Keresés

Híradó

2017. január 25., szerda 14:33
Egyébként meg hadd jegyezzem meg, hogy az idei filmzenei felhozatal a viccek vicce. Nem sokszor fogom leírni, de például a The BFG az rommá alázna legalább 2-3 zenét az ötös listából... Ez a Jackie gyerekek ez a legrosszabb viccek vicce komolyan mondom... Nem is értem, hogy ki tudja azt zeneként kezelni... A Fantastic Beasts-et csak azért nem hozom fel, mert igazságtalan lenne úgy majdnem a teljes mezőnnyel szemben :) Idióták komolyan mondom...
0
2017. január 25., szerda 14:29
Ugyan már, most gondolj bele, a legjobb férfi főszereplő kb esélytelen. Akkor ott a legjobb dal, ahol két jelölése is van, tehát ha nyer, egy jelölést akkor is bukik. És akkor még ott van pölö a forgatókönyv ami nem hinném, hogy Oscar díjas színvonal.. Ez már három. Plusz nekem egyáltalán nem befutó ez a ritka ronda Emma Stone se... Nyerjen meg minden, de nem tudom, annyira nem gondolom papírformának a győzelmét... A technikai díjakhoz meg nyilván nem értek (vagyis ahhoz SE ugye), azt majd meglátjuk...
0
2017. január 25., szerda 13:35
Az azért túlzás lenne.
most posts by TM
0
2017. január 25., szerda 11:59
Én meg a Zsivány Egyesnek. :)
0
2017. január 25., szerda 11:46
Engem az foglalkoztat, hogy a Kaliforniai álom csatlakozik e majd a 11 Oscarosok elit csapatába. :)
Meg azért Viggo-nak is szurkolok. :)
0
2017. január 25., szerda 0:56
Meryl Streep idén is megérdemelné, de Emma Stone fog nyerni, ez 1000 %. Így Amy Adams-nek nincs mit bánni.
most posts by TM
0
2017. január 24., kedd 21:09
Bizony nem kommunista alapon működik, hanem máshogy :-):-)
0
2017. január 24., kedd 20:28
Nyilván csomó tényező játszik közre, de valahogy furcsa, hogy van aki pont jókor nyer, van aki inkább utólagosan, és van, aki nem is nyer. Na, most valahogy én arra törekednék, mert azért megy a susmus minden évben a háttérben, hogy inkább a "jókor nyert" ideális állapothoz közelítve nyerjen az, aki akkor adott évben megérdemli.
0
2017. január 24., kedd 20:12
érdekesen rakódott be a szöveg...
most posts by TM
0
2017. január 24., kedd 20:11

Ez nem ilyen kommunista alapon működik, hogy egyenlőség meg testvériség és mindenkinek mindent egyformán. Aki jó szerepet jól alakít és esetleg még kampányolnak is érte, az lesz jelölt. Az általad vázolt világban senki nem nyerhetne, aki korábban már többször volt jelölt vagy győztes. Majd lesz Amy is jelölt még, fiatal, van ideje. Meryl Streep se mindig az, idén huszadszorra nominálták, de ez közel negyven év alatt jött össze. Volt, hogy egymás után négy szezonban sem szerepelt a listán. Mellesleg "csak" három Oscar-díja van, míg Katharine Hepburn-nek négy, tehát még van, aki nála is sikeresebb. Nem hiszem, hogy neki is mondták volna, hogy minek négy győzelem, mikor másnak meg egy sincs.

most posts by TM
0
2017. január 24., kedd 19:55
Jó, Meryl tehetségét senki nem vitatja. Viszont szerintem, ha nem jelölik a következő 5 évben, akkor sem tekintenénk rá kisebb mércével. Ő mindent elért, amit el lehet érni egy karrierben.

Amy Adams viszont kb. két évente hoz valami elképesztően erőset, mindenki előzetesen a jelöltek közé várta. Ráférne a jelölés, mert ugye csak akkor tud díjat nyerni. Karrierje abszolút egyenletes, csak mindig rosszul jön ki a lépés. Kb. mint Annette Bening aki sokszor vesztett már. Ráadásul kétszer Hilary Swank ellen. De legalább ő jelölt volt.
0
2017. január 24., kedd 19:35
Nem, én nem értem. Meryl Streep óriásit játszik a Florence - A tökéletlen hangban. Semmi köze ahhoz, hogy mi van Amy Adams-szel. Vagy maximum annyi, mint a másik négy színésznőnek, akik közül némelyiket hathatós lobbi juttatott be a jelöltek közé.
most posts by TM
0
2017. január 24., kedd 16:24
Remélem most nem akadnak ki, mert több afroamerikai színművészt is jelöltek most. 6-ot, hogy pontos legyek. Nem kell megint valami hülye műbalhé.

