Keresés

Híradó

2015. december 16., szerda 19:01
egy bad robot :)
most posts by TM
0
2015. december 16., szerda 19:01
T23D, yeah! :)
(ez egy Star Wars robot neve is lehetne:) )
most posts by TM
0
2015. december 16., szerda 18:37
Na, itt az alkalom, hogy nálunk is legyen végre T2 BD:
http://www.hollywoodreporter.com/news/terminator-2-3d-rerelease-set-849272
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. november 27., péntek 13:25
http://m.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20151127-budapesten-forgatjak-a-szarnyas-fejvadasz-2-t-ridley-scott-denis-villeneuve-ryan-gosling-roger.html

Nálunk forog a Blade Runner 2...
0
2015. november 17., kedd 15:43
Charlie Sheen egy friss interjúban nyilvánosságra hozta, hogy 2011-ben egy kivizsgáláson közölték vele, hogy HIV pozitív. Elképzelhető, hogy az akkori pia- és drogügyeinek ez volt az egyik kiváltó oka. Mindenesetre sajnálom őt.
most posts by TM
0
2015. november 2., hétfő 19:02
Sejtem mivel fogom csillapítani fantasy éhségemet így a Hobbit után. Valamint talán végre megszűnik az átok és lesz egy jó játékadaptáció.
0
2015. november 2., hétfő 11:34
Viszont a vitaminok árát megspórolhattad volna, mivel az öreg botanikus ujjbegyrátétellel mindent gyógyít! :)
most posts by TM
0
2015. november 2., hétfő 10:23
Akkor jó :) Nem volt nagy gond csak sok volt a telefonszámla. Állandóan hazatelefonált :D
0
2015. november 2., hétfő 9:46
A lelki magasztosságomról lepereg a szurkálódásod. :))
most posts by TM
0
2015. november 2., hétfő 8:56
Éreztem én ezt, ki is vágtam itthonról aukcióra :D
0
2015. november 2., hétfő 1:45
E.T.-t nem bánthatjátok! Ő énhozzám jött! :)
most posts by TM
0
2015. november 1., vasárnap 17:34
A Mad Max elsőre kicsit fury volt nekem is, de a közepétől ráéreztem az ízére. Pár nappal később újra megnéztem, és akkor már kifejezetten tetszett. :)
0
2015. november 1., vasárnap 15:01
Ja, ezt is olvastam... meg még egy csomó mást is. De ennyi erővel jöhet a Rain Man, a Forrest Gump (annak ráadásul könyves folytatása is van), az Egy becsületbeli ügy, de korábbról meg majd aztán a Rambo, Terminator, Kommando, stb... határ nincs. Csak pofa és pénz kérdése. No meg előzetes megtérülési indexé...

Midegy, tényleg nem kötelező megnézni őket, a Holtpontot például már kihagyom. Ahogy a Marvel szarságok nagy részét is.

Épp elég volt a Mad Max 4-et végigszenvedni.
0
2015. november 1., vasárnap 12:39
Nem spórolnak, csak biztosra akarnak menni. :)
0
2015. november 1., vasárnap 11:30

Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy a remake/reboot filmekhez ugyanúgy vesznek fel forgatókönyvírót/írókat, akik ráadásul szinte mindig valami éppen még be nem mutatott, de trendi filmet jegyeztek legutóbb, úgyhogy legalább ugyanannyit kérnek, mint egy jól bejáratott, a szakmát régóta ismerő veterán, aki lerakott pár eredeti és sikeres forgatókönyvet az asztalra.

Szóval itt szerintem nem nagyon spórolnak a készítők...
0
2015. november 1., vasárnap 11:16
Azért annyit tegyünk hozzá, hogy a sokadik folytatásnak is tudnia kell újat nyújtani a forgatókönyvben, még ha csak átkötés is egyik bunyó/autósüldözés/dinó és a másik között, míg a remake-hez bőven elég, ha leporolják a régit.
0
2015. november 1., vasárnap 11:14
Én inkább nézem a bábfilmes Fantasztikus labirintust vagy Legendát jò hangulattal és nosztalgiával mint a szìvtelen FF7-et.
Attòl, hogy szemetet etetnek velünk nem kell rászokni. Én is megnéztem az ùj Terminátort de soha többet. :)

0
2015. november 1., vasárnap 11:12
Érdekes, hogy az E.T.-t említed :) . Pár napja néztem az Earth to Echot, ami ugyanúgy ifjúsági-hazatelefonálós, és pont arra gondoltam, hogy ahelyett a kopaszkutya, teleszart búvárruhára emlékeztető izé helyett mennyivel kedvesebb ez a világító kis kék robotbagoly :) .

