Reméljük mi is meg kapjuk azt a +6percett dvd/bd(n) is lehetőleg szinkronnal és nem "csak" felirattal. +jöhetne dvd(is) ebböl is valamilyen 2lemezes kiadás vagy digibook mint az első Bonton filmes kiadásnál a Szürkénél...hisz az akkora siker azért nem volt(kritikailag,bevételileg igen) mint JW hisz már most a 3.helyen van:-)
0
2015. július 25., szombat 9:33
6697
Már frissült a Mojo is. Most olvastam, 6 perccel hosszabb változat lesz BD-n (gondolom dvd-n is). Remélem azért nem csak párbeszédben, mondjuk 3 perc Queen Rexy jó lenne! :D
0
2015. július 24., péntek 1:23
6697
A BoxOffice.com fb oldala naponta tolja fel az adatokat.
0
2015. július 23., csütörtök 21:49
52684
Amúgy valahol csak belefutottam az egyik előzetesbe, de nem fogott meg az öreg Solo. Remélem, hogy mást is tartogatnak, mint ilyen direkt nézőmaximalizáló fogásokat. :)
most posts by TM
0
2015. július 23., csütörtök 21:38
52684
Azt írtam én is, hogy Abrams középszerű, de itt ez nem lesz olyan feltűnő:)
most posts by TM
0
2015. július 23., csütörtök 20:53
536
Ja én csak azt szoktan figyelni. Melyik az a másik oldal?
0
2015. július 23., csütörtök 20:40
6697
Ez igaz, de a Mojo hétköznap nem frissíti a külföldi eredményeket, míg más oldalak igen s erre alapozva szerezte már meg a harmadik helyet.
Szerettem Abrams új Star Trek-jét, meg amúgy is szimpatikus az egész pali, egy igazi geek, s drukkolok is a SWVII-nek, de remélem nem tör olyan magasságokba, mint a World, hagyj legyen ő 2015 legsikeresebb filmje.
0
2015. július 23., csütörtök 18:53
536
A JW még csak a 4. helyen van a boxofficemojon $1,516,631,250-al szoval több mint 6m hiányzik neki ahoz hogy a Bosszúállókat megelőze és az max a hétvègén lehet meg mert csak 1-2 milliot keres naponta.
0
2015. július 23., csütörtök 15:26
7074
Nem azért lesz siker, mert Abrams rendezte, hanem mert Star Wars. Ez a világ pedig generációk kedvence, nem csak a dinórajongóké.
0
2015. július 23., csütörtök 15:12
52684
Egyébként Abrams igazán nagy kasszasikert még nem mutatott fel, a Star Trek-munkássága is eléggé megosztó, de persze egy Star Wars-epizód esetében kevésbé van jelen az intellektus elvárása, úgyhogy itt egy Abrams-képességéből futó matinéfilmmel garantáltabb a siker.
most posts by TM
0
2015. július 23., csütörtök 14:59
52684
A vakbuzgóság megbocsájtható. :)
most posts by TM
0
2015. július 23., csütörtök 14:55
7074
Én sem hiszem, hogy csak ekkorát durran. :)
0
2015. július 23., csütörtök 14:46
52684
Kizártnak tartom, hogy ekkorát durranjon. Ettől persze még bármi lehet, a dinóreneszánszban sem sokan hittek előzetesen.
most posts by TM
0
2015. július 23., csütörtök 14:42
52684
Követem én is napról napra az adatokat! :) Azért Spielbergnek is köszönjük meg! :)
most posts by TM
0
2015. július 23., csütörtök 8:44
3448
Szép teljesìtmény, én hasonlòt várok a Star Warstòl decemberben. :)
0
2015. július 23., csütörtök 1:36
6697
Immáron a Jurassic World minden idők harmadik legsikeresebb filmje, ma elérte az 1 522 millió dolláros összbevételt, 2 milliót ráverve az Avengers-re. Gratulálok Colin és Universal, megcsináltátok! A végét én 1 550-1 580 körülre saccolom, Japánban még be sem mutatták. Amerikában még pár napig őrzik a bosszúálló hősök a harmadik helyet aztán letaszulnak a dobogóról. A Titanic 658 milliós második helye viszont már nincs veszélyben.
0
2015. július 18., szombat 19:54
3448
Szép történet, ìgy jobban várom azt a filmet. :)
0
2015. július 18., szombat 19:28
6056
Egy filmzene fórumról szóról szóra bemásolok egy hozzászólást, érdekes lenne:
"elképesztő híreket hozok! antoine fuqua-val készült egy rövid interjú melyben új filmjéről a southpawról faggatják, majd az interjú végén megkéri a hölgy, hogy mondja el milyen volt james hornerrel dolgozni. fuqua hangján hallani hogy teljesen elérzékenyül és szuperlatívuszokban beszél hornerről. elmondja, hogy james felhívta őt, hogy nagyon tetszik neki a film és szívesen írna hozzá zenét, mire fuqua közli vele, hogy semmi pénze nem maradt. horner pedig megnyugtatja hogy ingyen is vállalja és kifizeti a zenekart. majd a rendező már-már remegő hangon teszi hozzá a nagy hírt: horner a script alapján már előre megírta és elküldte még halála előtt a zenét a készülő hét mesterlövészhez! ha isten is úgy akarja még 2017ben is kapunk egy horner zenét, remélhetőleg nem is akármilyet."
Én is besegìtettem. Különösen jòl szòrakoztam, ha az 1nél nem is volt jobb a két korábbi folytatásnál mindenképp. Jövő héten ùjrázok. :)
A dínók letarolták a világot... Jómagam is szerény, maximum 100-120 milliós nyitányt jósoltam a Jurassic World-nek, pedig aligha van itt nálam optimistább ember a témában. S mekkorát tévedtem! Az izomautók s szuperhősök dömpingjében sokak számára volt hívógató egy kis kaland a dínókkal. Becslesek szerint alig 2-3 milliós a különbség a World s a nyitóhétvégék rekordere, a Bosszúállók között, de ha meglesznek a pontos számok holnap, trónfosztás is lehet! Ami már meg is történt! Soha, egy film sem hozott 511 milliós nyitányt az összbevételeket tekintve. Hol a folytatás?
A "förtelmeset" továbbra is a címben használt jelzővel tudom csak illetni, így csak lutri, hogy az egyébként jó színészgárda mit hoz ki ebből. Az emlegetett filmen nem sokat tudtam nevetni, itt talán másképp lesz.