Azért én a biztonság kedvéért kicsikartam egy "E"-t is. Két oldalról védve voltam. :)
0
2004. szeptember 9., csütörtök 12:43
4792
ezért jó aki továbbtanul, annak el van intézve törvényesen az egész......... :)
0
2004. szeptember 9., csütörtök 10:43
2774
pedig király volt a katonaság :)
0
2004. szeptember 9., csütörtök 10:25
1153
Ja, sorozáson én is voltam egyszer. A pisológiai tesztbe beírtam, hogy alkoholista vagyok, gyűlölöm a szüleimet, verekedem, de lehet, hogy túllőttem a célon, mert nem igazán vették be.
0
2004. szeptember 9., csütörtök 10:10
17243
én négyszer voltam sorozáson. mind a négy alkalommal más és más betüjellel távoztam. végül kihúztam a nyerőt ("E"), s onnantól kezdve békén hagytak. :]
0
2004. szeptember 9., csütörtök 10:05
1153
Nem voltam katona. Nem vettem át a behívót, mert "külföldön voltam". Meg még néhány trükk. Valahogy nem tudtam elképzelni, hogy néhány IQ hiányos seggfej engem ugráltasson.
0
2004. szeptember 9., csütörtök 9:54
17243
???
te sem voltál katona, hm? a felszolítás mindkettőnknek szólt, tudod. :]
0
2004. szeptember 9., csütörtök 9:52
1153
Ez már igen, gerinces ember vagy...
0
2004. szeptember 9., csütörtök 9:43
3933
Hasonló helyzetben van a Gázláng is. Az is egy 4 évvel korábbi angol film remake-je.
0
2004. szeptember 9., csütörtök 9:32
17243
Scott & Darabont Aboard Sci Fi Remakes Source: Variety Tuesday, September 7, 2004
The Sci Fi Channel has signed Ridley Scott to executive produce and supervise a four-hour remake of the 1971 thriller The Andromeda Strain and Frank Darabont to take charge of a four-hour remake of The Thing, reports Variety.
Scott and Darabont join an already bulging roster of Hollywood players working on projects for Sci Fi, including Steven Spielberg (Nine Lives), Martin Scorsese (The Twelve), Gale Anne Hurd (Red Mars), Nicolas Cage (Dresden Files) and Bryan Singer and Dean Devlin (The Triangle).
Pulitzer Prize-winning playwright Robert Schenkkan is writing the adaptation of "Andromeda," based on Michael Crichton's novel, and David Johnson is working on the script of The Thing, based on the short story "Who Goes There" by John W. Campbell Jr.
Darabont said Johnson should complete his adaptation by Christmas and shooting could get under way next year for an airdate on Sci Fi of either December 2005 or early spring 2006.
The Thing deals with an alien parasite, which can take over the mind and body of a human being, causing havoc on a military compound isolated at the tip of the South Pole.
The Andromeda Strain centers on a group of scientists who gather at an underground facility to destroy a virus from outer space that that has killed the inhabitants of a small town in New Mexico.
0
2004. szeptember 9., csütörtök 9:19
17243
igazad van és nincs igazad. igazam van és nincs igazam. most már pihenj.
0
2004. szeptember 9., csütörtök 8:34
1153
3. cgi alien [az idegen feje megreped a hőváltozás hatására, a kergetőzés során egy fáklyát dobnak feléje: a mozgó fényforrás megvilágítja a lényt].
Eszem ágában sincs újra kezdeni, de gondolom, ha már oda tudtad írni, miben volt igazad, akkor azt is oda illet volna, miben nem.
Ezt meg én írtam az árnyékokról:
Már benyomtam ide egy Edlund interjút, ahol világosan elmondja, hogy az alien árnyékát csinálták meg számítógéppel.
Még egyszer elnézést kérek, mert volt az alien háromban egy darab CG alien.