0
2015. november 1., vasárnap 11:01
Igen de egy eredeti ötlet azért többe kerül, mert azt ki kell találni... És a Jurassic Park/FF7 példájából látszik, hogy mire ömlik a nép. Akkor minek változtatni rajta?
0
2015. november 1., vasárnap 10:34
A T1 robotjára nem vonatkozik az az állításom, hogy ne lenne technikailag elavult. :) Mint ahogy Arnold maszkja sem éppen a csúcs, amikor a tükör előtt pózol kivágott szemmel. De ezek már a maguk idejében is szemet szúrtak. Ettől persze még nem lesznek jobbak. Ugyanakkor egy T1-et újra leforgatni Arnold nélkül csak ezek miatt, hát, nem is tudom... nem mondom, hogy szentségtörés lenne, minden bizonnyal meg is nézném, de azért érdekes dolog ez.

Eredeti ötleteknek jobban örülnék a sok remake meg reboot helyett.
0
2015. november 1., vasárnap 10:27
Szerintem ennek egyszerű oka van. Akit annyira nem érdekelnek a filmek magátòl nem fog régieket nézni. Moziban az ùj trend alkotta filmeken elszòrakozik, meg jò esetben a tv-ben látja reklámokkal telepakolva a 3-4 évvel korábbi kasszarobbantòt.
0
2015. november 1., vasárnap 9:54
Azért az se mindegy Gyulus, hogy milyen jellegű egy film. Szerintem például egy fantasy katasztrófálisan  öregszik . Gyermekkorom hatalmas filmjei: Legenda, Barbár fivérek, A vadak ura. És persze a He-Man :) Egytől egyig egy nézhetetlen mocsok sajnos. Vagy a Terminator első része (persze a T sorozat abszolút nem tudott vonzani soha ettől még az első rész robotja szörnyű mai szemmel). Szóval itt inkább a nosztalgiafaktor van meg, nyilván manapság nem lehet ilyen szennyet moziba vinni. A múltkor néztem meg az E.T-t (életemben talán először). Én értem, hogy Spielberg szerelmes bele, meg, hogy egy tündéri mese, de egyszerűen E.T. kinézete egy vicc. Nem elég, hogy ugye bábu, szerintem kibaszott taszító, nem értem egy gyerekfilmbe hogy bírtad ilyen ocsmányságot belerakni... Arról nem is beszélve, hogy mai szemmel az egész film kifejezetten ingerszegény ugye... Persze én is utálom ezt, de ha valamiben nem káromkodnak/lőnek/robbantanak másfél-kétpercenként akkor az már unalmas... Szar ügy, de engem se könnyen köt már le egy  csak  dialógusokban erős film... Elkezdtem az Éjféli cowboyt nézni. A felénél kikapcsoltam, egyszerűen semmi nem történt benne. Holott a hangulat megvan benne, de egyszerűen kevés volt benne az inger nekem. Vagy a Tennessee Williams filmek. Láttam A vágy villamosát és a Macska a forró bádogtetőn-t. Oké, abszolút nézhető mindkettő, ráadásul kacérkodtam a doboz megvételével, de rájöttem, hogy egyszerűen nincs amiért elővenném őket újra. Fura a beszédstílus, fura a színészi játék benne, teljesen más lett a világ azóta. A mai fiataloknak ezt nem lehet már beadni... Persze a tvájlájt is egy moslék, szóval arra sincs számomra magyarázat... Oké, hogy könyv, azt olvassák csak, bármilyen könyv olvasása jót tesz szerintem az embernek, de mikor egy ponyvát filmre visznek, ráadásul ilyen olcsó hatást kelt, akkor inkább gyúljon fel minden mozi a világon...
0
2015. november 1., vasárnap 9:45
Nem tudom mennyire követed a híreket, de ezen kár kiakadnod... Ilyenek vannak még:

http://filmbuzi.hu/archives/2015/10/31/a-ghostbusters-utan-johet-az-oceans-eleven/

Mondjuk szerintem ezek se jobbak/rosszabbak semmivel mint mondjuk a huszonhatodik DV/Marvel baromság... De ott a Jurassic World példának. Semmi újat nem hozott és kasszát robbantott. Miért csinálnának mást Hollywoodban ha erre tódul a nép?
0
2015. november 1., vasárnap 9:23
Érdekes dolog olyasmivel szembesülni, hogy a mai tizen-huszonéves korosztály nem ismeri a 80-as, 90-es évek legnagyobb filmsikereit. Nemrég elevenítettem fel a Vissza a jövőbe II. egyik jelenetét, és a fiatalok bizony nem tudták hová tenni a dolgot. Persze én bizonyára elfogult vagyok a korszak filmtermésével szemben, de nem érzem technikailag elavultnak őket. Ugyanakkor valamiért úgy gondolják az álomgyárban, hogy ezeket a történeteket csak egy új filmmel lehet eladni a mostani ifjúságnak.

Nem lehetne ehelyett újra moziba küldeni az eredetit? :)
0
2015. november 1., vasárnap 2:34
Inkább nem írom le, mit gondolok most...

https://sg.hu/cikkek/115108/megvan-az-egyenesen-at-feldolgozasanak-foszereploje

Tessék mondani, ott a tengeren túlon: még mit? Illetve lesz olyan, amit nem????
0