Kedves X-Men Rajongók! Körülbelül 1 órán belül (mozijaink nyitvatartásának függvényében http://www.cinemacity.hu/cinemas) minden mozink műsorán elérhető lesz az X-men Apokalipszis című film, és lehet rá jegyet foglalni és vásárolni. Köszönjük a türelmeteket!
0
2016. május 18., szerda 12:37
52684
Mindenesetre a CC egész jól reklámozza a filmet - más mozik nagy örömére. :)
Folyamatos tárgyalásokat folytatunk a forgalmazóval, hogy a filmet műsorra tűzhessük, de még nem sikerült közös megegyezésre jutnunk a forgalmazási feltételekről.
Bízunk benne, hogy hamarosan pozitív hírrel szolgálhatunk! Kis türelmet kérnénk még Tőletek. Amint megvan a végleges döntés, itt is megírjuk Nektek. Köszönjük megértéseteket!
0
2016. május 17., kedd 22:42
1698
Jé ez tényleg érdekes. A Majmokról legalább volt infó, hogy nem lesz mert nem tudtak megegyezni. De az X-ekről semmi infó.
Mondjuk engem pont nem érdekel, mert mi már rég nem járunk a CC-be. Szerencsére a Sugárban ott van, mi oda járunk. ;)
SuperHeRo
0
2016. május 17., kedd 20:17
3448
Csak a szokásos... :D
0
2016. május 17., kedd 20:11
8260
Oda készülök, csak ez megint tök fura. Megint senki nem mond semmit, minden illetékes lapít, mint sz@r a fűben... pedig ez tuti, nem a bemutató hetében derült ki.
0
2016. május 17., kedd 20:08
3448
Gyere a Savaria moziba az is nagyon jò. :) Értékelései amùgy nem tùl bìztatòak. Pedig jobban vártam, mint az előző X-kalandot. Még anno mesében nagyon bejött.
0
2016. május 17., kedd 19:55
8260
Az lehetséges, hogy az új X-men film ugyanúgy nem lesz a CC hálózatban, mint ahogy a Majmok bolygója 2 se volt? Valami hiatalos lesz erről (lol, miért is lenne).
Csak mert a CC moziműsorában nem találom, ellenben az "art" moziéban igen...
0
2016. május 17., kedd 10:09
1849
Húha, most nem is tudom, hogy ezt a híreket olvasva bármi érdekesebb történhet ebben az évben. Azt hiszem A Wall Street f. is 100 millióból készült, így elképzelhető, hogy mennyire magas színvonalú lesz ez a film is, kinézetét tekintve legalábbis mindenképp.
0
2016. május 17., kedd 1:30
52684
Martin Scorsese gengszterfilmjéről, a The Irishmanről legelőször cirka hat évvel ezelőtt hallottunk, most viszont a projektről Cannes-ban újabb információk bukkantak fel.
A hírek alapján a STX Entertainment győzött a licitháborúban, amely a nemzetközi jogokért folyt, így majd ők fürkészhetnek nemzetközi forgalmazók után a piacon. A Fabrica de Cine biztosítja a film $100 millió dolláros büdzséjét, a Paramount Pictures pedig az észak-amerikai terjesztésért felel majd. A The Hollywood Reporter forrása szerint az STX $50 milliót fizetett a jogokért.
A The Irishman azért is igazán jelentős film, mert Scorsese együtt dolgozhat három ikonikus sztárral: Robert De Niro-val, Joe Pescivel és Al Pacino-val. Robert De Niro egy munkaügyi szakszervezet magas rangú tisztjének figuráját, Frank Sheerant formálja majd meg, aki összefüggésben állt a Bufalino bűnözőcsaláddal. Röviddel 2003-as halála előtt, Sheeran elismerte, hogy ő ölte meg Jimmy Hoffát, akinek holttestét soha nem találták meg. Sheeran továbbá azt is állította, hogy Hoffa akarta megöletni John F. Kennedyt.
Az Irishmant januártól forgatják, miután bemutatták Scorese legújabb filmjét, a Silence-et.
most posts by TM
0
2016. május 5., csütörtök 22:04
8260
"A Filmforgalmazók Egyesületének legutóbbi ülésen az egyik forgalmazó cég vetette fel a toplista esetében is fennálló „elméleti” problémát, és a tagság megszavazta az a javaslatot...
