Keresés

Híradó

2020. március 5., csütörtök 16:26
Nem azért halasztják el, hogy ezzel is védjék az embereket, hanem azért, mert az emberek - bevételileg számottevő részben - pánik miatt nem mennek/mernek mozizni, így nem jönn(én)ek a remélt számok. Ők a pénzt féltik, nem az egészségedet, ne legyenek illúzióid. :)
most posts by TM
0
2020. március 5., csütörtök 16:22
Semmitérőnek és képmutatónak érzem az intézkedést.

Kb. annyira, mint amikor egy 80 késszúrással megölt emberre a gyógyítás szándékával teszünk egy sebtapaszt, hogy lássák: törődünk a beteggel.

Ha aktív mozilátogató állampolgár lennék /ami nem vagyok/, akkor a felháborodás lehetőségét fontolgatnám.
0
2020. március 5., csütörtök 16:05
Nagyon köszönöm a törődést, de természetesen kiérzem az iróniát a mondatod mögül...:)

Kb. annyit ér bármilyen film bemutatójának az elhalasztása, mint halottnak a csók, vagy mondjuk Columbonak a 3d szemüveg...

Egyébként szerintetek tényleg ezen múlik?
0
2020. március 5., csütörtök 15:36
Természetesen az a legfontosabb, hogy te itt vagy nekünk...
0
2020. március 5., csütörtök 15:20
Tényleg ez most a legfontosabb? Hogy valaki beül 150 másik emberrel együtt megnézni egy filmet? És utána megkérnek majd, hogy ne menjek be a munkahelyemre dolgozni?:) Ahol mondjuk 1200 másik emberrel együtt fogdosom a kilincseket...
0
2020. március 4., szerda 23:27
Hát szerintem is beáll a sorba jó pár film... Kína azért kurva nagy piac ahhoz, hogy egy kis karantént meg kijárási tilalmat figyelmen kívül hagyjon Hollywood... Ott az FF9 is, Han visszatérésénél gondolom bekalkulálták a kínai piacot is, tehát ha kitart a pánik vagy mi akkor ugrik az is...
0
2020. március 4., szerda 23:10
Világszerte ez az első. A Mulan is necces. Kínában már több amerikai produkciót töröltek.
most posts by TM
0
2020. március 4., szerda 22:39
Miért pont azét? Vagy most már ez lesz a trend?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. március 4., szerda 21:14
Azigen, pedig már készültem hogy megyünk megnézni. Na mindegy.
0
2020. március 4., szerda 20:21
Van idő túlélni.
most posts by TM
0
2020. március 4., szerda 19:19
Az új Bond film áprilisi bemutatóját novemberre tolták a koronavírus miatt...
0
2020. február 27., csütörtök 15:36
36%-ot
most posts by TM
0
2020. február 27., csütörtök 15:32
De ha már nagyon beragadt a 3. trilógia utálata, aminek egyesek csak a kétharmadát látták, azt mindenképp fontos megemlíteni, hogy ez a trilógia abban egyenes arányosságot mutat a z első trilógiával, hogy annál is részről részre csökkentek a bevételek, ez megállapítható a boxofficemojo "Top Lifetime Adjusted Grosses" listájából. A középső trilógiánál is nagyot zuhant az érdeklődés az első rész után a második részre, de ott Lucas még képes volt berántani a keményvonalas régi rajongókat a fináléra. Ezt a bravúrt a 9. résznek nem sikerült utánozni, ám az mindenképpen a javára írandó, hogy míg a 7. rész bevételeihez képest a 8. film eredményei 36 5-ot zuhantak, addig a 8. rész bevételeihez képest a 9. epizód eredményi csak 19-20%-ot estek, tehát közel feleannyi volt a mínusz, pedig a sajtó mostanra élvezettel csámcsogott  a "sikertelenségen".