0
2004. szeptember 8., szerda 13:44
1872
Pedig van egy pár, de az eredeti filmekről az ember már csak akkor értesül, mikor a remake már nagyon tetszik neki... ;)
0
2004. szeptember 8., szerda 13:43
7151
Pedig akad ilyen, ha nem is túl sok. pl. VAN, AKI FORRÓN SZERETI. Kevesen tudják, hogy Billy Wilder klasszikusa egy évekkel korábbi német film remake-je!
0
2004. szeptember 8., szerda 13:37
2693
Igen? Ezt nem tudtam, nekem tetszett film néhol kicsit bárgyú ugyan de jó és a Queen zenéje szerintem sokat dobott a filmen, mint a pl. a Hegylakón is. Azért nem hiszem, hogy ez a remake majd jobb lenne a régi változatnál, mert ilyenre nem hiszem, hogy példa mármint, hogy egy film remakeje jobb lett volna a klasszikus változattól.
0
2004. szeptember 8., szerda 13:27
7151
Azért a rend kedvéért annyit jegyezzünk meg, hogy az 1980-as FLASH GORDON a Queen zenéjével is bukta volt, igaz, nem a zene miatt.
0
2004. szeptember 8., szerda 13:16
1153
Jamamurának:
Igazán köszönöm, a repedező fejjel kapcsolatban teljesen igazad volt, és bocsánatot kérek tudatlanságomért.
Az árnyékokról én is írtam, hogy számítógépet használtak.
Szóval akkor a fáklyás jelenetben az alien mégsem CG?
Most jöhetnek a többiek is elnézést kérni.
0
2004. szeptember 5., vasárnap 16:59
2693
Az imdb nézegettem, hogy milyen filmek vannak előkészületben és találtam egy-két érdekes címet:
2176
Érdekes ötletű film ...de várjuk ki a megvalósítást.
Flash Gordon
A Queen zenéje nélkül és mai "tehetséges" forgatókönyvírók ismeretében szerintem nagy bukta lesz.
Master of Space and Time
Már a címe is érdekes.
Highlander: The Source
"Végül csak egy maradhat" ...de még hányszor.
Superman Returns
Superman biztos kap pár új képességet.
Untitled Star Trek Prequel
Még nincs címe csak annyi, hogy az 'Enterprise' sorozat után de még Kirk előtt fog játszódni egy jó hír róla, hogy a rendező: Nicholas Meyer.
Untitled Transformers Film
Számomra a legjobban várt képregény-adaptáció!
0
2004. augusztus 29., vasárnap 19:59
2178
Ezt most találtam:
Steven Seagal vs. Jackie Chan in 'Rush Hour III'
Could an epic clash of two aging martial arts film icons be on the way? According to Steven Seagal it just might happen. Here's what the actor had to say to The Sun. "Jackie and I have talked about Rush Hour III. I'd be playing the villain. We've long looked for something to work on together and this could be it. Jackie is someone I have admired for many years. I shudder to think who would win in the on-screen fights, but that'll keep it interesting for the viewer. I hope it happens. If the scripts good, then I'll definitely be interested."
0
2004. augusztus 28., szombat 21:59
2774
"Remélem azért Sutter és Zalus nem kézenfogva kevernek valamelyik kamionon DJ-ként...habár manapság bármi megtörténhet!"
mi van??
0
2004. augusztus 28., szombat 21:45
128
Dehát Róbert! Ez a híres név előnye/hátránya :-))
0
2004. augusztus 28., szombat 21:36
128
Ez igaz :-))
0
2004. augusztus 28., szombat 21:27
Moderátor
7449
ellenban=ellenben Róbert=Norbert :)
0
2004. augusztus 28., szombat 21:27
Moderátor
7449
Mielőtt tovább terjed a hír, azért elmondom, hogy a TV2 híradójában Lobenwein Norbert aláírással szerepelt ugyanaz a riportalany. És a TV2 tudta jól :) A Parádéhoz semmi közöm, ellenban az öcsémnek annál inkább :)