Induljon a találgatás! :)
0
2016. május 5., csütörtök 21:36
1849
Srácok nem félreérteni! Próbáltam kicsit súlyosabban, komoly keretet adva fogalmazni. Csak azt nem értem, hogyha valami működött, azt miért kell elrontani. Ne tudjátok meg mit össze nem telfonálgattam, emaileztem, bandukoltam, mikor a szakdogámat írtam és kellettek hozzá a hazai nézettségi adatok. Mindent oly annyira titkolnak, mintha az 51.-es körzet dokumentumait őriznék. Komolyan kész vicc. (Ami a legszebb, hogy ezek már ugye múltbeli adatok voltak és mégis titkolták).
Azt hiszem, és erre gyanakodnak többen, hogy mivel a magyar filmek nézettsége nem áll fényesen, így akkor nem teszik elérhetővé a többit sem. Minek nyilvánossá tenni olyat ami a többi országban az.
Hát, az enyémet ez qrvára nem tudja befolyásolni...
0
2016. május 5., csütörtök 20:09
3091
Önmagában nyilván legfeljebb minimálisan befolyásolja, de mint tudjuk, sok kicsi sokra megy...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. május 5., csütörtök 18:54
52684
Pedig így van!
Artu-Detu, haj Most lesz neked jaj
:)))
most posts by TM
0
2016. május 5., csütörtök 18:49
8260
:)
Nem is tudtam, hogy a moziforgalamzási adatok elérhetetlensége befolyásolhatja az élhetőségemet ebben az országban...
0
2016. május 5., csütörtök 18:30
52684
Ez a jó hozzáállás! :)
most posts by TM
0
2016. május 5., csütörtök 14:07
7074
A régi infókat, adatokat továbbra is böngészheted. :)
0
2016. május 5., csütörtök 13:47
1849
Egy újabb indok, hogy az ember még annak a kicsinek se örüljön ami adatik. Imádtam böngészni, visszakeresni a régi infókat, adatokat. Erre itt ez az intézkedés, eszem megáll. Ilyen kis dolgok csak gyűlnek és gyűlnek, egyre élhetetlenebb lesz az az ország.
0
2016. május 5., csütörtök 13:17
3091
Ezt most vajon miért kellett? Talán hogy legyen mivel takarózni, ha a magas mozis nézőszámok ellenére sem jelenik meg nálunk valami?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. május 5., csütörtök 13:17
3448
Kis pontosítás is jött hozzá: Pontosítás: Toplista nem lesz, elvileg a forgalmazók egyenként maguk teszik közzé a saját filmjeik adatait. Majd meglátjuk, hogy néz ki ez a gyakorlatban.
De ez akkor is kemény...
0
2016. május 5., csütörtök 13:14
6056
Most olvastam egy filmes fórumban:
"Mint ahogy annyi más dolog sem nyilvános országunkban, így jövő héttől a mozik bevételi adatai sem lesznek azok. Az a forgalmazó, amelyik el szeretné mondani, hogy mennyi pénzt/nézőszámot hozott a filmje, természetesen megteheti, de megszűnnek a heti nézettségi toplisták, vagyis fogalmunk sem lesz arról, hogy egy film sikeres-e, netán megbukott Magyarországon, és azt sem fogjuk tudni, melyik sztárokért vagy franchise-okért vannak oda a magyarok. Ha visszafejlődésről van szó, Magyarország ismét az élvonalban jár."
via VOX Magazin Facebook
0
2016. április 16., szombat 4:02
52684
Szintúgy. A tökéletes film méltó folytatásai lesznek ezek, amire garancia a zseniális filmmágus
most posts by TM
0
2016. április 15., péntek 21:35
2966
Reméljük ezúttal története is lesz a film(ek)nek...
0
2016. április 15., péntek 20:31
161
Nekem is tetszett a film, vártam is a már régen beharangozott folytatást. De abban nem vagyok biztos, hogy ennyi idő eltelte után sikeres lesz.