Az érdekes, hogy a Szenilla nyomában nincs ott, de mind a Zootopia, mind a Moana/Vaiana bejutott. Három Disney már sok lett volna. Nyerj Kubo!

Scorsese Silence című műve nagyon eltűnt, csak az operatőr kapott jelölést.

Ellenben a Hell or High Water nagyon megmutatta magát. Jelölték a filmet, egy színészt, technikai díjak stb. Egy ilyen kis filmtől ez szép.

Amy Adams hol van? Sem az Éjszakai ragadozók, sem az Érkezés nem ütötte meg a mércét? Hát gratula... A filmből legalább Shannont jelölték, de ez kevés.

Meryl Streepnek kellett a hely. Ezért nincs ott Amy. :( Imádom Merylt, de értitek, na.

Mel Gibsonnak úgy látszik végérvényesen megbocsátottak. Mivel ugye nem csak a filmjét jelölték, de rendezőként is kapott nominációt. Szép munka. :D

Isabelle Huppert még nem láttam az Elle-ben, de örülök, hogy elismerik a tehetségét, mert a Golden Globe-on azért szépen megmutatta az alakítás erejét.

0
2017. január 24., kedd 16:17
Szép is lenne, ha még csak most kezdenék kiválogatni a jelölteket. :)
0
2017. január 24., kedd 15:15
Pár perc és kezdődik az Oscarra-jelölés:

https://www.youtube.com/watch?v=2LyfuLS2mlM
0
2017. január 16., hétfő 20:49
http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/01/16/igy_zar_be_stilusosan_egy_filmkolcsonzo/
0
2016. december 15., csütörtök 23:20
I m sorry. Az a link nem az a link :D

0
2016. december 15., csütörtök 23:19
Nem mondom, hogy izgatottan várom az új Jumanji-t, nagyon szerettem az eredeti filmet. Viszont ma befejeződött a forgatás, és egy ilyen képpel zárták:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15541365_1192046960817741_3197857489368972381_n.jpg?oh=a43dda35feec49174477bd7ad2ca0368&oe=58F5C1F8

Rögtön jobban elkezdett érdekelni :)
0
2016. december 7., szerda 14:06
Elvileg 1-2 héten belül digitális formában külföldön elérhető lesz online videotárban az American Honey, Personal Shopper és a Frank & Lola.

A  The Birth of a Nation  az év elején még óriási Oscar várományosnak tűnt; mára a rendező magánéleti botránya miatt totál kegyvesztett lett. A forgalmazó - érzékelve a helyzetet - dec. 20-a körül "közkincsé" teszi a művet (VOD).
0
2016. november 24., csütörtök 17:34
Szépséges
0
2016. november 23., szerda 12:23
Az új Scorsese mozi marketingje külföldön is lajhár-üzemmódba van.

Ha az American Honey a többi szervezetnél is az élbolyban ragad, akkor talán lehet esélye hazai premierre.
0
2016. november 23., szerda 12:10
Igen, aztán én is nagyon sajnálom. De ami még aggasztóbb, hogy a Scorsese mozinak sincs premierdátuma itthon. De gondolom az hamarabb megoldódik, mint a Honey.
0
2016. november 23., szerda 11:53
Pontosan. :)

Mondjuk azt hittem az American Honey-t bemutatják itthon, de úgy látszik tévedtem.
0
2016. november 23., szerda 8:52
Mindig nagy öröm, ha beindul a díjszezon. :D Emlékszem egyszer néztem streamen egy korábbi Independent S. A.-ot is és baromira élveztem. Nem jó mindig leragadni a Globe-Oscar-SAG hármasnál. :D
0
2016. november 23., szerda 0:13
6-6 jelölést gyűjtött be az American Honey és a Moonlight az Independent Spirit Awards-on.

Jelöltek listája:
https://editorial.rottentomatoes.com/article/independent-spirit-awards-nominations-2017/?ref=hp_car1

Ha jól tudom a La La Land azért nem volt "nevezhető", mert a film büdzséje meghaladta a szervezet által megszabott 20 millió dolláros limitet.
0