Az nem lehet, az az USÁban be van tiltva, mert veszélyesebb, mint a maroklőfegyver, amit akár bankszámla nyitásakor is kaphatsz ajándékba. Bár lehet, éppen ezért emelné új szintre az Alienektől való rettegést... hmmm...
0
2017. november 7., kedd 12:10
52684
Kindertojásos. :D
most posts by TM
0
2017. november 7., kedd 0:32
52684
Nyalásban? Csalódott lennék.
most posts by TM
0
2017. november 7., kedd 0:00
8260
A terápia az önmagában a hazai kiadók ténykedése.. és vennék én, ha lenne mit.
Sajnos minden kiadóban Tony Stark került pozícióba, így azt a steelbookot nyomatják mindehol, amit kifejezetten nem szeretek és egy darabom sincs belőlük. Ha Zoliék nem csinálnának digiket, akkor gyakorlatilag nem lehetne a digigyűjteményt bővíteni.
De amúgy is... kicsit alábbhagyott a lendület: a filmek nagy többsége egyszernézős valami, nem nagyon van olyan, amit érdemes megvenni. Ami meg a nettékából tetszik, azokra meg esély nincs itthon (BD-n pláne nincs)- a sorozatokról meg ne is beszéljünk.
20 kilométerre nyugatra ilyen gondom nem lenne, de hát nem ott élünk.
0
2017. november 6., hétfő 23:48
3448
Csodálatos, még 1-2 év és csak a Disney stúdió lesz... :( Terápiára jársz a gyűjtés miatt? Azért a digiket még csak veszed. :)
0
2017. november 6., hétfő 22:21
8260
Mindenki a farkába harap örömében, de ha ez igaz (miért is ne lehetne az?), akkor még kevesebb BD jön majd itthon.
Mondjuk, pont most vagyok leszokóban, meg a hazai piac ettől függetlenül is produkál érdekességeket... de akkor is.
Meg vajon milyen lesz egy új Disney-Alien??
0
2017. október 19., csütörtök 23:27
2693
Akkor újra befizetek egy hónapot. Legutóbb kimaradt 2 Marvel sori, meg a Stranger Things.
0
2017. október 19., csütörtök 22:26
372
November sem lesz épp gyenge a Netflixnél:
The Punisher (nov. 17.) Mudbound (nov.17.) Good Time (nov. 21.?) Godless (nov. 22.)
0
2017. október 12., csütörtök 13:42
8260
Jó ideje mesze kerültem mindkét propaganda/kézi vezérelt fősodrú netes oldal filmes szekcióját (is), tudtak épületes baromsáégokat írni... röhej, hogy mióta nyilvánvaló, melyik kicsodáé, és milyen érdekek vannak mögöttük, milyen cicaharc dúl közöttük.
Egyébként meg simán elhiszem, hogy manapság ilyen alkotások (is) készülnek Némethonban. De jobb, ha nem nézem meg őket, mert lehet, én nem lennék ennyire visszafogott.
0
2017. október 12., csütörtök 11:58
2966
Nem emlékszem hány cikket olvastam tőlük, de remélhetőleg jobbak voltak nyelvtanból mint az, aki ezt a cikket írta. :)
0
2017. október 12., csütörtök 11:50
372
Nem tudom volt-e itt olyan, aki olvasgatta-e az Origo Filmklub cikkeit, fesztiválos beszámolóit:
Ezzel csak az a gondom, hogy pofátlanul sokat fizetnék ilyenekért. :)
0
2017. szeptember 27., szerda 12:16
2966
Pont most hétvégén olvastam egy kis londoni kiállításról, amit az "alternativemovieposters" oldal szervezett. A lényeg az volt, hogy felkértek 30 rajzolót/designert, hogy alkossanak posztereket 30 olyan filmnek, amik idén 30 évesek, köztük a Princess bride :)
És persze ne is említsünk meg olyan klasszikusokat 1987-ből mint a Ragadozó, Robotzsaru, Halálos fegyver, Aki legyőzte Al Caponét, Jó reggelt Vietnám stb. Egyébként a poszterek nagy része nagyon jól sikerült, jó kis nosztalgikus kiállítás lehetett :)
Ha jól tudom itthon nem forgalmazták semmilyen adathordozón a Miss Sloane és a Toni Erdmann filmeket. Az előbbit most vasárnap adja az HBO, utóbbit pedig hónap végefelé a Cimemax (ha jól sejtem ez is szinkronnal).