Nálam a Disney csak ott hibás, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet bemutatóját túl közel tette Az utolsó Jedikhez, azzal kvázi előre kinyírta azt a filmet és ez így lett volna akkor is, ha Az ébredő erő után 4 hónappal jött volna ki. De hát Marvel-tempóban gondolkodtak, s ezt sajnos az egyébként kiváló Solo-film sínylette meg. Ha ugyanez a produkció csak karácsonykor kerül moziba, simán lehetett volna dupla, vagy még több bevétele is. Az internetes szájkarate csak egy dolog, bár kétségkívül az is egy óriási baklövés, hogy a reklámfelületek minél több szempár elé kerülése érdekében globálisan engedték, hogy az egyszeri emberek minden témában szóhoz juthassanak, szakértőként tetszeleghessenek és egymást hülyítsék meg, de ez sajnos sokkal nagyobb kárt okozott, mint néhány hollywoodi film dollárjainak szaporaságának befolyásolását, viszont tény, hogy egy létező probléma.
most posts by TM
0
2020. február 27., csütörtök 15:24
Szerintem az egész világ a te mondanivalódat támasztja alá :D
0
2020. február 27., csütörtök 14:43
A "szar" jelző relatív, szubjektív és az elégedetlenkedők létéről szóló állításomat támasztja alá.
most posts by TM
0
2020. február 27., csütörtök 13:41
Azért a három új rész bevétele elég konstans lefelé mutatott... Persze ettől még lehet pluszban vannak, de maga a folyamat egyértelmű... Nem véletlen, hogy kicsit ritkítják a mozifilmeket szerintem... De azt is mondhatnám válaszul, hogy mindig lesznek akik a szarhoz is tapsolnak. Ez legalább annyira érv mint a tiéd :)
0
2020. február 27., csütörtök 13:23
Elégedetlenkedők mindig is voltak, lesznek.
most posts by TM
0
2020. február 27., csütörtök 13:00
Profitoldalról nézve elégedettek lehetnek. A nézők egyik nagy hányada is az volt. Az inkább az érdekesebb kérdés, hogy mondjuk 15 év távlatából, amikor a 7-8-9. rész távoli dolognak érződik, hogyan értékeljük az SW világát, meg amit megpróbálnak köré építeni. Nem beszélve arról, hogy számos franchise (rád nézek FOX) most a kezükben van és lehetőségük van valamit kezdeni vele.
0
2020. február 27., csütörtök 11:21
Tartalmas hozzászólásaidhoz nincs mit hozzátenni.:)
Mindazonáltal a Disney láthatóan szárnyal, tehát a felszólításodban írt "egyék meg, amit főztek", meg "egye meg a sok néző" részek már megtörténtek.  Átkonvertálva: nézői részről dől(t) a lé, és ebből újabb beruházásokat eszközöltek. Egyébiránt meg ezeket a szófordulatokat olyan esetekben szokás alkalmazni, amikor valami balul sül el, és a felelősökre alkalmazzák, hogy viseljék a következményeit, ám itt erről nincs szó, sikertörténet van - ezért nem értettem, amit írtál.
most posts by TM
0
2020. február 27., csütörtök 9:09
Ők. :D
0
2020. február 27., csütörtök 1:43
Kik?
most posts by TM
0
2020. február 26., szerda 23:02
Most olvasom, hogy Spielberg helyett Mangold rendezheti az új Indy filmet... HA valaha lesz 😃
0
2020. február 26., szerda 20:47
Elhiszem. Megesik az ilyen. :) Majd egyszer még könyvbe foglalják a memoárokat.
0
2020. február 26., szerda 17:27
Lassan nem is kell jegyet váltani, megy minden a díznipluszra, oszt kész. Washington Díszí, abban van a nagy pénz, ahogy mondani szokták :D
0
2020. február 26., szerda 15:37
Az első és az utolsó mondattal egyetértek, a középsőt meg nem értem. :)
most posts by TM
0