már a miokép Hp-én, hogy Vuk extra változat!, DOGMA, Hetedik érzék.. már csak egy imát kell mondanunk, hogy megfelelő minőségben jelenjenek meg a filmek!

A Trainspotting, nem tudjátok, hogy ki kezében van??
0
2001. október 13., szombat 1:20
egen, ha a relax.hu híre nem kacsa, akkor a mokép is beszáll a dvd bizniszbe. remélem, ennek köszönhetően lesz majd leonunk, pulp fictionünk és kaliforniánk... link:

http://www.relax.hu/filmek.php?id=839
0