Keresés

Híradó

2017. március 21., kedd 11:12
Nyaktól lefelé nem is...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. március 21., kedd 10:45
Robert Downey Jr. lesz a következő Doktor Dolittle.
0
2017. február 25., szombat 0:37
Mert nincs mit.
0
2017. február 25., szombat 0:01
50 év ide vagy oda, Nicole Kidman nem az a szégyenlős fajta.

0
2017. február 9., csütörtök 10:40
Jack Nicholson visszatér!!!
most posts by TM
0
2017. február 4., szombat 21:59
Íróként és producerként jegyzi, Ragadozó városok a címe. Valami több részes regény alapján, alap felvetés fogott meg.
0
2017. február 4., szombat 19:51
Akkor érted, hogy mi nem tetszett. :) Nem is olvastam tovább az első félmondatnál. Új filmje lesz PJ-nek?
most posts by TM
0
2017. február 4., szombat 18:12
Bármit nem, csak ezt várom nagyon. Hobbit szapulást nem értem, sőt a cikk első fele nem is tetszik. :)
0
2017. február 3., péntek 21:27
Te bármit megosztasz?
most posts by TM
0
2017. február 3., péntek 12:52
Messze van még 2018. :(
http://hu.ign.com/m/mortal-engines/20285/news/megvan-a-foszereplo-peter-jackson-uj-filmjehez
0
2017. január 26., csütörtök 10:10
A La La Land esetében százszázalékosan megérdemelt a zenei jelölés, hiszen a zene hordozza a hátán az egész filmet. És bizony nem csak a dalok jelölése, de a score-jelölés is teljesen megérdemelt, hiszen a filmben messze nem csak a dalok hangzanak el - amikből egyébként nincs is túl sok - , hanem a szimfonikus filmzene is nagyon dominál. Ráadásul kiemelkedően jó is.

Newman muzsikája nem volt rossz az Utazók alatt, de szerintem írt már ő ennél sokkal jobb filmzenét is. Mondjuk helyette nyugodtan elfért volna JNH.

A maradék hármat még nem hallottam, majd a filmek alatt letesztelem őket.
0
2017. január 26., csütörtök 0:18
Nem, még nem láttam.
0
2017. január 25., szerda 23:55
Pedig frankón mondja.
0
2017. január 25., szerda 23:46
Láttad a filmet? Mert ha igen, akkor furcsállom, hogy ezt mondod.
most posts by TM
0
2017. január 25., szerda 20:46
A La La Land-nél gondolom, az volt a cél, hogy minél több jelölést kapjon.
0
2017. január 25., szerda 20:44
A Fantastic Beasts mellőzését én sem értem, kb. a tavalyi legjobb zene volt. Nem nagyon támogatom ezt a tendenciát miszerint az újonc/ismeretlen  zeneszerzők díjazását tolják.
A Passengers meglepett mert bár drukkoltam neki nem gondoltam, hogy befér. De szerintem nagyon szép és jó zene Newmantől, a film alatt bámulatos volt a "Spacewalk" track.
Dustin O Halloran korábbi munkásságából ismertem darabokat, a Lion meglepően szép és kellemes, ahogyan a korábbi zongorára írt darabjai is. Ezt a jelölést még elfogadom.
Számomra azonban befogadhatatlan a Jackie, a Moonligh és a La La Land is.
0
2017. január 25., szerda 17:33
Az Oscar-nál szokott lenni egy olyan kitétel, vagy legalábbis szempont, hogy az adott produkció mennyire újító, újszerű annál, mint ami a kategóriáján belül már ismert, megszokott, bejáratott, stabil. Ezt mondjuk vizuális effekteknél még lehet is rangsorolni, mérni, hogy na ilyet már láttunk, ilyet meg még nem, bakker ezt hogy csinálták. Ruhánál, díszletnél, maszknál vagy fényképezésnél, vágásnál is elképzelhető ugyanilyen megítélés. De zenénél nem tudom, hogy mindez hogy zajlik. Ha például Williams a negyvenedik bravúros muzsikáját szállítja, akkor az uncsi, mert olyan "viliemszes", helyette válasszuk be a szinte ismeretlen xy-t, mondjuk Santaolallát, mert előtte kevesen csináltak olyan húr-specifikus háttérzenét? Ha így van, akkor értem, mert A barátságos óriás valóban emlékeztet más Williams-zenékre, nincs meg benne az az egyediség, mint mondjuk a Schindler listájában, vagy az A.I.-ben, szimplán csak baromi jó. De akkor még mindig ott van James Newton Howard, aki szintén marha jó zenét írt. És nem csak most, hanem már egyik személyes kedvencemnél, a Hullámok hercegénél is. Szóval eléggé szubjektív a dolog. Érdekelne, hogy kik és mi alapján szavaznak ebben a kategóriában.
most posts by TM
0
2017. január 25., szerda 17:06
A Legendás állatokat még nem hallottam, de a Barátságos óriás zenéje tényleg beférhetett volna.
0
2017. január 25., szerda 16:37
A Kaliforniai álom és az Utazók zenéje rendben van, a másik hármat nem ismerem.
most posts by TM
0
2017. január 25., szerda 16:11
Filmzenénél én is csak pislogtam... Nem tudom a Legendás állatok miért lett mellőzve. :(
0
2017. január 25., szerda 15:28
Idióták.
0
2017. január 25., szerda 15:24
Lásd, kivel van dolgod, találtam neked olyan oldalt, ahol Amy Adams is Oscar-jelölt! :)

http://velvet.hu/gumicukor/2017/01/24/megvannak_a_2017-es_oscar-dij_jeloltjei/
most posts by TM
0
2017. január 25., szerda 14:50
De a zenét a film alatt tekertesd le mert büntetés :D
0
2017. január 25., szerda 14:40
Jobban szeretem, amikor szanaszét szórják a díjakat, ahogy például tavaly is.
0
2017. január 25., szerda 14:38
Hasonlók miatt írtam én is, hogy túlzás. Emma Stone-ért magam se vagyok oda. Viszont érdekel Natalie Portman alakítása a Jackie-ben.
most posts by TM
0